reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

he he, no to mialas wesoly poranek, na kolejne miesiace starczy :D
Teraz to ja bede go molestowac czesciej I bez strachu [emoji23] wczesniej zakaz pozniej od miesiaca niby mozna a sie balismy I nie probowalismy.
A teraz nie ma ze boli, poszly konie po betonie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sen jest dla cieniasow :D
Poza tym idzie się przyzwyczaić ;)

Jak mój syn pierwszy raz przespał 8 godzin to obudziłam się i autentycznie nie wiedziałam kim jestem i gdzie jestem :D

A to nocne sikanie ma nas do tego przyzwyczaić.
Damy radę! Bo jak nie my to ktooooo?

Bo jak nie my to ktooooo?

:D
my jestesmy silne a nie to co samce, ze katar maja i umieraja :D
wczoraj po lekarzu bylismy troche u moich rodzicow i bratanica 4 miesiaca spac nie chciala i piszczala i mialczala a ja mowie Boze i nas to czeka :D

Haha haha on jej chyba zapodaje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No ja Dzis meza zmolestowalam. Biedny az nie Chcial wierzyc!!!! Az oczy przecieral kurde mowie wez sie budz I jego w gaciach tez zebym sie nie rozmyslila [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] trza sprobowac a nie jak stare dziady!!!!
Brzuch ok nic nie bolalo plamic tez nic wiec teraz to ja se odbije te 5 miesiecy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Joshi hohoho aż się zgorszylam hahaha :D
U nas żałoba od 5 tyg :p
Trzeba działać.
Ale kurde ja zawsze popekam po sexie więc na bank pekne przy porodzie jeżeli pozwolą mi na sn :p

Joshi hohoho aż się zgorszylam hahaha :D
U nas żałoba od 5 tyg[emoji14]
Trzeba działać.
Ale kurde ja zawsze popekam po sexie więc na bank pekne przy porodzie jeżeli pozwolą mi na sn :p
A tam nie pierdziel ze sie zgorszylas [emoji6]
Coz to twoje 5 tygodni do moich 5 miesiecy
Toz to szok
Niczym dziewica

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Omg dziewica w ciazy! Tego jeszcze nie bylo chyba [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja za to nie dosc ze nie moglam spac to kuzwa sasiedzi se orgie zboczency urzadzili!!! No tak babsko jeczalo ze az musze sprawdzic ktory to taki jurny chlop!!!!
Na dole stara glucha babka wiec to raczej nie ona , bo jak to ona tak sie zabawiala to swiat sie konczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mlode malzenstwo z boku wyjechal na urlop.na weekend wracaja.
A ze mieszkamy w kamienicy I klatka przy klatce w jednym ciagu , wiec to ktos z drugiego boku z drugiej klatki. Musze przyczaic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ja wkur*iona spac nie moglam do tego w celibacie od 4 kwietnia!!!!! No gdzie zeby tak biedna ciezarna meczyc !

Dlatego meza zaatakowalam z rana przed jego startem do pracy.po 5 miesiacach suchoty wkoncu sie odwazylismy [emoji41][emoji41][emoji41]
Biedny w jakim szoku byl.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No I nic nie bolalo brzuch nie twardnial toz to ja dopiero teraz bede szalec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zamecze chlopa!!!!!!

o maatko ja się zawsze zastanawiam czy mnie nie słyszą sąsiedzi bo my jurni i głośni jesteśmy..

A w ogóle śnił mi się w nocy seks z moim mężem i.... nie tylko z nim :O ;) :p :D

niezle masz sny :D
mam mega libido, i zboczonego męża. Kuźwa on bez seksu kilku dni nie wytrzyma gdy między nami jest wdszystko dobrze.
A wiesz co było w połogu? hoho roznosiło go, wytrzymaliśmy 3 tygodnie bez seksu, on oczywiście bez orgazmu tyle by nie wytrzymał więc ten tego no :p

reklama
Aż ty zboczona ty !!![emoji6][emoji6][emoji6]
Trojkątòw ci sie zachciewa!!!

najlepsze że w życiu bym się nie odważyła, nie potrafię dzielić się mężem. Ale fantazje mogą być, co nie?
Aha ten trójkąt nie był z facetem, kobitek mi się zachciało.
A w ogóle ja to jestem zboczona ale co wam będę pisac, moze kiedyś na zamknietym hahaha :D

Do góry