reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Z tym bratem to coś jest, bo już czasami mówię do mojego pieseła, że zobacz jaki braciszek już duży i pokazuje mu brzuch:). Wiem, wiem wariatka jestem[emoji23] , ale kupiliśmy go niedługo po ślubie i traktujemy go prawie jak nasze dziecko. Nawet mówimy, że w grudniu będzie już nas czwórka:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest nas dwie ;) ja juz mam przestudiowane lektury jak wprowadzić Młodą do domu, każdy musi czuć się komfortowo :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Z tym bratem to coś jest, bo już czasami mówię do mojego pieseła, że zobacz jaki braciszek już duży i pokazuje mu brzuch:). Wiem, wiem wariatka jestem[emoji23] , ale kupiliśmy go niedługo po ślubie i traktujemy go prawie jak nasze dziecko. Nawet mówimy, że w grudniu będzie już nas czwórka:)

Ja mówię do królika, że jest moją dzidzią i będę miała drugą, ale ma się nie martwić, bo jego też kocham :D :D :D hihihi!

moja teściowa prawie zawału dostała jak powiedziałam, że yorki będą spać z malutką w łóżeczku oczywiście w formie żartu to było :D ona psów nie lubi mało tego moje też za nią nie przepadają i tak jak nigdy w domu się nie załatwiają tak jak ona jest to kupa jest obowiązkowo w domu hahaha

Dziewczyny nic mi nie mówcie o cellulicie. Nie wiem jak ja bikini założę na wakacjach. A jedziemy na wakacje ze znajomymi i tam same zgrabne dziewczyny... już teraz doła złapałam.

bo pies to czlonek rodziny i koniec!!!!!poza tym dzicko wychowane ze zwierzatkiem uczy sie wrazliwosci i szacunku do zwierzat :)

Dziewczyny nic mi nie mówcie o cellulicie. Nie wiem jak ja bikini założę na wakacjach. A jedziemy na wakacje ze znajomymi i tam same zgrabne dziewczyny... już teraz doła złapałam.

one moze zgrabne, ale Ty masz maly cud w brzuszku i to sie teraz liczy a nie cellulit!

moja teściowa prawie zawału dostała jak powiedziałam, że yorki będą spać z malutką w łóżeczku oczywiście w formie żartu to było :D ona psów nie lubi mało tego moje też za nią nie przepadają i tak jak nigdy w domu się nie załatwiają tak jak ona jest to kupa jest obowiązkowo w domu hahaha
Hahahaha! A wiesz, że coś w tym musi być? Nasz Bobek na przykład też załatwia się tylko w klatce, ale butów mojej siostry sobie nie żałował i zostawił jej "mokry prezent". Dodam, że siostra jest alergiczką i nigdy do mojego sierściucha jakąś wielką miłością nie pałała ;)

To jest nas dwie ;) ja juz mam przestudiowane lektury jak wprowadzić Młodą do domu, każdy musi czuć się komfortowo :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ooo... to daj tytuły, bo nie chce, żeby pies serio czuł się zazdrosny i czegoś głupiego nie zrobił. On jest jeszcze szczeniakiem i do tej pory był oczkiem w głowie.

Dwa pytania zanim wyruszę do centrum handlowego ;)
1. Czy doświadczone tutejsze mamusie są obeznane w użytkowaniu otulaczy przy niemowlakach? Zastanawiam się czy nie zainwestować w jeden, żeby dziecku było po pierwsze cieplej, a po drugie, żeby się Mała czuła jak w brzuszku bezpiecznie, zwłaszcza w pierwszych dniach życia;
2. Czy znacie jakieś strony internetowe, na których można się zarejestrować i dostać darmowe próbki jakichś produktów dla mam? :) Co jakiś czas mi coś na Fejsie miga, ale z racji tego, że korzystam z internetu głównie na telefonie, a i tam mi się zacina i wiecznie limit wyczerpuję, to nigdy nie zdążę się przyjrzeć temu wszystkiemu...

No i planuję jeszcze odwiedzić Smyka - ponoć od dzisiaj jest tydzień z marką Motherhood i można coś dorwać z 40% rabatem ;) Trzymajcie kciuki, może coś ciekawego znajdę :*

reklama
Do góry