reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
wiesz co ja sie nasluchalam jak powiedzialam, ze bedzie Nataniel? nieraz az plakac mi sie chcialo :( moi rodzice zaakceptowali to imie, ale tesciowa hmm nawet nie bede mowic jak komentowala
Nat fajne imię, teściówka się nie zna phi

Joshi nie wyobrażam sobie żeby mąż miał w delegacji robić, starałby się o inną pracę od razu. Moje dzieci bardzo są przywiązane do ojca a i mąż dużo w domu pomaga. To byłby dla mnie koszmar.
Poza tym my mamy za sobą dwa lata związku na odległość, z widzeniem co miesiąc na ok tydzień, tak się nie da żyć na dłuższą metę. Co innego gdy jest to jednorazowy wyjazd. Jest wtedy ciężko ale człowiek żyje powrotem i wie że czas zleci..

A wiecie że są panowie, którzy lubią takie wolne ?:crazy:

Ja mam na tylniej i mam faaaale, powiem wam że szczególnie w nocy jest to męczące. Poducha już wyciągnieta i wczoraj spałam na niej.

Witam nową mamę. ;)

Mam pytanie do mam z łożyskiem na ścianie przedniej wysoko. Zaczęłam wczoraj 23 tydzień i ruchów jak nie było tak nie ma. Znaczy jedno do trzech delikatnych muśnięć w ciągu dnia. Nie ma kopów, falującego brzucha. Lekarz powiedział, że jak urośnie bardziej to wyjdzie poza łożysko po prostu i będzie czuć delikatnie, ale prawdopodobnie nie będę czuła ruchów. Miałyście tak?

Hej, ja mam łożysko z przodu, to mój pierwszy dzidziuś, i też jakichś mega kopniaków nie czuję. Bardziej smeranie, wiercenie, ale delikatne. :)

Joshi nie wyobrażam sobie żeby mąż miał w delegacji robić, starałby się o inną pracę od razu. Moje dzieci bardzo są przywiązane do ojca a i mąż dużo w domu pomaga. To byłby dla mnie koszmar.
Poza tym my mamy za sobą dwa lata związku na odległość, z widzeniem co miesiąc na ok tydzień, tak się nie da żyć na dłuższą metę. Co innego gdy jest to jednorazowy wyjazd. Jest wtedy ciężko ale człowiek żyje powrotem i wie że czas zleci..

Ja mam na tylniej i mam faaaale, powiem wam że szczególnie w nocy jest to męczące. Poducha już wyciągnieta i wczoraj spałam na niej.

Zycie na odleglosc to tragedia. Tym bardziej jak w zwiazku sa dzieci.
Moj zawsze mi gadal ze on tak nie daje rady ze traci tyle z dziecmi.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

ja powoli zaczynam sie rozgladac za jakas podusia, moze jakis rogal bo ciezko mi znalezc dobra pozycje do spania

Witam się i ja[emoji4] w niedzielę sprzatalam w szafkach w kuchni i latalam jak ta małpa po krzesłach i drugie pół niedzieli musiałam odlezec. Jeszcze w nocy spać nie mogłam. Najpierw głupie sny miałam, a później krew mi jeszcze z nosa leciała.

Witam nową mamę [emoji6]

Ja mam łożysko na przedniej ścianie, ale podobno wysoko i czuję ruchy już dawno, ale często są to delikatne kopniaki:)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry!

Powiedzcie mi, bo coś mi świta przez mgłę... któraś zakładała jakąś grupę na fejsie w końcu? Jeśli tak, to czy jest zamknięta i dużo Was tam jest? ;)

Do góry