reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny a wasze malenstwa tez sa ulozone glowkowo ? Pytam z ciekawosci zobacze jak w pon bedzie ...
Na tym etapie ciąży to jeszcze może się kręcić jak wariat.
Do chyba 33 tyg ciąży może być w różnej pozycji. U mnie w 34 był ułożony posladkowo i potem się przekręcił. Więc spokojnie :)

reklama
Uh bo poczytalam te wagi i mówię inne po 300.cos moj prawie pol kg.

Wysłane z mojego HUAWEI Y330-U01 przy użyciu Tapatalka
Wiesz co, ja nie wiem ile teraz Baltazar (bedę teraz często używać imienia, żeby się przyzwyczaić) waży (jutro równo 22 tygodnie), ale w 18t4d ważył 330 g, więc myślę, że od tego czasu jest szansa, że waży podobnie jak Twój.
Mnie się też wczoraj brzuch spinał. Wzięłam dodatkową dawkę magnezu i jest ok. Za tydzień mam wizytę, to się mojej pani doktor zapytam czy mam na to brać coś więcej. Nospy staram się nie brać, bo podobno są jakieś teorie, że jak się w ciąży za dużo Nospy bierze, to dzieci mają problemy z napięciem mięśniowym po porodzie.

Moja gin mówi, że na tym etapie już się dziecka nie mierzy, tylko waży.
co gin to inaczej mój nie powiedział mi ile mała waży a jak zapytałam to powiedział, że tu nie ma co ważyć bo i tak waży około 200-220gr
i bądź tu mądry ... zaznaczam, że na wizycie byłam prywatnie

reklama
Do góry