reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Haaaaa przyjdzie jeszcze koza do woza!!!! A jak.

Dobra laski my tu gadu gadu na zboczone tematy a ja sie glodna zrobilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Co robicie na obiad?????

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
nic :D moj jechal na ryby i zje u mamy a ja pewnie znow se cos zamowie na miescie hehe, jak pojde na l4 to wroce do regularnego pichcenia jak kiedys :D

No to wspolczoje. Tutaj nie masz prawa Robic nic glosnego do 8 rana. Wszystkie remonty moga startowa dopiero od 8. A miedzy 14-16 jest cisza poobiednia I nawet odkurzac nie mozna co by spokoju sasiadowi nie zaklòcac [emoji23]
My mamy luz bo na samej gorze
Z boku spoko sasiedzi. Mlode malzenstwo z moze 5 letnia corka ktora albo ryczy albo piszczy itp.wiec jak moje chlopaki sie kloca to nikt nikomu uwagi nie zwraca bo wiemy ze mamy podobna sytuacje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale pod nami mieszka glucha babka wiec odkurzam kiedy chce!!!!

Podoba mi się pomysł ciszy poobiedniej. Ile to razy mi dziecko obudzili z drzemki poobiedniej jakimiś hałasami.

Ja za to nie dosc ze nie moglam spac to kuzwa sasiedzi se orgie zboczency urzadzili!!! No tak babsko jeczalo ze az musze sprawdzic ktory to taki jurny chlop!!!!
Na dole stara glucha babka wiec to raczej nie ona , bo jak to ona tak sie zabawiala to swiat sie konczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mlode malzenstwo z boku wyjechal na urlop.na weekend wracaja.
A ze mieszkamy w kamienicy I klatka przy klatce w jednym ciagu , wiec to ktos z drugiego boku z drugiej klatki. Musze przyczaic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ja wkur*iona spac nie moglam do tego w celibacie od 4 kwietnia!!!!! No gdzie zeby tak biedna ciezarna meczyc !

Dlatego meza zaatakowalam z rana przed jego startem do pracy.po 5 miesiacach suchoty wkoncu sie odwazylismy [emoji41][emoji41][emoji41]
Biedny w jakim szoku byl.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No I nic nie bolalo brzuch nie twardnial toz to ja dopiero teraz bede szalec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zamecze chlopa!!!!!!

No to miły poranek. U nas rano to ciężko, bo mnie najczęściej młody budzi, a i tak muszę potem trochę dojść do siebie.

wez tej :D u nas wczoraj chyba do gory bylo slychac jakies jeki, wpierw myslalam, ze ich Zoska spac nie moze a to byla polnoc, ale to bylo rownomierne a ja mowie do Tomka ej on jej zapodaje a my jak emeryci :D a ten mi odp, urodzisz to pogadamy, spij :D ehh, ostatni raz bylo z 6 tygodni temu
To u nas też rzadko, ale nie aż tak.

Sen jest dla cieniasow :D
Poza tym idzie się przyzwyczaić ;)

Jak mój syn pierwszy raz przespał 8 godzin to obudziłam się i autentycznie nie wiedziałam kim jestem i gdzie jestem :D

A to nocne sikanie ma nas do tego przyzwyczaić.
Damy radę! Bo jak nie my to ktooooo?

Bo jak nie my to ktooooo?

:D
O dziwo ja rzadko teraz w nocy na siusiu wstaję. Dopiero nad ranem koło 5.

A tam nie pierdziel ze sie zgorszylas [emoji6]
Coz to twoje 5 tygodni do moich 5 miesiecy
Toz to szok
Niczym dziewica

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Omg dziewica w ciazy! Tego jeszcze nie bylo chyba [emoji23][emoji23][emoji23]

No ponoć było...:-p

najlepsze że w życiu bym się nie odważyła, nie potrafię dzielić się mężem. Ale fantazje mogą być, co nie?
Aha ten trójkąt nie był z facetem, kobitek mi się zachciało.
A w ogóle ja to jestem zboczona ale co wam będę pisac, moze kiedyś na zamknietym hahaha :D
To ja trójkąt z drugim facetem mogłabym jak najbardziej rozważyć, ale z drugą kobietą nigdy, przenigdy.

moj to zboczuch i on musial duzo czesto i gesto, ale odkad zaciazylam to ma wyrabane na mnie :( ja to odbieram tak: zrobilem syna, starczy, ale ja tez ciagle od poczatku ciazy jakies infekcje i bylo rzadko a teraz on nie chce i juz
Wiesz co, mój też trochę tak ma. Mówi, że to jego natura mu mówi: Ta samica jest już zapłodniona, nie ma po co zapładniać jej drugi raz. :-p No i fakt, że dziwnie się czuje, mając świadomość, że dzielą go od dziecka centymetry tylko jak się kochamy.

niektórzy mężczyźni tak mają że świadomosć dziecka w kobiecie nie pozwala im na pełne cieszenie się z seksu.
Ooo a po seksie jak Lilka szaleje to dopiero masakra, cała macica oxytocynowa i twarda :p
No jak już u nas do czegoś dojdzie, to też brzuszek zawsze spięty po.

