reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja za to nie dosc ze nie moglam spac to kuzwa sasiedzi se orgie zboczency urzadzili!!! No tak babsko jeczalo ze az musze sprawdzic ktory to taki jurny chlop!!!!
Na dole stara glucha babka wiec to raczej nie ona , bo jak to ona tak sie zabawiala to swiat sie konczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mlode malzenstwo z boku wyjechal na urlop.na weekend wracaja.
A ze mieszkamy w kamienicy I klatka przy klatce w jednym ciagu , wiec to ktos z drugiego boku z drugiej klatki. Musze przyczaic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ja wkur*iona spac nie moglam do tego w celibacie od 4 kwietnia!!!!! No gdzie zeby tak biedna ciezarna meczyc !

Dlatego meza zaatakowalam z rana przed jego startem do pracy.po 5 miesiacach suchoty wkoncu sie odwazylismy [emoji41][emoji41][emoji41]
Biedny w jakim szoku byl.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No I nic nie bolalo brzuch nie twardnial toz to ja dopiero teraz bede szalec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zamecze chlopa!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za to nie dosc ze nie moglam spac to kuzwa sasiedzi se orgie zboczency urzadzili!!! No tak babsko jeczalo ze az musze sprawdzic ktory to taki jurny chlop!!!!
Na dole stara glucha babka wiec to raczej nie ona , bo jak to ona tak sie zabawil a to swiat sie konczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mlode malzenstwo z boku wyjechal na urlop.na weekend wracaja.
A ze mieszkamy w kamienicy I klatka przy klatce w jednym ciagu , wiec to ktos z drugiego boku z drugiej klatki. Musze przyczaic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ja wkur*iona spac nie moglam do tego w celibacie od 4 kwietnia!!!!! No gdzie zeby tak biedna ciezarna meczyc !

wez tej :D u nas wczoraj chyba do gory bylo slychac jakies jeki, wpierw myslalam, ze ich Zoska spac nie moze a to byla polnoc, ale to bylo rownomierne a ja mowie do Tomka ej on jej zapodaje a my jak emeryci :D a ten mi odp, urodzisz to pogadamy, spij :D ehh, ostatni raz bylo z 6 tygodni temu

wwitajcie! ja dla odmiany spalam bardzo dobrze, ale kurier zadzwonil o 7, tosz to jeszcze noc hihi :D (tylko w nocy minimum musze 3 razy wstać na siku) ehhh

joshi no to mialas wesoło! :)

wez tej :D u nas wczoraj chyba do gory bylo slychac jakies jeki, wpierw myslalam, ze ich Zoska spac nie moze a to byla polnoc, ale to bylo rownomierne a ja mowie do Tomka ej on jej zapodaje a my jak emeryci :D a ten mi odp, urodzisz to pogadamy, spij :D ehh, ostatni raz bylo z 6 tygodni temu
Haha haha on jej chyba zapodaje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No ja Dzis meza zmolestowalam. Biedny az nie Chcial wierzyc!!!! Az oczy przecieral kurde mowie wez sie budz I jego w gaciach tez zebym sie nie rozmyslila [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] trza sprobowac a nie jak stare dziady!!!!
Brzuch ok nic nie bolalo plamic tez nic wiec teraz to ja se odbije te 5 miesiecy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Haha haha on jej chyba zapodaje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No ja Dzis meza zmolestowalam. Biedny az nie Chcial wierzyc!!!! Az oczy przecieral kurde mowie wez sie budz I jego w gaciach tez zebym sie nie rozmyslila [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] trza sprobowac a nie jak stare dziady!!!!
Brzuch ok nic nie bolalo plamic tez nic wiec teraz to ja se odbije te 5 miesiecy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

he he, no to mialas wesoly poranek, na kolejne miesiace starczy :D

reklama
no bo po co biednej matce dac sie wyspac? :D

Sen jest dla cieniasow :D
Poza tym idzie się przyzwyczaić ;)

Jak mój syn pierwszy raz przespał 8 godzin to obudziłam się i autentycznie nie wiedziałam kim jestem i gdzie jestem :D

A to nocne sikanie ma nas do tego przyzwyczaić.
Damy radę! Bo jak nie my to ktooooo?

Bo jak nie my to ktooooo?

:D

Do góry