reklama
elifit
Moderatorka
Nat fajne imię, teściówka się nie zna phiwiesz co ja sie nasluchalam jak powiedzialam, ze bedzie Nataniel? nieraz az plakac mi sie chcialo moi rodzice zaakceptowali to imie, ale tesciowa hmm nawet nie bede mowic jak komentowala
Joshi nie wyobrażam sobie żeby mąż miał w delegacji robić, starałby się o inną pracę od razu. Moje dzieci bardzo są przywiązane do ojca a i mąż dużo w domu pomaga. To byłby dla mnie koszmar.
Poza tym my mamy za sobą dwa lata związku na odległość, z widzeniem co miesiąc na ok tydzień, tak się nie da żyć na dłuższą metę. Co innego gdy jest to jednorazowy wyjazd. Jest wtedy ciężko ale człowiek żyje powrotem i wie że czas zleci..
A wiecie że są panowie, którzy lubią takie wolne ?
Ja mam na tylniej i mam faaaale, powiem wam że szczególnie w nocy jest to męczące. Poducha już wyciągnieta i wczoraj spałam na niej.
Tuiles
Fanka BB :)
Witam nową mamę.
Mam pytanie do mam z łożyskiem na ścianie przedniej wysoko. Zaczęłam wczoraj 23 tydzień i ruchów jak nie było tak nie ma. Znaczy jedno do trzech delikatnych muśnięć w ciągu dnia. Nie ma kopów, falującego brzucha. Lekarz powiedział, że jak urośnie bardziej to wyjdzie poza łożysko po prostu i będzie czuć delikatnie, ale prawdopodobnie nie będę czuła ruchów. Miałyście tak?
Hej, ja mam łożysko z przodu, to mój pierwszy dzidziuś, i też jakichś mega kopniaków nie czuję. Bardziej smeranie, wiercenie, ale delikatne.
Nat fajne imię, teściówka się nie zna phi
Joshi nie wyobrażam sobie żeby mąż miał w delegacji robić, starałby się o inną pracę od razu. Moje dzieci bardzo są przywiązane do ojca a i mąż dużo w domu pomaga. To byłby dla mnie koszmar.
Poza tym my mamy za sobą dwa lata związku na odległość, z widzeniem co miesiąc na ok tydzień, tak się nie da żyć na dłuższą metę. Co innego gdy jest to jednorazowy wyjazd. Jest wtedy ciężko ale człowiek żyje powrotem i wie że czas zleci..
Ja mam na tylniej i mam faaaale, powiem wam że szczególnie w nocy jest to męczące. Poducha już wyciągnieta i wczoraj spałam na niej.
Zycie na odleglosc to tragedia. Tym bardziej jak w zwiazku sa dzieci.
Moj zawsze mi gadal ze on tak nie daje rady ze traci tyle z dziecmi.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja powoli zaczynam sie rozgladac za jakas podusia, moze jakis rogal bo ciezko mi znalezc dobra pozycje do spaniaNat fajne imię, teściówka się nie zna phi
Nonkatoja
Witam się i ja[emoji4] w niedzielę sprzatalam w szafkach w kuchni i latalam jak ta małpa po krzesłach i drugie pół niedzieli musiałam odlezec. Jeszcze w nocy spać nie mogłam. Najpierw głupie sny miałam, a później krew mi jeszcze z nosa leciała.
Witam nową mamę [emoji6]
Ja mam łożysko na przedniej ścianie, ale podobno wysoko i czuję ruchy już dawno, ale często są to delikatne kopniaki
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nową mamę [emoji6]
Ja mam łożysko na przedniej ścianie, ale podobno wysoko i czuję ruchy już dawno, ale często są to delikatne kopniaki
Nonkatoja
Ja kupiłam poduszkę z motherhood i jest bardzo wygodna. Na tyle, że mój ja mi podbiera[emoji23]ja powoli zaczynam sie rozgladac za jakas podusia, moze jakis rogal bo ciezko mi znalezc dobra pozycje do spania
elifit
Moderatorka
mój też zawsze mi ją podbierałJa kupiłam poduszkę z motherhood i jest bardzo wygodna. Na tyle, że mój ja mi podbiera[emoji23]
heheh ja se na allegro ogladalam i musze podjac decyzje, ktora chceJa kupiłam poduszkę z motherhood i jest bardzo wygodna. Na tyle, że mój ja mi podbiera[emoji23]
reklama