reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja z kolei nie mogę sobie znaleźć żadnej wygodnej pozycji... więc chwilowo na łóżku siedzę ;P brzuch mam wypchany po obu bokach i się denerwuję, że mogę Zosieńkę przynieść. Tak, wiem jak małe jest prawdopodobieństwo, ale chyba same dobrze wiecie co to jest matczyna schiza ;)

Bardziej można żyłę główna przynieść i jest mniejszy dopływ tlenu, ale jak ułożymy się zbytnio na brzuchu maluch będzie miał mniej miejsca i będzie nerwowy.
Ja też mam schizy a to moja druga ciąża, więc nie obwiniają się. Lepiej być przeczulonym niż mieć wszystko gdzieś :)

reklama
Witamy sie z rana. Nie spie od 6 rano razem z dzidziolem.mnie oczywiscie obudzilo siku a jak juz poszlam siku to odrazu poczulam glod [emoji38]
Ale zapijam go wodom narazie.
Ja ostatnio tez nie moge spac. Po 12 w nocy zasypiam jak cala chata juz spi. Wstaje 2'-3 razy siku no I budze sie 6 I zas spac nie moge.pozniej chodze niewyspana I musze dospac w dzien.

Sent from my SM-G930F using Forum BabyBoom mobile app

Ja dzisiaj 7 razy Siku byłam i piłam wodę z mrożonymi truskawkami, bo lodu w domu nie miałam.
Zasnelam przed 5 rano.
A mój genialny mąż ubierał się do pracy o 6.30 i jak zakładał spodnie to na podłogę wysypaly mu się wszystkie drobniaki z kieszeni. Oczywiście dzięki temu mój syn zamiast spać do 8.30 obudził się przed 7 grrrrrrr

Cześć dziewczyny
Noc fatalna. Oboje dzieciaków do mnien pzyszło w nocy budząc mnie. Do tego rano bolała mnie głowa i była zmiana ciśnienia. Ciężko mi było wstać. W efekcie trochę się spóźniłam do pracy.. na szczęście tylko 15min.

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

czesc dziewczyny, a u mnie też dziś nieciekawa noc, maluch się wiercił i kopał, potem siku, a potem ktoś od 6:15 zaczął wiercic dziury w ścianach :/

czesc dziewczyny, a u mnie też dziś nieciekawa noc, maluch się wiercił i kopał, potem siku, a potem ktoś od 6:15 zaczął wiercic dziury w ścianach :/
No to wspolczoje. Tutaj nie masz prawa Robic nic glosnego do 8 rana. Wszystkie remonty moga startowa dopiero od 8. A miedzy 14-16 jest cisza poobiednia I nawet odkurzac nie mozna co by spokoju sasiadowi nie zaklòcac [emoji23]
My mamy luz bo na samej gorze
Z boku spoko sasiedzi. Mlode malzenstwo z moze 5 letnia corka ktora albo ryczy albo piszczy itp.wiec jak moje chlopaki sie kloca to nikt nikomu uwagi nie zwraca bo wiemy ze mamy podobna sytuacje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale pod nami mieszka glucha babka wiec odkurzam kiedy chce!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie sąsiadka na górze pralkę włącza o 22 bo ma taryfę nocna... Kiedyś pójdę i coś powiem bo mi sufit lata!! Na szczęście nie robi prania codziennie.
Dzisiaj u nas brzydka pogoda, ale i w tym plusy zobaczyć można :)

Dzisiaj dzwonię do uczelni opierdzielic panią dyrektor studiów podyplomowych, że mi karty zabrała prawie 2 miesiące temu i wszystkich wpisów nie mam.
Nie popuszczę im. Już pół roku przedłużają studia, a dyplom już w lutym mogłam mieć.
Oj wojnę zrobię! Będzie się działo hohoho :D

Dzisiaj znów sprzatanko, może spacer i obiad dobry zrobie :)
A jak tam plany u was????

reklama
U mnie sąsiadka na górze pralkę włącza o 22 bo ma taryfę nocna... Kiedyś pójdę i coś powiem bo mi sufit lata!! Na szczęście nie robi prania codziennie.
Dzisiaj u nas brzydka pogoda, ale i w tym plusy zobaczyć można :)

Dzisiaj dzwonię do uczelni opierdzielic panią dyrektor studiów podyplomowych, że mi karty zabrała prawie 2 miesiące temu i wszystkich wpisów nie mam.
Nie popuszczę im. Już pół roku przedłużają studia, a dyplom już w lutym mogłam mieć.
Oj wojnę zrobię! Będzie się działo hohoho :D

Dzisiaj znów sprzatanko, może spacer i obiad dobry zrobie :)
A jak tam plany u was????
u mnie praca jak zwykle :)

Do góry