Lola Lolitta
Fanka BB :)
u mnie praca jak zwykle
Dobrze pamiętam, że od września idziesz na l4?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie praca jak zwykle
tak od pierwszego, w koncuDobrze pamiętam, że od września idziesz na l4?
tak od pierwszego, w koncu
no bo po co biednej matce dac sie wyspac?No i prawidłowo relaksik że hej
Bo potem ten mały przystojniak będzie sprawdzał czy przypadkiem w nocy nie śpisz hehehe
wez tej u nas wczoraj chyba do gory bylo slychac jakies jeki, wpierw myslalam, ze ich Zoska spac nie moze a to byla polnoc, ale to bylo rownomierne a ja mowie do Tomka ej on jej zapodaje a my jak emeryci a ten mi odp, urodzisz to pogadamy, spij ehh, ostatni raz bylo z 6 tygodni temuJa za to nie dosc ze nie moglam spac to kuzwa sasiedzi se orgie zboczency urzadzili!!! No tak babsko jeczalo ze az musze sprawdzic ktory to taki jurny chlop!!!!
Na dole stara glucha babka wiec to raczej nie ona , bo jak to ona tak sie zabawil a to swiat sie konczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mlode malzenstwo z boku wyjechal na urlop.na weekend wracaja.
A ze mieszkamy w kamienicy I klatka przy klatce w jednym ciagu , wiec to ktos z drugiego boku z drugiej klatki. Musze przyczaic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ja wkur*iona spac nie moglam do tego w celibacie od 4 kwietnia!!!!! No gdzie zeby tak biedna ciezarna meczyc !
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha haha on jej chyba zapodaje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]wez tej u nas wczoraj chyba do gory bylo slychac jakies jeki, wpierw myslalam, ze ich Zoska spac nie moze a to byla polnoc, ale to bylo rownomierne a ja mowie do Tomka ej on jej zapodaje a my jak emeryci a ten mi odp, urodzisz to pogadamy, spij ehh, ostatni raz bylo z 6 tygodni temu
he he, no to mialas wesoly poranek, na kolejne miesiace starczyHaha haha on jej chyba zapodaje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No ja Dzis meza zmolestowalam. Biedny az nie Chcial wierzyc!!!! Az oczy przecieral kurde mowie wez sie budz I jego w gaciach tez zebym sie nie rozmyslila [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] trza sprobowac a nie jak stare dziady!!!!
Brzuch ok nic nie bolalo plamic tez nic wiec teraz to ja se odbije te 5 miesiecy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
no bo po co biednej matce dac sie wyspac?