reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam i ja:) Wczoraj mąż mnie na randkę zabrał i późno wróciliśmy. Dziś czeka nas generalne sprzatanie.

Jeszcze wylegujemy się w łóżku. Nawet nasz pieseł, który nie lubi leżeć na łóżku.[emoji4]

Życzę miłej soboty [emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
my oboje dzis w pracy, tak patrze na kalendarz i widze, ze jeszcze 3,5 tygodnia i l4 :D

reklama
nas też czekają 2 wesela, ale na szczęście w maju tez byliśmy na jednym i kupiłam sobie wtedy całkiem uniwersalną kieckę (odcinana pod cyckami) granatowa, przesliczna:) a ze idziemy na jedno wesele do moich znajomych,a to drugie to starzy znajomi ze strony męża- towarzystwo kompletnie różne- to ubieram się tak samo:]
nie wiem tylko co z butami, bo w moje piękne szpileczki już teraz ciężko wchodzę, poza tym nie będę się męczyc na obcasach przecież
Ja tez na te dwa wesela ubieram sie tak samo bo tez calkiem różne towarzystwo, a na te trzaskania butelek to jakas szersza bluzka i leginsy czy cos :) i dam rade :)

my oboje dzis w pracy, tak patrze na kalendarz i widze, ze jeszcze 3,5 tygodnia i l4 :D
Z tego co piszesz, to chyba w każdą sobotę pracujesz?

Lux, chyba nie możesz się doczekać zwolnienia. [emoji6] W końcu odpoczniesz od upierdliwych klientów.
Ja tylko we wrzesniu urlop biorę, ale też sobie odpocznę.

Z tego co piszesz, to chyba w każdą sobotę pracujesz?

Lux, chyba nie możesz się doczekać zwolnienia. [emoji6] W końcu odpoczniesz od upierdliwych klientów.
Ja tylko we wrzesniu urlop biorę, ale też sobie odpocznę.

ja juz mam wyrabane na nich jesli mam byc szczera, nie umieja okazac szacunku to ich problem, zwlaszcza ciezarnej, ale no coz

Witajcie dzis!:) u mnie sobota pod znakiem kota;) a właściwie latanie z mopem za jego siurkami, bo biedny ma kamienie w pęcherzu, do wczoraj miał cewnik i nie za bardzo wie co i gdzie ma robic... Męczy się bidulek....

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja nawet nie mam kota;) pilnuje kota koleżanki i takie nieszczęście na wakacjach go spotkało!

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
ja juz mam wyrabane na nich jesli mam byc szczera, nie umieja okazac szacunku to ich problem, zwlaszcza ciezarnej, ale no coz

Na prawdę Cie podziwiam :* ja juz nie pracuje od poczatku kwietnia, jk tylko dowiedziałam sie o ciazy, powodem byla szkodliwa praca na tapicerni ale tez ani minuty sie nie zastanawiałam czy chce dalej pracować bo byla możliwość ze mnie mieli przenieść na inne stanowisko. I tak oto juz jestem 4 miesiące na L4 i bardzo się z tego cieszę. :).

A dla ciebie szacun :) na prawdę :) ale jeszcze troszkę i sobie odpoczniesz :)

Do góry