reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No teraz łatwiej pojemona znaleźć niż dziewice po 20 rż. Hahaha :p

Kobiety wolne teraz to szaleć można.

PS mój mąż nie wierzyl że dziewicą byłam, ale uwierzył kiedy probowalam rozpakować prezerwatywę i instrukcji szukałam jak to otworzyć.
I pamiętam jak dziś "otwórz względem perforacji" a ja się pytam swojego M "co to jest perforacja? To się chyba robi w czasie sexu tak?"
I M glebę zaliczył :D do dziś mi to wypomina a to 6 lat tu było :D
Wtedy uwierzył że jestem dziewicą :D

A długo dziewicą byłam, bo ja typ chlopczycy takiej do 20 lat.
Nie w głowie mi chłopcy byli.

reklama
kuzwa cukinia!! musze w jakis weekend zrobic nadziewana,moja ukochana :)
Ej weszlam na fb I tam wyswietlila mi sie grupa ROBOTKI RECZNE.
Zgadnijcie co pierwsze co mi sie skojarzylo.???? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kur*a zle ze mną!!!!
Koniec zboczonych tematow [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

wazne jest jedno, ze nie zaliczylam wpadki bedac mloda, jakos wole byc w ciazy majac skonczone 30 lat, wyszumialam sie i teraz jest czas na dziecko, ale to moje zdanie :)
Ja do 30 to chce mieć 3 dzieci i wcale nie zaluje :-) bo mialam 18 lat jak zaszlam w ciaze i to moj pierwszy facet. Ja ogólnie to chyba nie umiem kochać facetów. Moge bez nich zyc i szybko mi sie odwiduje. Moze dlatego ze biegalo ich za mna do wyboru do koloru haha

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja do 30 to chce mieć 3 dzieci i wcale nie zaluje :-) bo mialam 18 lat jak zaszlam w ciaze i to moj pierwszy facet. Ja ogólnie to chyba nie umiem kochać facetów. Moge bez nich zyc i szybko mi sie odwiduje. Moze dlatego ze biegalo ich za mna do wyboru do koloru haha

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
ja jak miala tak z 23-25 lat to nawet nie myslalam o dziecku, widocznie nie bylam gotowa :)

To moze rzeczywiscie chlop sie boi.
Moj Dzis za to po wszystkim smial sie ze zapukal do dzidzia czy u niego wsio ok.

Ja tez rozgladam sie za wyprawke dla siebie do szpitala.i kurde niewiem wlasnie czy tutaj chodza w szpitalnych koszulach czy mam se kupic koszule taka do karmienia odrazu czy tu w Dresach czy jak chodza?
Najlepsza pewnie koszula bo I picze przewiewa a jak cc to nie ma zadnych gum na brzuchu itp.
Wiedzialam na allegro cudna koszule I do tego szlafrok do kompletu. No cudo.chyba wychodzilo 120zl za wszystko.
No ale kurde niewiem jak tu damesy chodza w szpitalu nie chce sie zgnoic.

ANETKO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI ROCZNICY!!!!

Znam ta serie. Jest chyba wiecej kolorow 6 chyba albo wiecej .
Mam na kindle pdfy posciagane. Ale nie czytalam jeszcze . teraz po 5 miesiacach celibatu to niewiem jak bym przebrnela przez serie kolorowa bo ponoc mocna jest [emoji6][emoji6] teraz to mi sam grey czy cross by wystarczy do orgazmowania [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zazwyczaj chodzą w dresach albo w leginsach i koszulkach. Ja tam ich olalam i w koszuli i szlafroku latalam bo najwygodniej mi było. Trochę sie jak na głupka patrzyły ale kit tam. ważne ze mi było wygodnie ;) no ale ja tam 10 dni siedzialam bo najpierw wywołanie 4 dni a potem mały byl pod kroplowka ba antybiotyku przez 6 dni.

reklama
Zazwyczaj chodzą w dresach albo w leginsach i koszulkach. Ja tam ich olalam i w koszuli i szlafroku latalam bo najwygodniej mi było. Trochę sie jak na głupka patrzyły ale kit tam. ważne ze mi było wygodnie ;) no ale ja tam 10 dni siedzialam bo najpierw wywołanie 4 dni a potem mały byl pod kroplowka ba antybiotyku przez 6 dni.

wlasnie!! moja mama ma sklep z takimi rzeczami i jak juz urosne bardziej to musi mi zamowic koszule i nowy szlafrok, zapomnialam ehh

Do góry