no rozne historie byly heheh, ale ja takich kobiet nie czaje pod BogiemZ pałką powiadasz z pałką [emoji6][emoji6]
My tez zabawki mamy. Ale dawno uzywane , trzeba wyciagnac I odswiezyc [emoji41][emoji23]
Teraz jak juz sprobowalam I jest ok to nic nie bedzie nas blokowac [emoji23]
Ot parowek jej sie zachcialo.
Omg! Ale jaka siara szok!!!!
Ciekawe co lekarze znajduja jeszcze w piczach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
w Usa rodzice zostawili w aucie dziecko w upale i poszli szukac pokemonow, teraz beda ich szukac w areszcieTam zboczuchy odrazu.
Oj tam oj tam [emoji23]
Ja jak mialam 21 lat to 2 letniego syna miala.
U mnie niewinnosci to chyba nigdy nie bylo [emoji23]
Wogole ja dupy szybko chyba dalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Po 16 urodzinach.
Z moim pierwszym chlopakiem.
Kurde I to jego tez byl pierwszy raz wiec nie poszalelismy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wlozyl wyciagnol I po zawodach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No w tych czasach to kurde wszystko mozliwe ze I lekarze pokemonow szukaja. Ale ze w piczach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez dlugo bylam dziewica dlugo, jakos po 21 urodzinach stracilam dziewictwoBoże jakie z was zboczuuuuuuuchyyyyy!!!!
Normalnie w szoku jestem!!!!
Gdzie ta kobieca delikatność, zwinność, nieśmiałość? Gdzie oczekiwane z sexem do dnia ślubu? Gdzie sex przez prześcieradło?
Matko z kim ja tutaj piszę!!!
Nie wierzę!!!
Btw mój kiedys to był zboczuch, ale po zaręczynach wszystko się skończyło. I jak mu zrobię awanturę to sex jest
Takie życie
PS my przebieranek nie lubimy
Raz na początku jak młoda dziewica byłam lat 21 to kupiłam czarna haleczke, ale tak się wstydziłam wyjść ze szok mąż (wtedy jeszcze mój chłopak) na siłę z łazienki mnie wyciągną....a ja się popłakałam hahahaha.
No patrz !!!! A mowia ze teraz dziewice w wieku 20-stki to niczym dinozaura zalezc. [emoji23]ja tez dlugo bylam dziewica dlugo, jakos po 21 urodzinach stracilam dziewictwo
ale to bylo 11 lat temu nie zaluje, choc i tak ten facet nie byl wart tego dziewictwa, potem sie rozbrykalam ;pNo patrz !!!! A mowia ze teraz dziewice w wieku 20-stki to niczym dinozaura zalezc. [emoji23]
SZALONA TY!!!ale to bylo 11 lat temu nie zaluje, choc i tak ten facet nie byl wart tego dziewictwa, potem sie rozbrykalam ;p
A kurde ide od was zboczone baby!!!
12.20 a ja kurde nawet obiadu nie Tknelam.
Fuck Gulasz musze zrobic!
A Wam tylko sex I sex w glowie. Przebieranki, wibratory,kielbasy, paròwy,cukinie WTF [emoji44]
Do garow kobiety! Do garow. Nie tylko bzykaniem czlowiek zyje.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji6][emoji6][emoji6]
A Wam tylko sex I sex w glowie. Przebieranki, wibratory,kielbasy, paròwy,cukinie WTF [emoji44]
wazne jest jedno, ze nie zaliczylam wpadki bedac mloda, jakos wole byc w ciazy majac skonczone 30 lat, wyszumialam sie i teraz jest czas na dziecko, ale to moje zdanie
kuzwa cukinia!! musze w jakis weekend zrobic nadziewana,moja ukochanaA kurde ide od was zboczone baby!!!
reklama
Masz racje. Papieram.wazne jest jedno, ze nie zaliczylam wpadki bedac mloda, jakos wole byc w ciazy majac skonczone 30 lat, wyszumialam sie i teraz jest czas na dziecko, ale to moje zdanie
Chociaz jak patryka rodzilam w wieku 19 lat I planowany to on no co mam pisac nie byl. Ale nie zaluje I nigdy nie zalowalam ani chwili .