reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hehe skąd ja to znam. My wytrzymalismy z 4 tyg w połogu:D moi bez seksu dwa dni nie wytrzyma. Jak mielismy 4 miesiace przerwy to biedny sie męczył. Ja w tej ciąży nie mam w ogole ochoty :( a z synem jak bylam i było bez komplikacji to i dwa razy dziennie było:D

o taak humor mojego męża jest ściśle związany ze świeżością jego plemników :p
a seks w ciąży jest bardzo przyjemny, ja szybko osiągam orgazm, normalnie dłuższej stymulacji mi trzeba, a tu rach ciach i jest.

ja an sile go namawiac nie bede, bedzie chcial to sam przyjdzie
jasne że tak, ale może warto mu przytoczyć logiczne medyczne argumenty? Może niech ginekolog mu wytłumaczy? wielu facetów nie zna się i myślą że serio mogą zrobić krzywdę dziecku. A tu noł łej, w zdrowo rozwijającej się ciąży bez komplikacji to seks wręcz jest wskazany :) Regularne wyrzuty małej dawki oksytocyny przygotowują organizm do porodu.

jasne że tak, ale może warto mu przytoczyć logiczne medyczne argumenty? Może niech ginekolog mu wytłumaczy? wielu facetów nie zna się i myślą że serio mogą zrobić krzywdę dziecku. A tu noł łej, w zdrowo rozwijającej się ciąży bez komplikacji to seks wręcz jest wskazany :) Regularne wyrzuty małej dawki oksytocyny przygotowują organizm do porodu.
on gada, ze jak bede bisko porodu to sie pokusi bo to moze przyspieszy porod, takie jego glupie gadanie, typowy samiec wrrr

cos Ty :( odsuwa sie :( bo zaszkodzi dziecku lub mi, tak sie tlumaczy
To moze rzeczywiscie chlop sie boi.
Moj Dzis za to po wszystkim smial sie ze zapukal do dzidzia czy u niego wsio ok.
Ja ostatnio chodze po sklepach i młodemu rzeczy do szpitala kupuję. W ciągu dwoch miesiecy wyrósł mi z rozmiaru 92 i wszsytkl ma za małe. A to pizamki kupujemy a to stroj sportowy na cwiczenia w szpitalu. To ja nie mam pizam bo wszystko za małe a to klapki itd. Mam nadzieje ze przez te 3 mies dam rade sie jeszcze w to zmiescic i dla siebie juz do szpitala bede miała wyprawke:)

Zabieram sie za obiad bo maz zaraz wychodzi na drugą zmianę do pracy. Nie ma to jak szybki obiad w 4 rocznicę slubu:D

Ja tez rozgladam sie za wyprawke dla siebie do szpitala.i kurde niewiem wlasnie czy tutaj chodza w szpitalnych koszulach czy mam se kupic koszule taka do karmienia odrazu czy tu w Dresach czy jak chodza?
Najlepsza pewnie koszula bo I picze przewiewa a jak cc to nie ma zadnych gum na brzuchu itp.
Wiedzialam na allegro cudna koszule I do tego szlafrok do kompletu. No cudo.chyba wychodzilo 120zl za wszystko.
No ale kurde niewiem jak tu damesy chodza w szpitalu nie chce sie zgnoic.

ANETKO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI ROCZNICY!!!!
ooo to widzę że podobne zboczuchy jesteśmy. no, napisałabym więcej ale na publicznym forum się wstydzę ;)

Joshi to polecam ci jeśli jeszcze nie znasz serię mocnych erotyków Osiemdziesiat Dni Żółtych, Niebieskich i Czerwonych. Te książki idealnie uosabiają moje fantazje.
Znam ta serie. Jest chyba wiecej kolorow 6 chyba albo wiecej .
Mam na kindle pdfy posciagane. Ale nie czytalam jeszcze . teraz po 5 miesiacach celibatu to niewiem jak bym przebrnela przez serie kolorowa bo ponoc mocna jest [emoji6][emoji6] teraz to mi sam grey czy cross by wystarczy do orgazmowania [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
ja an sile go namawiac nie bede, bedzie chcial to sam przyjdzie
Haaaaa przyjdzie jeszcze koza do woza!!!! A jak.

Dobra laski my tu gadu gadu na zboczone tematy a ja sie glodna zrobilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Co robicie na obiad?????

Haaaaa przyjdzie jeszcze koza do woza!!!! A jak.

Dobra laski my tu gadu gadu na zboczone tematy a ja sie glodna zrobilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Co robicie na obiad?????

Ja placka po węgiersku na stołówce dzisiaj zjem, już się nie mogę doczekac:)

reklama
Znam ta serie. Jest chyba wiecej kolorow 6 chyba albo wiecej .
Mam na kindle pdfy posciagane. Ale nie czytalam jeszcze . teraz po 5 miesiacach celibatu to niewiem jak bym przebrnela przez serie kolorowa bo ponoc mozna jest [emoji6][emoji6] teraz to mi sam grey czy cross by wystarczy do orgazmowania [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

noo mocna, choć nie wiem co to mocne dla ciebie ;)

Anetko najlepszego :)

Do góry