cytrusowa85
Fanka BB :)
Joshi joshi joshi odezwij sie jak w Polsce? Dobra podróż. O które dzisiaj wizytujesz??" Daj znać po♥
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla chłopców i dziewczynek - polarowe, zapinane na zamek od rozmiaru 62 do chyba 80. W gazetce na stronie Lidla można je podejrzeć. Od dzisiaj są w ofercie.Aneta powodzenia na obchodzie&
Ania jakie bluzy sa w lidlu?
Nonkatoja masakra tak sie wtrącać!
powiedz im ze jesli sie nie zmienia to im wnuka na foto pokazesz, ja tak dowalilam tesciowej, bo ile mozna sluchac, ze imie nie takie, ze wozek drogi, wiem brzydko zrobilam, ale ile mozna sluchac?!Witam z deszczowej Warszawy. Dawno się nie odzywałam, ale jakoś nie miałam weny, ale mniej więcej śledziłam na bieżąco.
Basia mam to samo. Czuję się nieatrakcyjna, brzydka i gruba. Chyba jakiś kryzys przechodzę. Jeszcze teściowie mnie denerwują. Na weekend był u nas siostrzeniec męża i ciągle się dopytywał dlaczego jestem gruba na brzuchu i w cyckach i udach. No masakra. A ma już 8 lat.
Jeszcze wstępnie wybraliśmy imię dla młodego i chyba będzie Oskar, a teściowie, że brzydko, że to nie jest imię żadnego świętego. Nosz kurna... Oni wybierali imię dla siostrzeńca męża i myślą, że i tym razem tak będzie, a są w głębokim błędzie. I generalnie zaczęli się jeszcze bardziej wtrącać, że nie powinniśmy lecieć na wakacje, bo niebezpieczne dla dziecka, że powinniśmy sprzedać psa, bo może być agresywny i alergie różności. No już serio nie mam siły.
Przepraszam, że tak od rana o sobie, ale musiałam się wygadać.
I oczywiście witam nowe, młode mamusie[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nam też wszyscy mówią, że imię ładne, ale chyba nigdy nie zapomnę tekstu teściowej w stylu "myśleliśmy nad tą Zosią i Frankiem... i oczywiście to Wasza sprawa jak nazwiecie dzieci, ale my te imiona AKCEPTUJEMY". Taaa... bo bez akceptacji otoczenia nie podejmiemy żadnej samodzielnej decyzjiU mnie jeszcze nikt na Lilkę nie narzekał o dziwooo
moze jeszcze mialas sie tesciowej spytac czy mozesz se dziecko zrobic z jej synem nie dac sie babie i tyleNam też wszyscy mówią, że imię ładne, ale chyba nigdy nie zapomnę tekstu teściowej w stylu "myśleliśmy nad tą Zosią i Frankiem... i oczywiście to Wasza sprawa jak nazwiecie dzieci, ale my te imiona AKCEPTUJEMY". Taaa... bo bez akceptacji otoczenia nie podejmiemy żadnej samodzielnej decyzji
Ja tez ostatnio kupiłam w h&m, nawyginalam się w każdą możliwa stronę (jestem bardzo wrażliwa na punkcie "przeswitywalnosci") i wydają się być okSzukam legginsów ciążowych- możecie cos polecić? Te z h&m są beznadziejnie prześwitujące
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz to jeszcze nic. Najbardziej boję się jak Młody się urodzi i wtedy to czuję, że będzie ogień, bo przecież ja nic nie wiem o dzieciach, a oni już swoje wychowali i wiedzą wszystko.powiedz im ze jesli sie nie zmienia to im wnuka na foto pokazesz, ja tak dowalilam tesciowej, bo ile mozna sluchac, ze imie nie takie, ze wozek drogi, wiem brzydko zrobilam, ale ile mozna sluchac?!
Widzę, że teściowie same dobre rady dają [emoji53] u nas tez nikt nie wtracal się do imienia i nawet nie wyobrażam sobie, że ktoś mógłby mi zasugerować, że wybrałam nie takie imię jak powinnam. A co do psa, jak można sprzedać "starszego brata" ?!Witam z deszczowej Warszawy. Dawno się nie odzywałam, ale jakoś nie miałam weny, ale mniej więcej śledziłam na bieżąco.
Basia mam to samo. Czuję się nieatrakcyjna, brzydka i gruba. Chyba jakiś kryzys przechodzę. Jeszcze teściowie mnie denerwują. Na weekend był u nas siostrzeniec męża i ciągle się dopytywał dlaczego jestem gruba na brzuchu i w cyckach i udach. No masakra. A ma już 8 lat.
Jeszcze wstępnie wybraliśmy imię dla młodego i chyba będzie Oskar, a teściowie, że brzydko, że to nie jest imię żadnego świętego. Nosz kurna... Oni wybierali imię dla siostrzeńca męża i myślą, że i tym razem tak będzie, a są w głębokim błędzie. I generalnie zaczęli się jeszcze bardziej wtrącać, że nie powinniśmy lecieć na wakacje, bo niebezpieczne dla dziecka, że powinniśmy sprzedać psa, bo może być agresywny i alergie różności. No już serio nie mam siły.
Przepraszam, że tak od rana o sobie, ale musiałam się wygadać.
I oczywiście witam nowe, młode mamusie[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki Eli, tak robię już długo, ale moja tolerancja i cierpliwość w ciąży spadła znacznie[emoji23]Wpuszczaj jednym a wypuszcza lj drugim uchem a gdy już nie wytrzymasz to im powiedz dosadnie że dziękujesz za dobre rady ale ich nie potrzebujesz
Ale ja jednym uchem wpuszczam, a drugim wypuszczam... na mnie takie komentarze nie działają, ale sobie nie wyobrażam, żeby spróbowała na nas wymusić zmianę imienia.moze jeszcze mialas sie tesciowej spytac czy mozesz se dziecko zrobic z jej synem nie dac sie babie i tyle