noemi87
Fanka BB :)
Ja już na początku ciąży, bodajże około 3 miesiąca miałam problemy ze skracającą się szyjką, poza tym, że bolał mnie brzuch nic nie odczuwałam..później się poprawiło bo najpierw był centymetr a potem już pół i tak zostało do tej pory, ale gin mówi, że jest ok, że już rodziłam to może tak być, byle nie więcej, także udało się uniknąć pessara
Bakterie w moczu również miałam i leukocyty, dostałam urosept, pomógł, ale jak przestałam brać to na następnym badaniu znowu się pojawiły, nie wiem od czego, ale ja ogólnie zazwyczaj jak robię badanie moczu to zawsze są jakieś bakterie czy coś..
Aneta szybkiego powrotu do zdrówka i do domku, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Bakterie w moczu również miałam i leukocyty, dostałam urosept, pomógł, ale jak przestałam brać to na następnym badaniu znowu się pojawiły, nie wiem od czego, ale ja ogólnie zazwyczaj jak robię badanie moczu to zawsze są jakieś bakterie czy coś..
Aneta szybkiego powrotu do zdrówka i do domku, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze