reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Wszystkie usypiają z palcami na klawiaturach :)
a tak na poważnie to u mnie pora funkcjonowania zupełnie uległa zmianie, wstaje bardzo wcześnie, a ok 21 juz dętka jestem :)

Dobranoc zatem :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
dobry 21 zaczety :)
Elifit ja codziennie wypijam z 3 herbatki, przed ciaza to moglo nie istniec :)
Sancia zamkniety powstal jak Ty sie jeszcze nie udzielalas
pora sie szykowac do pracy, poki co jem chlebek, mam pomidorki od rodzicow z ogrodku mmmmm

Dzień dobry

Ja od 22 to już leżę w łóżku i z męża korzystam a nie na necie będę siedzieć ;)

Poczucie niewidzialnosci na forum istnieje zawsze co jakiś czas. Piszemy tyle że łatwo jest kogoś przeoczyć

Jakie plany na weekend?
Miłej soboty

cb7wugpju04jz4q8.png

To by było dla mnie za wiele. .zarówno finansowo hak i organizacyjnie. My mamy dwa wesela 27 sierpnia i 18 września

cb7wugpju04jz4q8.png
Finansowo jeszcze damy rade bo o tych weselach wiedzielismy okolo roku a stwierdziłam ze my bardzo rzadko chodzimy na takie imprezy to nie możemy sobie odmówić tym bardziej ze te trzy imprezy tyczą sie mojego jedynego brata :)

reklama
Witam i ja:) Wczoraj mąż mnie na randkę zabrał i późno wróciliśmy. Dziś czeka nas generalne sprzatanie.

Jeszcze wylegujemy się w łóżku. Nawet nasz pieseł, który nie lubi leżeć na łóżku.[emoji4]

Życzę miłej soboty [emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry