reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Oj znam wydziwianie nad imieniem. Dlatego już ucinam temat i jak ktoś pyta, to mówię że niespodzianka. I już :)
Co do wyglądu, to wydaje mi się, że powyżej brzucha wyglądam lepiej niż przed ciążą. Tylko wczoraj z przerażeniem odkryłam, że mój ukochany cellulit już mi niemal do kolan sięga. Nie wiem jak ja go później wygnam...

Milego dzionka Dziewczyny!

reklama
Teraz to jeszcze nic. Najbardziej boję się jak Młody się urodzi i wtedy to czuję, że będzie ogień, bo przecież ja nic nie wiem o dzieciach, a oni już swoje wychowali i wiedzą wszystko.
Ehhh... Dobrze, że mąż mnie wspiera:)
Właśnie dzwoniła teściowa i składała nam życzenia z okazji rocznicy ślubu, o której zapomnielismy[emoji55]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ej no to wszystkiego najlepszego Kochana!!! duzo szczescia!!!
u mnie pewnie tesciowa bedzie komentowac, moja mama na szczescie z tych co sie nie wtracaja

Dzień dobry
Anetka trzymaj się. Mam nadzieję, że szybko Cię wypuszczą. Dobrze, że możesz liczyć na pomoc od męża, cioci i teściowej. Wszystko będzie dobrze.
U mnie szyjka ma prawie 5 cm
Pomimo, że ja mieszkam w mieście, to u nas dużo zieleni i w zeszłym roku szerszenie chyba miały gdzieś w okolicy gniazdo, bo kilka razy miałam je w mieszkaniu. Bałam się jak fiks, bo nie dość, że małe dziecko w domu, to na dodatek mój D ma uczulenie.
Jeśli chodzi o leginsy, to ja mam te z h&m i nie narzekam. Kupowałam wysyłkowo i tam było naprawdę dużo getrów do wyboru. Też szukałam takich, żeby nie prześwitywały

A my wczoraj byliśmy na obiedzie u mojej mamy z okazji jej urodzin. Później w ramach prezentu zabrałam mamę do kina (byłyśmy na "Boska Florence", bardzo przyjemny film, polecam), a D pojechał z dzieciakami do domu. Przed kinem miałyśmy trochę czasu, więc wstąpiłyśmy do Smyka i kupiłyśmy co nieco dla malucha.

Dzień dobry
Anetka trzymaj się. Mam nadzieję, że szybko Cię wypuszczą. Dobrze, że możesz liczyć na pomoc od męża, cioci i teściowej. Wszystko będzie dobrze.
U mnie szyjka ma prawie 5 cm
Pomimo, że ja mieszkam w mieście, to u nas dużo zieleni i w zeszłym roku szerszenie chyba miały gdzieś w okolicy gniazdo, bo kilka razy miałam je w mieszkaniu. Bałam się jak fiks, bo nie dość, że małe dziecko w domu, to na dodatek mój D ma uczulenie.
Jeśli chodzi o leginsy, to ja mam te z h&m i nie narzekam. Kupowałam wysyłkowo i tam było naprawdę dużo getrów do wyboru. Też szukałam takich, żeby nie prześwitywały

A my wczoraj byliśmy na obiedzie u mojej mamy z okazji jej urodzin. Później w ramach prezentu zabrałam mamę do kina (byłyśmy na "Boska Florence", bardzo przyjemny film, polecam), a D pojechał z dzieciakami do domu. Przed kinem miałyśmy trochę czasu, więc wstąpiłyśmy do Smyka i kupiłyśmy co nieco dla malucha.
co kupilas fajnego?

Oj znam wydziwianie nad imieniem. Dlatego już ucinam temat i jak ktoś pyta, to mówię że niespodzianka. I już :)
Co do wyglądu, to wydaje mi się, że powyżej brzucha wyglądam lepiej niż przed ciążą. Tylko wczoraj z przerażeniem odkryłam, że mój ukochany cellulit już mi niemal do kolan sięga. Nie wiem jak ja go później wygnam...

u mnie o dziwo cellulit taki sam, za o puchne i puchne

U mnie też całe uda w tym cholerstwie, ale siostra mnie wciąż uspokaja, że to woda się odkłada ;) obyyy

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Teraz to jeszcze nic. Najbardziej boję się jak Młody się urodzi i wtedy to czuję, że będzie ogień, bo przecież ja nic nie wiem o dzieciach, a oni już swoje wychowali i wiedzą wszystko.
Ehhh... Dobrze, że mąż mnie wspiera:)
Właśnie dzwoniła teściowa i składała nam życzenia z okazji rocznicy ślubu, o której zapomnielismy[emoji55]

Ooooj, mogłybyśmy sobie dłuuuugo rozmawiać na te tematy ;)

Widzę, że teściowie same dobre rady dają [emoji53] u nas tez nikt nie wtracal się do imienia i nawet nie wyobrażam sobie, że ktoś mógłby mi zasugerować, że wybrałam nie takie imię jak powinnam. A co do psa, jak można sprzedać "starszego brata" ?!

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Z tym bratem to coś jest, bo już czasami mówię do mojego pieseła, że zobacz jaki braciszek już duży i pokazuje mu brzuch:). Wiem, wiem wariatka jestem[emoji23] , ale kupiliśmy go niedługo po ślubie i traktujemy go prawie jak nasze dziecko. Nawet mówimy, że w grudniu będzie już nas czwórka:)

reklama
co do szyjki moja ma 4,5cm
legginsy kupiłam w lidlu ale nie polecam co chwile jakaś dziura się w nich robi ! trzy razy je pralam i po praniu za kazdym razem dziura była, może zobacz sobie te z Marilyn ? przez internet można zamówić podobno mają rewelacyjne ale póki co nie kupowałam grubo sie czuje w legginsach więc staram się nie nosić
chyba zaatakuje dzisiaj lidla taka bluza fajna na wiosne by była ;) o ile jeszcze będą !

co do cellulitu ja mam rewelacyjny sposób nie mam w domu dużego lustra więc nie oglądam się od pasa w dół czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :p

Do góry