reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

No teraz łatwiej pojemona znaleźć niż dziewice po 20 rż. Hahaha :p

Kobiety wolne teraz to szaleć można.

PS mój mąż nie wierzyl że dziewicą byłam, ale uwierzył kiedy probowalam rozpakować prezerwatywę i instrukcji szukałam jak to otworzyć.
I pamiętam jak dziś "otwórz względem perforacji" a ja się pytam swojego M "co to jest perforacja? To się chyba robi w czasie sexu tak?"
I M glebę zaliczył :D do dziś mi to wypomina a to 6 lat tu było :D
Wtedy uwierzył że jestem dziewicą :D

A długo dziewicą byłam, bo ja typ chlopczycy takiej do 20 lat.
Nie w głowie mi chłopcy byli.

reklama
kuzwa cukinia!! musze w jakis weekend zrobic nadziewana,moja ukochana :)
Ej weszlam na fb I tam wyswietlila mi sie grupa ROBOTKI RECZNE.
Zgadnijcie co pierwsze co mi sie skojarzylo.???? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kur*a zle ze mną!!!!
Koniec zboczonych tematow [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

wazne jest jedno, ze nie zaliczylam wpadki bedac mloda, jakos wole byc w ciazy majac skonczone 30 lat, wyszumialam sie i teraz jest czas na dziecko, ale to moje zdanie :)
Ja do 30 to chce mieć 3 dzieci i wcale nie zaluje :-) bo mialam 18 lat jak zaszlam w ciaze i to moj pierwszy facet. Ja ogólnie to chyba nie umiem kochać facetów. Moge bez nich zyc i szybko mi sie odwiduje. Moze dlatego ze biegalo ich za mna do wyboru do koloru haha

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja do 30 to chce mieć 3 dzieci i wcale nie zaluje :-) bo mialam 18 lat jak zaszlam w ciaze i to moj pierwszy facet. Ja ogólnie to chyba nie umiem kochać facetów. Moge bez nich zyc i szybko mi sie odwiduje. Moze dlatego ze biegalo ich za mna do wyboru do koloru haha

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
ja jak miala tak z 23-25 lat to nawet nie myslalam o dziecku, widocznie nie bylam gotowa :)

To moze rzeczywiscie chlop sie boi.
Moj Dzis za to po wszystkim smial sie ze zapukal do dzidzia czy u niego wsio ok.

Ja tez rozgladam sie za wyprawke dla siebie do szpitala.i kurde niewiem wlasnie czy tutaj chodza w szpitalnych koszulach czy mam se kupic koszule taka do karmienia odrazu czy tu w Dresach czy jak chodza?
Najlepsza pewnie koszula bo I picze przewiewa a jak cc to nie ma zadnych gum na brzuchu itp.
Wiedzialam na allegro cudna koszule I do tego szlafrok do kompletu. No cudo.chyba wychodzilo 120zl za wszystko.
No ale kurde niewiem jak tu damesy chodza w szpitalu nie chce sie zgnoic.

ANETKO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI ROCZNICY!!!!

Znam ta serie. Jest chyba wiecej kolorow 6 chyba albo wiecej .
Mam na kindle pdfy posciagane. Ale nie czytalam jeszcze . teraz po 5 miesiacach celibatu to niewiem jak bym przebrnela przez serie kolorowa bo ponoc mocna jest [emoji6][emoji6] teraz to mi sam grey czy cross by wystarczy do orgazmowania [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zazwyczaj chodzą w dresach albo w leginsach i koszulkach. Ja tam ich olalam i w koszuli i szlafroku latalam bo najwygodniej mi było. Trochę sie jak na głupka patrzyły ale kit tam. ważne ze mi było wygodnie ;) no ale ja tam 10 dni siedzialam bo najpierw wywołanie 4 dni a potem mały byl pod kroplowka ba antybiotyku przez 6 dni.

reklama
Zazwyczaj chodzą w dresach albo w leginsach i koszulkach. Ja tam ich olalam i w koszuli i szlafroku latalam bo najwygodniej mi było. Trochę sie jak na głupka patrzyły ale kit tam. ważne ze mi było wygodnie ;) no ale ja tam 10 dni siedzialam bo najpierw wywołanie 4 dni a potem mały byl pod kroplowka ba antybiotyku przez 6 dni.

wlasnie!! moja mama ma sklep z takimi rzeczami i jak juz urosne bardziej to musi mi zamowic koszule i nowy szlafrok, zapomnialam ehh

Do góry