Ja tez zboczona jestem !
I tez bym sie nie odwazyla. Ale ci powiem ze fantazje nasze Ida w tym Samym kierunku.[emoji23]
Hahaha

Moj to lubi przebieranki , szpilki buty itp. Kiedys sie bawilismy. Teraz tylko jak sami jestesmy bo nie Pragne aby 15 letni syn przyciol matke w gorsetach [emoji41][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czy jakis siatkach.
Moj jest 7 lat starszy ode mnie I to on zaczol namawiac mnie na tego typu zabawy.
Kur*wa pamietam jak kupil mi botystocking z siatki.
Jezuuuuu ubralam ale z kibla wyjsc nie moglam tak lalam z siebie lzy ciekly az sie osmarkalam. Bardzo sexy z gilem pod nosem rżąca z siebie.

A ten Biedny czekal I nie wiedzial o co chodzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pozniej sie juz rozkrecilam.
OK ok wtedy jeszcze wygladalam , teraz to czulabym sie jak orka w sieci rybackiej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też uwielbiam przebieranki, ale ostatnio zaczęłam się buntować, bo jak to jest, że to ja się przebieram w te fikuśne ciuszki, a on nie. Jak on miał fantazję o nauczycielce, czy pielęgniarce, to skompletowałam strój i zrealizowałam jego fantazję, a ja ja go proszę, żeby się przebrał za XVIII wiecznego Casanowę w rajtuzach, to kręci nosem. Wiem, że moja fantazja jest droższa w realizacji, no ale mógłby się postarać...

Hehe skąd ja to znam. My wytrzymalismy z 4 tyg w połogu:D moi bez seksu dwa dni nie wytrzyma. Jak mielismy 4 miesiace przerwy to biedny sie męczył. Ja w tej ciąży nie mam w ogole ochoty :( a z synem jak bylam i było bez komplikacji to i dwa razy dziennie było:D

No w pierwszej ciąży też mieliśmy dość częśty seks, a teraz ja w ogóle nie mam ochoty. Mój D też jakoś spokojnie podchodzi do tematu i efekt tego taki, że seks jest raz na 2 tygodnie, czy coś koło tego.

cos Ty :( odsuwa sie :( bo zaszkodzi dziecku lub mi, tak sie tlumaczy
Nie zaszkodzi. Jeśli ciąża przebiega prawidłowo, to nie ma powodu, żeby tego nie robić. Też uważam, że powinnaś wyjść z inicjatywą, faceci też lubią być czasami zdobywani.

Albo gruba paròwe tez dobra!!!! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Tyle ze mnie od wedlin odrzucilo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
I co tera????
ej przypomnialo mi sie :D jak tak gadasz o parowach, z kilka lat wstecz u mnie w miescie byla akcja, ze lezala dziewczyna w szpitalu na pokoju z moja kuzynka i ta sie pyta a tobie co a laska odp, ze bedzie miec operacje a Aga sie pyta a jaka i laska zamilkla i weszly piguly i zaczely sie podsmiechiwac, Aga sie potem dowiedziala, ze laska se robila dobrze...parowkami!! i jedna jej wpdla, jak i co nie wiem, ale operacje miala :D da mnie abstrakcja

ej przypomnialo mi sie :D jak tak gadasz o parowach, z kilka lat wstecz u mnie w miescie byla akcja, ze lezala dziewczyna w szpitalu na pokoju z moja kuzynka i ta sie pyta a tobie co a laska odp, ze bedzie miec operacje a Aga sie pyta a jaka i laska zamilkla i weszly piguly i zaczely sie podsmiechiwac, Aga sie potem dowiedziala, ze laska se robila dobrze...parowkami!! i jedna jej wpdla, jak i co nie wiem, ale operacje miala :D da mnie abstrakcja
Padłam I nie moge wstac !!!!!!!
Tez kuzwa nie miala czego wpychac do piczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mortadele mogla se wziasc ta napewno by nie utknela

reklama
A tam nie pierdziel ze sie zgorszylas [emoji6]
Coz to twoje 5 tygodni do moich 5 miesiecy
Toz to szok
Niczym dziewica

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Omg dziewica w ciazy! Tego jeszcze nie bylo chyba [emoji23][emoji23][emoji23]

Było w kościele katolickim :D i w kilku innych religiach, nie jesteś pierwszą :D

Do góry