reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Czy na forum są kobiety, które miały bardzo złe wyniki trisomi 18 i 13? Ja miałam 18 1:16 i 13 1:82. Badania USG w normie. Oba wyniki badań jakże odmienne. Czy miałyście podobną sytuację?
Tu chyba nie miałyśmy takich wyników ale zobacz " amniopunkcja robić czy nie". Moja przyjaciółka miała 1:30, robiła amnio. Ma zdrowa córcię.

reklama
hmm u nas deszcz chyba idzie, ja czuje sie ok dzis, wstalam o szostej potem sie na chwile polozylam i mowie do mojego no dobra bez jaj wstajemy :) i jeszcze dwie godz i koniec pracy ;)

Dzień dobry

Najlepsze, że Bazyli też brzydzi się swojej kupy. Jak mu się zdarzy zrobić w gacie i trzeba go podmyć w wannie i resztki kupy spływają z wodą, to krzyczy: "Fuj! To jest kupa!" i podnosi nogi do góry. A potem jak już wszystko zmyję, to tylko unosi te nogi i mówi: "Umyj mi stopy! Umyj mi stopy!" Ale najlepsze, że dopóki ta kupa jest w gaciach, to kompletnie mu nie przeszkadza i on się zdaje jej w ogóle nie zauważać. :oo:

Ja tam większą cierpliwość mam w upałach, bo się nie stresuje, że mi się mokry przeziębi. No i wyprać też łatwiej. Suche w ciągu godzinki. No dużo mniejszy problem niż jak jest zimno.

Wątek zamknięty powstał jakiś czas temu, kiedy niektórych z Was jeszcze na forum nie było. Z czasem jeśli się okaże, że jakaś dziewczyna dużo się udziela na otwartym, to zostanie zaproszona do zamkniętego. Przy każdym nowym dostępnie do zamkniętego trzeba pisać do administracji, więc nie robimy tego codziennie, żeby im głowy nie zawracać.

A ja wczoraj zdałam małego mojej mamie i dostanę go z powrotem dziś późnym popołudniem. Z tej okazji wczoraj poszliśmy sobie do kina. Okazuje się jednak, że kino, to już chyba nie dla mnie, bo naprawdę ciężko mi było wysiedzieć. Gdyby sie chociaż dało rozkładać te fotele na półleżąco... A tu trzeba było siedzieć prosto przez co przez praktycznie cały seans młody gniótł mnie i kopał w żebra. tak się wierciłam i stękałam, że się mój D zaczął martwić, że się źle czuję, czy coś.
A dziś od rana miałam pełna energii ogarniać chatę, bo znacznie lepiej mi się takie rzeczy robi jak jestem sama, a tu kicha, bo pogoda się spieprzyła. Myślałam, że będzie moja wymarzona pogoda do sprzątania, tak jak wczoraj, czyli 30 stopni i słonko, a tu od rana chłodno i pada. Aż mi się tego całego sprzątania odechciało. :sad::sad::sad: Dlaczego dziś nie jest tak cudownie jak wczoraj? :sad:
Malutki [emoji23] sie usmialam. Umyj mi stopy [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tu chyba nie miałyśmy takich wyników ale zobacz " amniopunkcja robić czy nie". Moja przyjaciółka miała 1:30, robiła amnio. Ma zdrowa córcię.
Jeśli dobrze kojarzę, to na listopadówkach była dziewczyna z trisomnią 21 9:10 czy jakoś tak... niestety nie wiem jak się potoczyły jej dalsze losy.

kobietki a co dzisiaj szykujecie na obiad ;) chwalcie się ;)
Gulasz wołowy z kaszą :)

Wróciłam z zakupów ale niestety nie udało się kupić fajnych sandałów. Odpoczne i rusze dalej..

cb7wugpju04jz4q8.png

Antiope to że szybciej w upały schnie to wiadomo ;) moja cierpliwość w upały jest mniejsza gdyż upały mnie wykańczają ;)

Lenam będziemy robić listę osób chętnych do zamkniętego to na pewno się na niej znajdziesz. A co do zasady to owszem jest prawdziwa ale nieadekwatna do tejże sytuacji. Niefajnie wrzucać nas wszystkie dp jednego worka że was tam nie chcemy, wytarczyło zapytać jak sytuacja z wątkiem zamkniętym stoi. Bonusowa która się tematem zajmuje niedawno do nas wróciła, można się tym spowrotem zająć. .

Anio niestety historia tej listopadówki nie skończyła się dobrze ale wielu dziewczyn jak najbardziej np. naszej Gabini :)
cb7wugpju04jz4q8.png

Malutki [emoji23] sie usmialam. Umyj mi stopy [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No, z dziećmi to czasami można umrzeć ze śmiechu. :happy:

Dziewczyny piszcie, która chce być na zamkniętym, to zrobimy listę. Oczywiście nie przyjmujemy kogoś, kto się dopiero zaczął udzielać, albo udziela się raz na ruski rok. To musi być ktoś o kim już coś wiemy, mamy jakieś podstawy, by mu zaufać, bo przecież zamknięty po to jest, pisze się czasami o bardzo prywatnych sprawach i nie chce się, żeby te informacje trafiły do nie wiadomo kogo. Lenam77, sancia myślę, że Wy jak najbardziej możecie z nami być na zamkniętym, bo już jednak sporo o Was wiemy. I naprawdę nie ma się co obruszać, czy fochować, bo do tej pory były tylko dwie tury przyjęć na zamknięty: ta kiedy tworzyłyśmy wątek i jedna uzupełniająca.

Antiope to że szybciej w upały schnie to wiadomo ;) moja cierpliwość w upały jest mniejsza gdyż upały mnie wykańczają ;)

Lenam będziemy robić listę osób chętnych do zamkniętego to na pewno się na niej znajdziesz. A co do zasady to owszem jest prawdziwa ale nieadekwatna do tejże sytuacji. Niefajnie wrzucać nas wszystkie dp jednego worka że was tam nie chcemy, wytarczyło zapytać jak sytuacja z wątkiem zamkniętym stoi. Bonusowa która się tematem zajmuje niedawno do nas wróciła, można się tym spowrotem zająć. .

Anio niestety historia tej listopadówki nie skończyła się dobrze ale wielu dziewczyn jak najbardziej np. naszej Gabini :)
cb7wugpju04jz4q8.png
Pozwolę sobie zapytać - nie zdecydowała się urodzić? :( Sama nie wiem co bym zrobiła będąc w podobnej sytuacji, ale do dziś mam w głowie pewien filmik z kampanii społecznej dotyczącej osób z ZD...

reklama
Do góry