reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No właśnie się zaczęło jak się położyłam i od około godziny mnie to nie tyle boli i męczy, co denerwuje. Gdy usiądę na łóżku to mam chwilę spokoju.

reklama
Dzień dobry

Ja do 8 ale z pobudkami eh

Dziś idziemy na grilla

Miłego dnia

cb7wugpju04jz4q8.png

No właśnie się zaczęło jak się położyłam i od około godziny mnie to nie tyle boli i męczy, co denerwuje. Gdy usiądę na łóżku to mam chwilę spokoju.
Jak przechodzi przy zmianie pozycji i nie jest to bol a dyskomfort to nie panikowalabym. To najprawdopodobniej sa skurcze, ktore od 20t sa normalne ;) Jesli bol by sie rozkrecil i nie ustepowal to bym jechala na Ip.

Milego dzionka ! :)

Mnie dzisiaj rano obudzily skurcze jak na miesiaczke tez sie wystraszylam ale wstalam i juz przeszlo to chyba sa te skurcze hicksa czy jak mu tam ktore przygotowuja macice na porod, w ogole w srode caly dzien lezalam bo mialam twardy brzuch i mnie bolal wzielam nospe i lezalam totalnie nic nie robilam w ten dzien na drugi dzien juz bylo ok
od pon luby bedzie w delegacji a ja jade do mamy tydzien urlopu sobie robie mam w planach sie byczyc na plazy ;) o ile pogoda dopisze dobrze, ze mam przerwe w pracy i terminy sie przesunely na za dwa tygodnie ;)

Dziewczyny są jeszcze implanty.
Kolo 1000zl kosztuje i na 3 lata spokój. Podobno nowa innowacyjna metoda dzieki ktorej nie masz okresu przez caly czas... Ja mialam 8 miesiecy i niespecjalnie mi pasowal, ale podobno pozytywnych opinii wiecej niz negatywnych. Poszukajcie :)

a8doqqmz725nh9h0.png

Dzięki temu wspaniałemu implantowi moja siostra w UK doczekała się pięknego syna :)

A ja was witam z samego późnego poranka, jeszcze w pidżamie.

Mój bobas w brzuchu był grzeczny w kinie, mimo że hałas był niesamowity.
Zżarłam niezdrowy popcorn karmelowy mieszany z solonym. Wypiłam truciznę (czytaj pepsi).
I jestem bardzo zadowolona z filmu "Jason Bourne" :)
Dziś odbieram synka od dziadków.
Ehhh krótki ten weekend we dwoje był...

reklama
to normalne, ze czuje na tym etapie malego jakby wyzej, w okolicy pepka? mam wrazenie, ze moj brzuch jest jakby wyzej i juz nie czuje synka na dole jak przedtem, zaznacze, ze czuje go delikatniej i rzadziej

Do góry