moj to zboczuch i on musial duzo czesto i gesto, ale odkad zaciazylam to ma wyrabane na mnie ja to odbieram tak: zrobilem syna, starczy, ale ja tez ciagle od poczatku ciazy jakies infekcje i bylo rzadko a teraz on nie chce i juzmam mega libido, i zboczonego męża. Kuźwa on bez seksu kilku dni nie wytrzyma gdy między nami jest wdszystko dobrze.
A wiesz co było w połogu? hoho roznosiło go, wytrzymaliśmy 3 tygodnie bez seksu, on oczywiście bez orgazmu tyle by nie wytrzymał więc ten tego no
reklama
moj to zboczuch i on musial duzo czesto i gesto, ale odkad zaciazylam to ma wyrabane na mnie ja to odbieram tak: zrobilem syna, starczy, ale ja tez ciagle od poczatku ciazy jakies infekcje i bylo rzadko a teraz on nie chce i juz
To ja myślałam że tylko mój się tak zmienił przez tą moją ciążę zawsze chętny byl nocy mi przespać nie dał a teraz?... Ja go muszę namawiać aż wstyd :-/ ostatnio aż mu powiedziałam że kochanka sb znajdę a on ze przez te moje humory i ciągle pretensje to nawet mu się nie chce hehe no nie powiem ostatnio byłam okropna
elifit
Moderatorka
niektórzy mężczyźni tak mają że świadomosć dziecka w kobiecie nie pozwala im na pełne cieszenie się z seksu.moj to zboczuch i on musial duzo czesto i gesto, ale odkad zaciazylam to ma wyrabane na mnie ja to odbieram tak: zrobilem syna, starczy, ale ja tez ciagle od poczatku ciazy jakies infekcje i bylo rzadko a teraz on nie chce i juz
Ooo a po seksie jak Lilka szaleje to dopiero masakra, cała macica oxytocynowa i twarda
Ja tez zboczona jestem !najlepsze że w życiu bym się nie odważyła, nie potrafię dzielić się mężem. Ale fantazje mogą być, co nie?
Aha ten trójkąt nie był z facetem, kobitek mi się zachciało.
A w ogóle ja to jestem zboczona ale co wam będę pisac, moze kiedyś na zamknietym hahaha
I tez bym sie nie odwazyla. Ale ci powiem ze fantazje nasze Ida w tym Samym kierunku.[emoji23]
Hahaha
Moj to lubi przebieranki , szpilki buty itp. Kiedys sie bawilismy. Teraz tylko jak sami jestesmy bo nie Pragne aby 15 letni syn przyciol matke w gorsetach [emoji41][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czy jakis siatkach.
Moj jest 7 lat starszy ode mnie I to on zaczol namawiac mnie na tego typu zabawy.
Kur*wa pamietam jak kupil mi botystocking z siatki.
Jezuuuuu ubralam ale z kibla wyjsc nie moglam tak lalam z siebie lzy ciekly az sie osmarkalam. Bardzo sexy z gilem pod nosem rżąca z siebie.
A ten Biedny czekal I nie wiedzial o co chodzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pozniej sie juz rozkrecilam.
OK ok wtedy jeszcze wygladalam , teraz to czulabym sie jak orka w sieci rybackiej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
K
Krasnal77
Gość
A tam nie pierdziel ze sie zgorszylas [emoji6]
Coz to twoje 5 tygodni do moich 5 miesiecy
Toz to szok
Niczym dziewica
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Omg dziewica w ciazy! Tego jeszcze nie bylo chyba [emoji23][emoji23][emoji23]
Właściwie to było... 2016 lat temu
A tam nie chce! Zacznij Sama, zlap za PRĄCIE I samo pojdzie dalej [emoji23]moj to zboczuch i on musial duzo czesto i gesto, ale odkad zaciazylam to ma wyrabane na mnie ja to odbieram tak: zrobilem syna, starczy, ale ja tez ciagle od poczatku ciazy jakies infekcje i bylo rzadko a teraz on nie chce i juz
elifit
Moderatorka
ooo to widzę że podobne zboczuchy jesteśmy. no, napisałabym więcej ale na publicznym forum się wstydzęJa tez zboczona jestem !
I tez bym sie nie odwazyla. Ale ci powiem ze fantazje nasze Ida w tym Samym kierunku.[emoji23]
Hahaha
Moj to lubi przebieranki , szpilki buty itp. Kiedys sie bawilismy. Teraz tylko jak sami jestesmy bo nie Pragne aby 15 letni syn przyciol matke w gorsetach [emoji41][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czy jakis siatkach.
Moj jest 7 lat starszy ode mnie I to on zaczol namawiac mnie na tego typu zabawy.
Kur*wa pamietam jak kupil mi botystocking z siatki.
Jezuuuuu ubralam ale z kibla wyjsc nie moglam tak lalam z siebie lzy ciekly az sie osmarkalam. Bardzo sexy z gilem pod nosem rżąca z siebie.
A ten Biedny czekal I nie wiedzial o co chodzi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pozniej sie juz rozkrecilam.
OK ok wtedy jeszcze wygladalam , teraz to czulabym sie jak orka w sieci rybackiej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Joshi to polecam ci jeśli jeszcze nie znasz serię mocnych erotyków Osiemdziesiat Dni Żółtych, Niebieskich i Czerwonych. Te książki idealnie uosabiają moje fantazje.
elifit
Moderatorka
jebłamA tam nie chce! Zacznij Sama, zlap za PRĄCIE I samo pojdzie dalej [emoji23]
aneta_ck
Fanka BB :)
Hehe skąd ja to znam. My wytrzymalismy z 4 tyg w połogu moi bez seksu dwa dni nie wytrzyma. Jak mielismy 4 miesiace przerwy to biedny sie męczył. Ja w tej ciąży nie mam w ogole ochoty a z synem jak bylam i było bez komplikacji to i dwa razy dziennie byłomam mega libido, i zboczonego męża. Kuźwa on bez seksu kilku dni nie wytrzyma gdy między nami jest wdszystko dobrze.
A wiesz co było w połogu? hoho roznosiło go, wytrzymaliśmy 3 tygodnie bez seksu, on oczywiście bez orgazmu tyle by nie wytrzymał więc ten tego no
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Ja ostatnio chodze po sklepach i młodemu rzeczy do szpitala kupuję. W ciągu dwoch miesiecy wyrósł mi z rozmiaru 92 i wszsytkl ma za małe. A to pizamki kupujemy a to stroj sportowy na cwiczenia w szpitalu. To ja nie mam pizam bo wszystko za małe a to klapki itd. Mam nadzieje ze przez te 3 mies dam rade sie jeszcze w to zmiescic i dla siebie juz do szpitala bede miała wyprawke
Zabieram sie za obiad bo maz zaraz wychodzi na drugą zmianę do pracy. Nie ma to jak szybki obiad w 4 rocznicę slubu
Zabieram sie za obiad bo maz zaraz wychodzi na drugą zmianę do pracy. Nie ma to jak szybki obiad w 4 rocznicę slubu