Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Jak siedzę zgięta to czuję tuż pod mostkiem. Ogólnie wydaje mi się, że bardzo urósł przez tygodnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ostatnio też mała była nisko i czułam wreszcie te pływające rybki do tej pory odczuwałam tylko solidne serie kopniaków. Zauważyłam jednak, że ułożenie Zosi się zmienia w ciągu dnia i czasami jest wyżej, czasami niżej.A ja znowu od kilku dni czuje właśnie tak bardzo bardzo nisko i aż się zaczęłam zastanawiać czy to tez normalne :|
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
kuzwa ja osiwieje do konca ciazyNormalne, ma jeszcze dużo miejsca więc wędruje
to normalne, ze czuje na tym etapie malego jakby wyzej, w okolicy pepka? mam wrazenie, ze moj brzuch jest jakby wyzej i juz nie czuje synka na dole jak przedtem, zaznacze, ze czuje go delikatniej i rzadziej