reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Podoba mi się pomysł ciszy poobiedniej. Ile to razy mi dziecko obudzili z drzemki poobiedniej jakimiś hałasami.

No to miły poranek. U nas rano to ciężko, bo mnie najczęściej młody budzi, a i tak muszę potem trochę dojść do siebie.

To u nas też rzadko, ale nie aż tak.

O dziwo ja rzadko teraz w nocy na siusiu wstaję. Dopiero nad ranem koło 5.

No ponoć było...:-p

To ja trójkąt z drugim facetem mogłabym jak najbardziej rozważyć, ale z drugą kobietą nigdy, przenigdy.

Wiesz co, mój też trochę tak ma. Mówi, że to jego natura mu mówi: Ta samica jest już zapłodniona, nie ma po co zapładniać jej drugi raz. :-p No i fakt, że dziwnie się czuje, mając świadomość, że dzielą go od dziecka centymetry tylko jak się kochamy.

No jak już u nas do czegoś dojdzie, to też brzuszek zawsze spięty po.

Ja też uwielbiam przebieranki, ale ostatnio zaczęłam się buntować, bo jak to jest, że to ja się przebieram w te fikuśne ciuszki, a on nie. Jak on miał fantazję o nauczycielce, czy pielęgniarce, to skompletowałam strój i zrealizowałam jego fantazję, a ja ja go proszę, żeby się przebrał za XVIII wiecznego Casanowę w rajtuzach, to kręci nosem. Wiem, że moja fantazja jest droższa w realizacji, no ale mógłby się postarać...

No w pierwszej ciąży też mieliśmy dość częśty seks, a teraz ja w ogóle nie mam ochoty. Mój D też jakoś spokojnie podchodzi do tematu i efekt tego taki, że seks jest raz na 2 tygodnie, czy coś koło tego.

Nie zaszkodzi. Jeśli ciąża przebiega prawidłowo, to nie ma powodu, żeby tego nie robić. Też uważam, że powinnaś wyjść z inicjatywą, faceci też lubią być czasami zdobywani.
ja czesto go molestuje, ale jemu to widocznie starczy, a co do zaplodnienia to masz racje, ona tak to odbiera, zaplodnil i ma luz :D i łazi paszczur dumny

reklama
Ja też uwielbiam przebieranki, ale ostatnio zaczęłam się buntować, bo jak to jest, że to ja się przebieram w te fikuśne ciuszki, a on nie. Jak on miał fantazję o nauczycielce, czy pielęgniarce, to skompletowałam strój i zrealizowałam jego fantazję, a ja ja go proszę, żeby się przebrał za XVIII wiecznego Casanowę w rajtuzach, to kręci nosem. Wiem, że moja fantazja jest droższa w realizacji, no ale mógłby się postarać...
mnie wystarczy żeby założył stringi, matko on ma taki fajny tyłek nie jak ja płaskodupie hehehe
Ale za policjanta z pałka też mógłby sie przebrać.

A kiedyś na rocznice bodajże kupił cały zestaw z sekszopu, wdzianko, wibrator jeden i drugi cieńszy ;) i milion innych akcesoriów hahaha no zboookk

Padłam I nie moge wstac !!!!!!!
Tez kuzwa nie miala czego wpychac do piczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mortadele mogla se wziasc ta napewno by nie utknela

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
nawet w gazecie o tym bylo, aninimowo rzecz jasna, ale ludzie mieli rozrywke czytajac taki art, wiesz gdyby jej tampon utknal, sznurek moze sie urwac, ale kuzwa parowki? :D

mnie wystarczy żeby założył stringi, matko on ma taki fajny tyłek nie jak ja płaskodupie hehehe
Ale za policjanta z pałka też mógłby sie przebrać.

A kiedyś na rocznice bodajże kupił cały zestaw z sekszopu, wdzianko, wibrator jeden i drugi cieńszy ;) i milion innych akcesoriów hahaha no zboookk
Z pałką powiadasz z pałką [emoji6][emoji6]

My tez zabawki mamy. Ale dawno uzywane , trzeba wyciagnac I odswiezyc [emoji41][emoji23]
Teraz jak juz sprobowalam I jest ok to nic nie bedzie nas blokowac [emoji23]
nawet w gazecie o tym bylo, aninimowo rzecz jasna, ale ludzie mieli rozrywke czytajac taki art, wiesz gdyby jej tampon utknal, sznurek moze sie urwac, ale kuzwa parowki? :D
Ot parowek jej sie zachcialo.
Omg! Ale jaka siara szok!!!!
Ciekawe co lekarze znajduja jeszcze w piczach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Boże jakie z was zboczuuuuuuuchyyyyy!!!!
Normalnie w szoku jestem!!!!
Gdzie ta kobieca delikatność, zwinność, nieśmiałość? Gdzie oczekiwane z sexem do dnia ślubu? Gdzie sex przez prześcieradło?

Matko z kim ja tutaj piszę!!!
Nie wierzę!!! :D

Btw mój kiedys to był zboczuch, ale po zaręczynach wszystko się skończyło. I jak mu zrobię awanturę to sex jest ;)
Takie życie :p

PS my przebieranek nie lubimy ;)
Raz na początku jak młoda dziewica byłam lat 21 to kupiłam czarna haleczke, ale tak się wstydziłam wyjść ze szok :p mąż (wtedy jeszcze mój chłopak) na siłę z łazienki mnie wyciągną....a ja się popłakałam hahahaha.

Z pałką powiadasz z pałką [emoji6][emoji6]

My tez zabawki mamy. Ale dawno uzywane , trzeba wyciagnac I odswiezyc [emoji41][emoji23]
Teraz jak juz sprobowalam I jest ok to nic nie bedzie nas blokowac [emoji23]

Ot parowek jej sie zachcialo.
Omg! Ale jaka siara szok!!!!
Ciekawe co lekarze znajduja jeszcze w piczach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Znajdują podobno pokemony hahahaha :D

U mnie sąsiadka na górze pralkę włącza o 22 bo ma taryfę nocna... Kiedyś pójdę i coś powiem bo mi sufit lata!! Na szczęście nie robi prania codziennie.
Dzisiaj u nas brzydka pogoda, ale i w tym plusy zobaczyć można :)

Dzisiaj dzwonię do uczelni opierdzielic panią dyrektor studiów podyplomowych, że mi karty zabrała prawie 2 miesiące temu i wszystkich wpisów nie mam.
Nie popuszczę im. Już pół roku przedłużają studia, a dyplom już w lutym mogłam mieć.
Oj wojnę zrobię! Będzie się działo hohoho :D

Dzisiaj znów sprzatanko, może spacer i obiad dobry zrobie :)
A jak tam plany u was????

No ja też mam nocną taryfę i pranie, suszenie i zmywarkę nastawiam na noc i sobie chwalę. Dlatego właśnie ciesze się, że się z bloku wyniosłam bo niestety zawsze komuś coś nie pasuje ;)

Ja za to nie dosc ze nie moglam spac to kuzwa sasiedzi se orgie zboczency urzadzili!!! No tak babsko jeczalo ze az musze sprawdzic ktory to taki jurny chlop!!!!
Na dole stara glucha babka wiec to raczej nie ona , bo jak to ona tak sie zabawiala to swiat sie konczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mlode malzenstwo z boku wyjechal na urlop.na weekend wracaja.
A ze mieszkamy w kamienicy I klatka przy klatce w jednym ciagu , wiec to ktos z drugiego boku z drugiej klatki. Musze przyczaic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ja wkur*iona spac nie moglam do tego w celibacie od 4 kwietnia!!!!! No gdzie zeby tak biedna ciezarna meczyc !

Dlatego meza zaatakowalam z rana przed jego startem do pracy.po 5 miesiacach suchoty wkoncu sie odwazylismy [emoji41][emoji41][emoji41]
Biedny w jakim szoku byl.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No I nic nie bolalo brzuch nie twardnial toz to ja dopiero teraz bede szalec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zamecze chlopa!!!!!!

No super poranek :D my mieliśmy celibat przez pierwszy trymestr z powodu mojego samopoczucia ale teraz nadrabiamy :) uwielbiam sex w ciąży :D mój też lubi, podobam mu się z brzuszkiem.

Ja tez zboczona jestem !
I tez bym sie nie odwazyla. Ale ci powiem ze fantazje nasze Ida w tym Samym kierunku.[emoji23]
Hahaha

Moj to lubi przebieranki , szpilki buty itp. Kiedys sie bawilismy. Teraz tylko jak sami jestesmy bo nie Pragne aby 15 letni syn przyciol matke w gorsetach [emoji41][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czy jakis siatkach.
Moj jest 7 lat starszy ode mnie I to on zaczol namawiac mnie na tego typu zabawy.
Kur*wa pamietam jak kupil mi botystocking z siatki.
Jezuuuuu ubralam ale z kibla wyjsc nie moglam tak lalam z siebie lzy ciekly az sie osmarkalam. Bardzo sexy z gilem pod nosem rżąca z siebie.

A ten Biedny czekal I nie wiedzial o co chodzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pozniej sie juz rozkrecilam.
OK ok wtedy jeszcze wygladalam , teraz to czulabym sie jak orka w sieci rybackiej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ha ha to ja w ostatnich dniach intensywnie myślę o moim bodystocking i jak tylko wyleczę infekcję to się w niego wbijam :D my jedyne co w ciąży to nie szalejemy za ostro bo po takiej akcji w 1 ciąży w 29tc wylądowałam na IP ze skurczami ;)

reklama
Boże jakie z was zboczuuuuuuuchyyyyy!!!!
Normalnie w szoku jestem!!!!
Gdzie ta kobieca delikatność, zwinność, nieśmiałość? Gdzie oczekiwane z sexem do dnia ślubu? Gdzie sex przez prześcieradło?

Matko z kim ja tutaj piszę!!!
Nie wierzę!!! :D

Btw mój kiedys to był zboczuch, ale po zaręczynach wszystko się skończyło. I jak mu zrobię awanturę to sex jest ;)
Takie życie[emoji14]
PS my przebieranek nie lubimy ;)
Raz na początku jak młoda dziewica byłam lat 21 to kupiłam czarna haleczke, ale tak się wstydziłam wyjść ze szok[emoji14]mąż (wtedy jeszcze mój chłopak) na siłę z łazienki mnie wyciągną....a ja się popłakałam hahahaha.
Tam zboczuchy odrazu.
Oj tam oj tam [emoji23]
Ja jak mialam 21 lat to 2 letniego syna miala.
U mnie niewinnosci to chyba nigdy nie bylo [emoji23]
Wogole ja dupy szybko chyba dalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Po 16 urodzinach.
Z moim pierwszym chlopakiem.
Kurde I to jego tez byl pierwszy raz wiec nie poszalelismy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wlozyl wyciagnol I po zawodach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Znajdują podobno pokemony hahahaha :D
No w tych czasach to kurde wszystko mozliwe ze I lekarze pokemonow szukaja. Ale ze w piczach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry