reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry Kobitki :)

Miałam z rana polowanie na bluzy z Lidla :D Niestety, są dopiero od rozmiaru 62-68, ale najwyżej będzie w czym Małą na wiosnę wozić. Teraz będę wyczekiwała soboty i nie chcę pokazywać palcem przez kogo! Taaaak, zaraziłyście mnie Lidlowym szaleństwem.
Tymczasem chciałam zapytać czy któraś z Was ma kartę Rossmanna dla ciężarówek? Opłaca się ją sobie założyć, czy to jedynie pic na wodę i fotomontaż? ;)

reklama
Myślę że tak :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Witam z deszczowej Warszawy. Dawno się nie odzywałam, ale jakoś nie miałam weny, ale mniej więcej śledziłam na bieżąco.

Basia mam to samo. Czuję się nieatrakcyjna, brzydka i gruba. Chyba jakiś kryzys przechodzę. Jeszcze teściowie mnie denerwują. Na weekend był u nas siostrzeniec męża i ciągle się dopytywał dlaczego jestem gruba na brzuchu i w cyckach i udach. No masakra. A ma już 8 lat.
Jeszcze wstępnie wybraliśmy imię dla młodego i chyba będzie Oskar, a teściowie, że brzydko, że to nie jest imię żadnego świętego. Nosz kurna... Oni wybierali imię dla siostrzeńca męża i myślą, że i tym razem tak będzie, a są w głębokim błędzie. I generalnie zaczęli się jeszcze bardziej wtrącać, że nie powinniśmy lecieć na wakacje, bo niebezpieczne dla dziecka, że powinniśmy sprzedać psa, bo może być agresywny i alergie różności. No już serio nie mam siły.
Przepraszam, że tak od rana o sobie, ale musiałam się wygadać.

I oczywiście witam nowe, młode mamusie[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) ja po ktg. Mała uciekala we wszystkie strony. 15 min próbowała mnie polozna podłączyć. Sprawdziła dla mnie moje wyniki i mowi badania krwi ok. Nie ma zapalnenia we krwi. Troche podniesione leukocyty ale nie duzo a inne w normie. Czekam teraz na obchod i jak ordynator łaskawie przyjedzie do szpitala. Zobaczymy co dalej. Mąż ma zadzwonic jak sie zainstaluja w szpitalu.

Anetka, życzę Ci zdrowia i żeby szybko Cię wypuścili[emoji9]

Witam z deszczowej Warszawy. Dawno się nie odzywałam, ale jakoś nie miałam weny, ale mniej więcej śledziłam na bieżąco.

Basia mam to samo. Czuję się nieatrakcyjna, brzydka i gruba. Chyba jakiś kryzys przechodzę. Jeszcze teściowie mnie denerwują. Na weekend był u nas siostrzeniec męża i ciągle się dopytywał dlaczego jestem gruba na brzuchu i w cyckach i udach. No masakra. A ma już 8 lat.
Jeszcze wstępnie wybraliśmy imię dla młodego i chyba będzie Oskar, a teściowie, że brzydko, że to nie jest imię żadnego świętego. Nosz kurna... Oni wybierali imię dla siostrzeńca męża i myślą, że i tym razem tak będzie, a są w głębokim błędzie. I generalnie zaczęli się jeszcze bardziej wtrącać, że nie powinniśmy lecieć na wakacje, bo niebezpieczne dla dziecka, że powinniśmy sprzedać psa, bo może być agresywny i alergie różności. No już serio nie mam siły.

Ja powiedziałam, że jak ktoś będzie na imię marudził, to zawsze mogę zmienić Zosię na Dżessikę :D hihihihi!

Wpuszczaj jednym a wypuszcza lj drugim uchem a gdy już nie wytrzymasz to im powiedz dosadnie że dziękujesz za dobre rady ale ich nie potrzebujesz

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama

Napisane na SlM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
powiedz, ze jak sie beda wtracac to pokazesz im wnuka na foto i juz, ja tak tesciowa zalatwilam,wiem brzydko zrobilam, ale ie mozna sluchac ze imie nie takie, ze wozek za drogi itp

Do góry