reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja z kolei nie mogę sobie znaleźć żadnej wygodnej pozycji... więc chwilowo na łóżku siedzę ;P brzuch mam wypchany po obu bokach i się denerwuję, że mogę Zosieńkę przynieść. Tak, wiem jak małe jest prawdopodobieństwo, ale chyba same dobrze wiecie co to jest matczyna schiza ;)

Bardziej można żyłę główna przynieść i jest mniejszy dopływ tlenu, ale jak ułożymy się zbytnio na brzuchu maluch będzie miał mniej miejsca i będzie nerwowy.
Ja też mam schizy a to moja druga ciąża, więc nie obwiniają się. Lepiej być przeczulonym niż mieć wszystko gdzieś :)

reklama
Witamy sie z rana. Nie spie od 6 rano razem z dzidziolem.mnie oczywiscie obudzilo siku a jak juz poszlam siku to odrazu poczulam glod [emoji38]
Ale zapijam go wodom narazie.
Ja ostatnio tez nie moge spac. Po 12 w nocy zasypiam jak cala chata juz spi. Wstaje 2'-3 razy siku no I budze sie 6 I zas spac nie moge.pozniej chodze niewyspana I musze dospac w dzien.

Sent from my SM-G930F using Forum BabyBoom mobile app

Ja dzisiaj 7 razy Siku byłam i piłam wodę z mrożonymi truskawkami, bo lodu w domu nie miałam.
Zasnelam przed 5 rano.
A mój genialny mąż ubierał się do pracy o 6.30 i jak zakładał spodnie to na podłogę wysypaly mu się wszystkie drobniaki z kieszeni. Oczywiście dzięki temu mój syn zamiast spać do 8.30 obudził się przed 7 grrrrrrr

Cześć dziewczyny
Noc fatalna. Oboje dzieciaków do mnien pzyszło w nocy budząc mnie. Do tego rano bolała mnie głowa i była zmiana ciśnienia. Ciężko mi było wstać. W efekcie trochę się spóźniłam do pracy.. na szczęście tylko 15min.

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

czesc dziewczyny, a u mnie też dziś nieciekawa noc, maluch się wiercił i kopał, potem siku, a potem ktoś od 6:15 zaczął wiercic dziury w ścianach :/

czesc dziewczyny, a u mnie też dziś nieciekawa noc, maluch się wiercił i kopał, potem siku, a potem ktoś od 6:15 zaczął wiercic dziury w ścianach :/
No to wspolczoje. Tutaj nie masz prawa Robic nic glosnego do 8 rana. Wszystkie remonty moga startowa dopiero od 8. A miedzy 14-16 jest cisza poobiednia I nawet odkurzac nie mozna co by spokoju sasiadowi nie zaklòcac [emoji23]
My mamy luz bo na samej gorze
Z boku spoko sasiedzi. Mlode malzenstwo z moze 5 letnia corka ktora albo ryczy albo piszczy itp.wiec jak moje chlopaki sie kloca to nikt nikomu uwagi nie zwraca bo wiemy ze mamy podobna sytuacje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale pod nami mieszka glucha babka wiec odkurzam kiedy chce!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie sąsiadka na górze pralkę włącza o 22 bo ma taryfę nocna... Kiedyś pójdę i coś powiem bo mi sufit lata!! Na szczęście nie robi prania codziennie.
Dzisiaj u nas brzydka pogoda, ale i w tym plusy zobaczyć można :)

Dzisiaj dzwonię do uczelni opierdzielic panią dyrektor studiów podyplomowych, że mi karty zabrała prawie 2 miesiące temu i wszystkich wpisów nie mam.
Nie popuszczę im. Już pół roku przedłużają studia, a dyplom już w lutym mogłam mieć.
Oj wojnę zrobię! Będzie się działo hohoho :D

Dzisiaj znów sprzatanko, może spacer i obiad dobry zrobie :)
A jak tam plany u was????

reklama
U mnie sąsiadka na górze pralkę włącza o 22 bo ma taryfę nocna... Kiedyś pójdę i coś powiem bo mi sufit lata!! Na szczęście nie robi prania codziennie.
Dzisiaj u nas brzydka pogoda, ale i w tym plusy zobaczyć można :)

Dzisiaj dzwonię do uczelni opierdzielic panią dyrektor studiów podyplomowych, że mi karty zabrała prawie 2 miesiące temu i wszystkich wpisów nie mam.
Nie popuszczę im. Już pół roku przedłużają studia, a dyplom już w lutym mogłam mieć.
Oj wojnę zrobię! Będzie się działo hohoho :D

Dzisiaj znów sprzatanko, może spacer i obiad dobry zrobie :)
A jak tam plany u was????
u mnie praca jak zwykle :)

Do góry