my oboje dzis w pracy, tak patrze na kalendarz i widze, ze jeszcze 3,5 tygodnia i l4Witam i ja Wczoraj mąż mnie na randkę zabrał i późno wróciliśmy. Dziś czeka nas generalne sprzatanie.
Jeszcze wylegujemy się w łóżku. Nawet nasz pieseł, który nie lubi leżeć na łóżku.[emoji4]
Życzę miłej soboty [emoji9]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Ja tez na te dwa wesela ubieram sie tak samo bo tez calkiem różne towarzystwo, a na te trzaskania butelek to jakas szersza bluzka i leginsy czy cos i dam radenas też czekają 2 wesela, ale na szczęście w maju tez byliśmy na jednym i kupiłam sobie wtedy całkiem uniwersalną kieckę (odcinana pod cyckami) granatowa, przesliczna a ze idziemy na jedno wesele do moich znajomych,a to drugie to starzy znajomi ze strony męża- towarzystwo kompletnie różne- to ubieram się tak samo:]
nie wiem tylko co z butami, bo w moje piękne szpileczki już teraz ciężko wchodzę, poza tym nie będę się męczyc na obcasach przecież
Nonkatoja
Z tego co piszesz, to chyba w każdą sobotę pracujesz?my oboje dzis w pracy, tak patrze na kalendarz i widze, ze jeszcze 3,5 tygodnia i l4
Lux, chyba nie możesz się doczekać zwolnienia. [emoji6] W końcu odpoczniesz od upierdliwych klientów.
Ja tylko we wrzesniu urlop biorę, ale też sobie odpocznę.
ja juz mam wyrabane na nich jesli mam byc szczera, nie umieja okazac szacunku to ich problem, zwlaszcza ciezarnej, ale no cozZ tego co piszesz, to chyba w każdą sobotę pracujesz?
Lux, chyba nie możesz się doczekać zwolnienia. [emoji6] W końcu odpoczniesz od upierdliwych klientów.
Ja tylko we wrzesniu urlop biorę, ale też sobie odpocznę.
Nonkatoja
I dobrze. Tak trzymaj[emoji4] zauważyłam, sama po sobie, że z czasem uodparnia się na takich klientów.
Sancia, nie bardzo ci powiem co z zamkniętym, bo mnie tam też nie ma Ja cię czytam z uwagą. Miłego poranka!Gdzie jest wątek zamknięty? Ja ostatnio w ogóle czuje się "olewana" coz
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
aha i prawie kazda, jak potrzebuja wolna to mam bez problemu, zreszta ja sobote jezdze za kase wiec zawsze to pare groszy wiecejI dobrze. Tak trzymaj[emoji4] zauważyłam, sama po sobie, że z czasem uodparnia się na takich klientów.
K
Krasnal77
Gość
Witajcie dzis! u mnie sobota pod znakiem kota a właściwie latanie z mopem za jego siurkami, bo biedny ma kamienie w pęcherzu, do wczoraj miał cewnik i nie za bardzo wie co i gdzie ma robic... Męczy się bidulek....
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja nawet nie mam kota pilnuje kota koleżanki i takie nieszczęście na wakacjach go spotkało!
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja nawet nie mam kota pilnuje kota koleżanki i takie nieszczęście na wakacjach go spotkało!
reklama
madzia.ch.1995
ja juz mam wyrabane na nich jesli mam byc szczera, nie umieja okazac szacunku to ich problem, zwlaszcza ciezarnej, ale no coz
Na prawdę Cie podziwiam :* ja juz nie pracuje od poczatku kwietnia, jk tylko dowiedziałam sie o ciazy, powodem byla szkodliwa praca na tapicerni ale tez ani minuty sie nie zastanawiałam czy chce dalej pracować bo byla możliwość ze mnie mieli przenieść na inne stanowisko. I tak oto juz jestem 4 miesiące na L4 i bardzo się z tego cieszę. .
A dla ciebie szacun na prawdę ale jeszcze troszkę i sobie odpoczniesz