reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

A u mnie zielone ogórki odpadają fuuuu. Nigdy świeżych ogórków nie lubiłam, puchną mi w buzi i odbijają mi się rybą. Ale uwielbiam ogórki przetworzone, korniszonki, warszawskie, kiszone, nawet z chilli.

Słodkiego w ciąży nie mogę. Ale wcisnelam dzisiaj w siebie sernik rosa który upiekła moja teściowa. I ból głowy... Może znow mam cukrzycę ciążowa :( badania za tydzień.

Mięso na początku ciąży jadłam namiętnie, teraz już sporadycznie.
Ale pomidory żółte z tunelu rodziców mmmmm jem kilogramami, tak lubię!!!

A teraz zrobiłam domowa pizzę ;)

reklama
Boże, spać nie mogę.
Mam duszności, jak leżę to nie mogę oddychać, pocee się i jest mi zimno.

Przecież brzucha wielkiego nie mam a czuję się jak w 36 tyg.

Nawet okno otworzyłam i pije wodę z lodem.

Masakra jakaś. Dzisiaj zdecydowanie nie będę spala

Boże, spać nie mogę.
Mam duszności, jak leżę to nie mogę oddychać, pocee się i jest mi zimno.

Przecież brzucha wielkiego nie mam a czuję się jak w 36 tyg.

Nawet okno otworzyłam i pije wodę z lodem.

Masakra jakaś. Dzisiaj zdecydowanie nie będę spala
Ja z kolei nie mogę sobie znaleźć żadnej wygodnej pozycji... więc chwilowo na łóżku siedzę ;P brzuch mam wypchany po obu bokach i się denerwuję, że mogę Zosieńkę przynieść. Tak, wiem jak małe jest prawdopodobieństwo, ale chyba same dobrze wiecie co to jest matczyna schiza ;)

reklama
Witamy sie z rana. Nie spie od 6 rano razem z dzidziolem.mnie oczywiscie obudzilo siku a jak juz poszlam siku to odrazu poczulam glod [emoji38]
Ale zapijam go wodom narazie.
Ja ostatnio tez nie moge spac. Po 12 w nocy zasypiam jak cala chata juz spi. Wstaje 2'-3 razy siku no I budze sie 6 I zas spac nie moge.pozniej chodze niewyspana I musze dospac w dzien.

Sent from my SM-G930F using Forum BabyBoom mobile app

Do góry