reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dokladnie, kazdy dzien jest wazny. Zeby chociaz do tego 30 tygodnia, wtedy dzidzius juz ma praktycznie 90% szanse a to bardzo duzo

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co mi ginka powiedziala? bo ja mowie to jaki mam w koncu termin a ona, ze 29 grudnia, ale ja czuje, ze pani urodzi przed Swietami

ps kiedys na forum na zamknietym mialysmy dziewczyne, ktora urodzila blizniaczki w 31 tygodniu, zaczal ja boec brzuch jak na @ i wio do szpitala, ledwo co weszla i zaczela rodzic!

reklama
Pewnie tu tez tak jest :( nie licze za bardzo ze jutro wyjde. U mnie jest jeszcze ten zastój moczu w obu nerkach wiec pewnie tez nie beda chcieli mnie puścić

To przygotuj sie na minimum 8-9 dni lezenia, bo tyle minimum sie leczy infekcje w nerkach. Biednas Ty [emoji17]
Co zrobisz teraz z synkiem ? Kto z nim pojdzie do szpitala ? Czy odwolasz to ?

a zawsze mialas problemy z nerkami?
Z nerkami jest tak, ze jak sie zaczna infekcje to sie nie chca skonczyc [emoji17] u mnie sie okazalo ze mam ciagle infekcje przez ruchoma nerke bo sie zastoje robily, do tego torbiele w nerkach, i masz babo placek w postaci infekcji non stop.. [emoji17] teraz w ciazy, tfu tfu, mnie to omija

Z nerkami jest tak, ze jak sie zaczna infekcje to sie nie chca skonczyc [emoji17] u mnie sie okazalo ze mam ciagle infekcje przez ruchoma nerke bo sie zastoje robily, do tego torbiele w nerkach, i masz babo placek w postaci infekcji non stop.. [emoji17] teraz w ciazy, tfu tfu, mnie to omija

ja lezac kiedys w szpitalu mialam problemy z moczem i lekarze swierdzili, ze nerki sa chore, ze ja przeziebilam, bolalo nieraz po zimie czy zimnej jesieni, w ciazy bakterie w moczu czesto mam, ale teraz obecnie spokoj

Moj mąż ma tydzień wolnego wiec juz dzis pakuje malucha i jadą razem jutro. Rozmawialam z ciocia i teściową. Jak bym musiała tu zostac to ona mi rzeczy przywiezie. A jak bede lezec na podtrzymaniu to tesciowa zgodzila sie z Polski przyjechac. Jakos sie to zorganizuje mam nadzieję.

Nigdy nie mialam problemu z nerkami. Dopiero jak mialam tego duzeo krwiaka i dlugo krwawilam to mi sie tak zrobilo. Bolało tylko na początku a teraz nawet nie czuje ze to mam. Po prostu na usg to widac.

Moj mąż ma tydzień wolnego wiec juz dzis pakuje malucha i jadą razem jutro. Rozmawialam z ciocia i teściową. Jak bym musiała tu zostac to ona mi rzeczy przywiezie. A jak bede lezec na podtrzymaniu to tesciowa zgodzila sie z Polski przyjechac. Jakos sie to zorganizuje mam nadzieję.

Nigdy nie mialam problemu z nerkami. Dopiero jak mialam tego duzeo krwiaka i dlugo krwawilam to mi sie tak zrobilo. Bolało tylko na początku a teraz nawet nie czuje ze to mam. Po prostu na usg to widac.

dobrze, ze ma Ci kto pomoc :)

reklama
Aneta dobrze ze M ma wolne i pojedzie z synkiem. Szkoda by bylo termin stracić.

A Ty trzymaj się tam i wracaj do sil i zdrowia. Ja mam dużo bacterii w moczu i furaginum biorę 2opakowa. 3razy na dzień po 2tabl. Ale ze 4razy jak mnie skurcz lydek zlapal podobno od furaginun

Do góry