reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

3mam mocno kciuki, żeby wszystko okazało się dobrze! Może po prostu jakieś malutkie naczynko pękło i tyle.

Ja jem buraki namiętnie, uwielbiam je i nie słyszałam, żeby mogły mi (czy dziecku) zaszkodzić. Wręcz przeciwnie ;)
Wiesz moja teściowa jest generalnie nadopiekuncza i dodatkowo panikara. Dodatkowo ma bzika na punkcie żywienia, a jej wiedza często nie wynika ze sprawdzonych źródeł. Jak zobaczyła moje wyniki to załamała rece i cos czuje, ze w poniedziałek będzie się u nas meldowac z siatami swoich specyfików. Eh....

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz moja teściowa jest generalnie nadopiekuncza i dodatkowo panikara. Dodatkowo ma bzika na punkcie żywienia, a jej wiedza często nie wynika ze sprawdzonych źródeł. Jak zobaczyła moje wyniki to załamała rece i cos czuje, ze w poniedziałek będzie się u nas meldowac z siatami swoich specyfików. Eh....

Współczuję ci kochana. Moja teściowa wpadła na pomysł by wprost karmić mnie sokami typu Kubuś i biedna źle zniosła fakt że mam po nich potworną zgagę:)

no jak przywiezie coś dobrego,to przynajmniej obiadu nie będziesz musiała gotowac, ;)

Współczuję ci kochana. Moja teściowa wpadła na pomysł by wprost karmić mnie sokami typu Kubuś i biedna źle zniosła fakt że mam po nich potworną zgagę:)
O takich to ona nie uznaje, bo sam cukier, ale jak jest ciasto na stole to nie odmówi, bo to łasuch jest[emoji23] Wiem, że chce dobrze, ale wkurza mnie ta jej szaleńcza nadopiekuńczość i nie da sobie nic przetłumaczyć. Mój też ma zgagę po kubusiu.

jak cos dobrego da to bierz a reszte wyrzuc i juz lub podziekuj jasno i wyraznie

własnie teraz jest o tyle dobrze,że mozemy powybrzydzac, mnie jak czymś częstują a nie mam na to kompletnie ochoty to mówię, że mi po tym niedobrze itd :)

reklama
jak cos dobrego da to bierz a reszte wyrzuc i juz lub podziekuj jasno i wyraznie

Wyrzucać jedzenie to szkoda, bo ktoś się na nie wykosztował, ktoś poświęcił swój czas na przygotowanie etc. Ja bym podziękowała i nie przyjęła, albo przyjęła i komuś przekazała. Na pewno niejeden człowiek oddałby wszystko za ciepły (a nawet zimny) posiłek.

Do góry