reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
sama wlosy robisz czy masz fryzjera masz? ja sama robilam
Sama bo ja tylko refleksy poprawiam

cb7wugpju04jz4q8.png

Co do przedszkoli to cieszę się, że nie musiałam wybierać jak dziecko się urodziło czy było w brzuchu:) Za rok moja córka prawdopodobnie pójdzie do przedszkola a my mamy dylemat. Zapewne moje wybory 2 lata temu byłyby zupełnie inne niż teraz - bralibyśmy pod uwagę głównie lokalizację. A teraz nie wiemy co ważniejsze - lokalizacja, podejście przedszkolanek i pedagogika (jedno z przedszkoli dość niedaleko czerpie z RB i Montessori) czy rozwijanie talentów dziecka (córka od dawna przejawia talent muzyczny i pewnie głupio byłoby nic z tym nie zrobić).
U nas jest w przedszkolu montessori. U nas przedszkole jest genialne, a zapisy sa dopiero jak dziecko ma skonczone 3 lata. Nauczycielki sa fajne zarowno w przedszkolu jak i w szkole. Dyrektorka calej placowki to przyjaciolka mojego taty z dziecinstwa, jest mila atmosfera, kazdy kazdego zna [emoji6] od zerowki maja angielski, grupy dzieci sa po 25 osob, czesto maja wycieczki typu teatr, lub jakies warsztaty np garncarstwa, lub wyjezdzaja i ogladaja jak sie robi oscypki, jak pracuje pszczelarz. Nie narzekam. Zawsze wszystko wiem co sie dzieje, czy dziewczyny jadly, ile zjadly, czy były siku, itd [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) ja po ktg. Mała uciekala we wszystkie strony. 15 min próbowała mnie polozna podłączyć. Sprawdziła dla mnie moje wyniki i mowi badania krwi ok. Nie ma zapalnenia we krwi. Troche podniesione leukocyty ale nie duzo a inne w normie. Czekam teraz na obchod i jak ordynator łaskawie przyjedzie do szpitala. Zobaczymy co dalej. Mąż ma zadzwonic jak sie zainstaluja w szpitalu.

Oby cie wypuścili :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Czy Wy tez dziewczyny macie taki spadek samooceny w ciąży? Od kilku dni czuje sie po prostu jak k*pa... A jeszcze 15 tyg przede mną :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To zalezy, ostatnio tak mialam, ale juz jest lepiej. Chyba dzieki mezowi bo mi powiedzial cos tak milego ze az sie zdziwilam.. ale nie powiem bo to takie intymne było [emoji6][emoji6]

hej laski witam się po burzliwym weekendzie w życiu taka wściekła jak osa nie chodziłam jak teraz dosłownie wszystko mnie wkurzało haha no ale co ciąża ma swoje prawa[emoji14]
ja uważam, że teraz jakoś cera mi się poprawiła i ładniej wyglądam zresztą każdy mi to mówi, że ślicznie wyglądam w ciąży i, że mi służy czasami się zastanawiam czy mówią tak bo chcą być mili czy tak jest naprawdę haha
dzisiaj wizyta u lekarza dalej nie lubię tam chodzić i nie wiem co w tym przyjemnego... najgorsze, że teraz wizyty mam już co 3 tygodnie a nie co 4 jak wcześniej :/
mamy już stałe pory kopniaków budzimy się o 8-9, później o 13, później 20-21 i w nocy około 2-3 ale też nie zawsze ;) ciekawe czy to już tak zostanie :D
Ja tez mam wizyty od poczatlu co 3 tygodnie. Teraz tylko minelo 6 bo bylam na wczasach a potem doktorka na urlopie i tak sie zlozylo..

reklama
Do góry