reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Współczuję wam dziewczyny problemów z nerkami.

Aneta kciuki zaciśnięte żebyś szybko doszła do pełni zdrowia.

Js szyjkę mam długą 5 cm. Pewnie długo się będzie rozwierać :/

Szerszeni nienawidzę. Uciachał mnie jeden kiedyś w kolano na plaży w Łebie. Miałam podwójne kolano tak spuchło i bolało że szok

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Oby. Choć teraz mam wrażenie że idzie na łatwiznę woli powiesić pranie czy zmyć garki niż ogarnąć dzieci wieczornie. To się musi zmienić bo ja nie wyrabiam fizycznie

cb7wugpju04jz4q8.png
A to u nas jest chyba od zawsze tak, ze jak maz jest w domu to dzieci tylko z nim siedza bo tatus i tatus, ja mam spokoj i moge polezec lub cos porobic [emoji6] tyle ze maz nie zawsze jest bo albo w pracy, albo cos robi kolo domu..
Nie moge na meza narzekac, dzis mi wyszorowal wanne i umywalki na błysk, normalnie nawet nowa kupiona przywieziona ze sklepu tak nie blyszczala [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję wam dziewczyny problemów z nerkami.

Aneta kciuki zaciśnięte żebyś szybko doszła do pełni zdrowia.

Js szyjkę mam długą 5 cm. Pewnie długo się będzie rozwierać :/

Szerszeni nienawidzę. Uciachał mnie jeden kiedyś w kolano na plaży w Łebie. Miałam podwójne kolano tak spuchło i bolało że szok

cb7wugpju04jz4q8.png
Nikt nie lubi szerszeni.. mnie nigdy nie ucial, ale sie boje, zwlaszcza teraz w ciazy.

Rozmawiałam z nim i mu powiedziałam że od jutra zamiana ról.

Lux myślę że przy Niemowlęciu mąż się ogarnie. Zawsze tak było więc tu się czuję spokojnie. Natomiast w ciąży nie traktuje mnie inaczej niż zwykle i muszę się prosić :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Rozmawiałam z nim i mu powiedziałam że od jutra zamiana ról.

Lux myślę że przy Niemowlęciu mąż się ogarnie. Zawsze tak było więc tu się czuję spokojnie. Natomiast w ciąży nie traktuje mnie inaczej niż zwykle i muszę się prosić :(

cb7wugpju04jz4q8.png
wiesz co, nie pros sie, rob swoje, bo jak sie sam chlop nie ogarnie to musi jakis szok przyjsc by cos zrozumial

Much mamy malutko, gorzej komary. Os tez malo, ale pszczol duzo bo mamh pszczelarza sasiada, tzn jakies 300 metrow od nas mieszka. Mido mamy zawsze od niego [emoji6]

Sa plusy i minusy zycia na wsi. Ja lubie miasto, wszystko blisko, itd, ale przerazaja mnie tlumy ludzi, halasy, i zapach spalin..
Za to wies cicha, spokojna, ale wszedzie daleko, nie ma placow zabaw, zadnych atrakcji, nic.

Much mamy malutko, gorzej komary. Os tez malo, ale pszczol duzo bo mamh pszczelarza sasiada, tzn jakies 300 metrow od nas mieszka. Mido mamy zawsze od niego [emoji6]

Sa plusy i minusy zycia na wsi. Ja lubie miasto, wszystko blisko, itd, ale przerazaja mnie tlumy ludzi, halasy, i zapach spalin..
Za to wies cicha, spokojna, ale wszedzie daleko, nie ma placow zabaw, zadnych atrakcji, nic.

ja mieszkam teraz na nowym osiedlu, daleko od centrum, jaki spokoj!

reklama
Anetka i Jadwiga zycze Wam duzo zdrowia! wlasnie wczoraj mowilam mezowi ze mamy szczescie ze poki co nie mialam zadnych komplikacji i nie bylam ani razu na ip. oby jak najmniej z nas musialo tam byc.
Ja dziś chyba przesadziłam... Zaczęłam sprawdzać jak daleko od domu mam przedszkole językowe[emoji15][emoji15][emoji15] az się w głowe puknęłam!

a8doqqmz725nh9h0.png
no co ty. ja juz od dawna mam przedszkole wybrane. ja stawiam na bliskosc natury bo uwazam ze jezyki obce sa bardzo bardzo wazne ale wiem po sobie ze uczylam sie wiele lat i zaczelam wczesnie jak na "tamte czasy" (w 3 klasie a wtedy w szkole j.obcy zaczynal sie od 6 klasy) ale prawdziwe efekty zaczelam odnosic dopiero w 2 klasie liceum (16 lat). teraz wszstko sie zmienilo i j.obcy wchodzi od 1 klasy ale moim zdaniem to za wczesnie. Dodam ze mam 3 certyfikaty i przez rok studiowalam zagranica.

Aneta dobrze ze M ma wolne i pojedzie z synkiem. Szkoda by bylo termin stracić.

A Ty trzymaj się tam i wracaj do sil i zdrowia. Ja mam dużo bacterii w moczu i furaginum biorę 2opakowa. 3razy na dzień po 2tabl. Ale ze 4razy jak mnie skurcz lydek zlapal podobno od furaginun

to mozna furaginum w ciazy czy nie? czym grozi branie? niby na opakowaniu jest ze nie mozna w 1 trymestrze i po 38t ale... naczytalam sie cos ze moze wywolav niskoplytkowosc i cos jeszcze... czy ktoras z was zna negatywne skutki? ja wzielam jedno opakowanie niestety (lekarz ogolny mi przepisal) a potem gin mnie obtaranila... ktos wie cos na pewno?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry