Ja znów mam corke Olivia Victoria a druga Aleksandra Dominika i Aleksandra wlasnie mialo byc przez "x" ale akurat mieli w USC akcje spolszczania imion i sie nam nie udalo hehe ale nie zalujemy bo to bardziej taka nasza Olusia, ot tak. I tez w 2012 sie nie spodziewalam ze Aleksandra stanie sie tak popularna, ale to chyba potem sie stalo po pewnej piosence "ale ale Aleksandra" haha :-) W 2010 byly popularne Julie i tak miala miec na imie pierworodna, ale koniec koncow dalam Olivia z racji piekna brzmienia tego imienia. Nie lubie do corki mowic " Olivka lub Olivcia", dla mnie piekne jest Olivia, tak jak moje Izabela, tez ma takie brzmienie :-) Ja uwielbiam zagraniczne imiina, wlasnie Simon, Brian, Paul (mój maz jest Pawel i bardzo maz nie chce zeby syn mial Pawel, wiec umyslil mi sie pare minut Paul haha :-) ale czas pokarze. Olusia miala byc Gabrysia do ostatniej chwili, ale w dzien porodu zostala Olusia
Płeć oczywiscie chce znac
jakos tak lepiej wiedziec
Ale to moje skromne zdanie, kazdy oczywiscie wie lepiej. Aha, wracajac do imion, to ja lubie takie zeby nikt takiego nie mial z moich znajomych, bo po prostu potem by mi sie kojarzylo niepotrzebnie..
Na obiad rosół na udkach, a udka podpieke i podam z ziemniaczkami i taka surowka rzodkiewkowa ze smietanka, majonezem i szczypiorkiem, a na deser koktajl bananowo malinowy
Ja go nie wypije bo mdli mnie na sama mysl, ale przeciez jak ja czego nie chce to nie znaczy ze cala rodzinka ma cierpiec
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka