reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Aneta obyś szybko wyszła do domu.

Ja zmagam się z buntem dwulatka i agresją młodszej wobec starszego. Ciężko jest mi zachować zimną krew :(

cb7wugpju04jz4q8.png
I ja Cie Eli rozumiem mimo ze moje dziecko niedawno skonczylo 19 miesiecy. Był moment kryzysu , ze juz sił mi brakowalo bylam zrozpaczona. Piszczal, gryzl mnie do krwi, bil. Teraz jest juz lepiej. U Ciebie moze byc ciezej bo jeszcze masz starszego do ogarniecia. Ale wierze ,ze napewno sie wszystko dobrze ulozy . Ja tak szczerze powiem obawiam sie kp ,.maly moze wogole tego nie pamietac , bo karmilam go 5,5 miesiaca z powodu zbyt pozno zdiagnozowanej alergii i byl w takim stanie ze juz na marne byla moja dieta eliminacyjna i boje sie ze o to bedzie zazdrosny .

reklama
hej laski witam się po burzliwym weekendzie w życiu taka wściekła jak osa nie chodziłam jak teraz dosłownie wszystko mnie wkurzało haha no ale co ciąża ma swoje prawa :p
ja uważam, że teraz jakoś cera mi się poprawiła i ładniej wyglądam zresztą każdy mi to mówi, że ślicznie wyglądam w ciąży i, że mi służy czasami się zastanawiam czy mówią tak bo chcą być mili czy tak jest naprawdę haha
dzisiaj wizyta u lekarza dalej nie lubię tam chodzić i nie wiem co w tym przyjemnego... najgorsze, że teraz wizyty mam już co 3 tygodnie a nie co 4 jak wcześniej :/
mamy już stałe pory kopniaków budzimy się o 8-9, później o 13, później 20-21 i w nocy około 2-3 ale też nie zawsze ;) ciekawe czy to już tak zostanie :D

I ja Cie Eli rozumiem mimo ze moje dziecko niedawno skonczylo 19 miesiecy. Był moment kryzysu , ze juz sił mi brakowalo bylam zrozpaczona. Piszczal, gryzl mnie do krwi, bil. Teraz jest juz lepiej. U Ciebie moze byc ciezej bo jeszcze masz starszego do ogarniecia. Ale wierze ,ze napewno sie wszystko dobrze ulozy . Ja tak szczerze powiem obawiam sie kp ,.maly moze wogole tego nie pamietac , bo karmilam go 5,5 miesiaca z powodu zbyt pozno zdiagnozowanej alergii i byl w takim stanie ze juz na marne byla moja dieta eliminacyjna i boje sie ze o to bedzie zazdrosny .
Może nie będzie pamiętał więc nie będzie tęsknił. Kciukam [emoji4]
Czy Wy tez dziewczyny macie taki spadek samooceny w ciąży? Od kilku dni czuje sie po prostu jak k*pa... A jeszcze 15 tyg przede mną :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Różnie się czuję raz tak raz tak.. wahania nastrojów ;)

Creativo powodzenia dziś!

Dzień dobry
U nas po deszczu.
Miłego pn

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja czasami mam takie dni że czuję się gorzej.
Dzisiaj była masakryczne noc.
Pierwszy raz w ciąży zaliczyłam nocne jedzenie!!!!!!!!!!
No bo obiado-kolacje jedliśmy o 17.40 a potem już nic. To obudziłam się o 0.30 z takim głodem że aż niedobrze mi było....
Boze tak mi głupio...
Już więcej tego błędu nie popełnie..

Do mnie siostra dziś wieczór przyjeżdża więc będę miała fajny tydzień. A w sobotę mam wesele.

Ostatnio żeby poprawić sobie humor pomalowałam jakimś cudem paznokcie u stóp. Polecam

cb7wugpju04jz4q8.png

Hej :) ja po ktg. Mała uciekala we wszystkie strony. 15 min próbowała mnie polozna podłączyć. Sprawdziła dla mnie moje wyniki i mowi badania krwi ok. Nie ma zapalnenia we krwi. Troche podniesione leukocyty ale nie duzo a inne w normie. Czekam teraz na obchod i jak ordynator łaskawie przyjedzie do szpitala. Zobaczymy co dalej. Mąż ma zadzwonic jak sie zainstaluja w szpitalu.

reklama
Do góry