reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Z tym bratem to coś jest, bo już czasami mówię do mojego pieseła, że zobacz jaki braciszek już duży i pokazuje mu brzuch:). Wiem, wiem wariatka jestem[emoji23] , ale kupiliśmy go niedługo po ślubie i traktujemy go prawie jak nasze dziecko. Nawet mówimy, że w grudniu będzie już nas czwórka:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest nas dwie ;) ja juz mam przestudiowane lektury jak wprowadzić Młodą do domu, każdy musi czuć się komfortowo :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Z tym bratem to coś jest, bo już czasami mówię do mojego pieseła, że zobacz jaki braciszek już duży i pokazuje mu brzuch:). Wiem, wiem wariatka jestem[emoji23] , ale kupiliśmy go niedługo po ślubie i traktujemy go prawie jak nasze dziecko. Nawet mówimy, że w grudniu będzie już nas czwórka:)

Ja mówię do królika, że jest moją dzidzią i będę miała drugą, ale ma się nie martwić, bo jego też kocham :D :D :D hihihi!

moja teściowa prawie zawału dostała jak powiedziałam, że yorki będą spać z malutką w łóżeczku oczywiście w formie żartu to było :D ona psów nie lubi mało tego moje też za nią nie przepadają i tak jak nigdy w domu się nie załatwiają tak jak ona jest to kupa jest obowiązkowo w domu hahaha

Dziewczyny nic mi nie mówcie o cellulicie. Nie wiem jak ja bikini założę na wakacjach. A jedziemy na wakacje ze znajomymi i tam same zgrabne dziewczyny... już teraz doła złapałam.

bo pies to czlonek rodziny i koniec!!!!!poza tym dzicko wychowane ze zwierzatkiem uczy sie wrazliwosci i szacunku do zwierzat :)

Dziewczyny nic mi nie mówcie o cellulicie. Nie wiem jak ja bikini założę na wakacjach. A jedziemy na wakacje ze znajomymi i tam same zgrabne dziewczyny... już teraz doła złapałam.

one moze zgrabne, ale Ty masz maly cud w brzuszku i to sie teraz liczy a nie cellulit!

moja teściowa prawie zawału dostała jak powiedziałam, że yorki będą spać z malutką w łóżeczku oczywiście w formie żartu to było :D ona psów nie lubi mało tego moje też za nią nie przepadają i tak jak nigdy w domu się nie załatwiają tak jak ona jest to kupa jest obowiązkowo w domu hahaha
Hahahaha! A wiesz, że coś w tym musi być? Nasz Bobek na przykład też załatwia się tylko w klatce, ale butów mojej siostry sobie nie żałował i zostawił jej "mokry prezent". Dodam, że siostra jest alergiczką i nigdy do mojego sierściucha jakąś wielką miłością nie pałała ;)

To jest nas dwie ;) ja juz mam przestudiowane lektury jak wprowadzić Młodą do domu, każdy musi czuć się komfortowo :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ooo... to daj tytuły, bo nie chce, żeby pies serio czuł się zazdrosny i czegoś głupiego nie zrobił. On jest jeszcze szczeniakiem i do tej pory był oczkiem w głowie.

Dwa pytania zanim wyruszę do centrum handlowego ;)
1. Czy doświadczone tutejsze mamusie są obeznane w użytkowaniu otulaczy przy niemowlakach? Zastanawiam się czy nie zainwestować w jeden, żeby dziecku było po pierwsze cieplej, a po drugie, żeby się Mała czuła jak w brzuszku bezpiecznie, zwłaszcza w pierwszych dniach życia;
2. Czy znacie jakieś strony internetowe, na których można się zarejestrować i dostać darmowe próbki jakichś produktów dla mam? :) Co jakiś czas mi coś na Fejsie miga, ale z racji tego, że korzystam z internetu głównie na telefonie, a i tam mi się zacina i wiecznie limit wyczerpuję, to nigdy nie zdążę się przyjrzeć temu wszystkiemu...

No i planuję jeszcze odwiedzić Smyka - ponoć od dzisiaj jest tydzień z marką Motherhood i można coś dorwać z 40% rabatem ;) Trzymajcie kciuki, może coś ciekawego znajdę :*

reklama
Do góry