reklama
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Ja do 8 ale z pobudkami eh
Dziś idziemy na grilla
Miłego dnia
Ja do 8 ale z pobudkami eh
Dziś idziemy na grilla
Miłego dnia
MyDream
Fanka BB :)
Jak przechodzi przy zmianie pozycji i nie jest to bol a dyskomfort to nie panikowalabym. To najprawdopodobniej sa skurcze, ktore od 20t sa normalne Jesli bol by sie rozkrecil i nie ustepowal to bym jechala na Ip.No właśnie się zaczęło jak się położyłam i od około godziny mnie to nie tyle boli i męczy, co denerwuje. Gdy usiądę na łóżku to mam chwilę spokoju.
Milego dzionka !
creativo
Mnie dzisiaj rano obudzily skurcze jak na miesiaczke tez sie wystraszylam ale wstalam i juz przeszlo to chyba sa te skurcze hicksa czy jak mu tam ktore przygotowuja macice na porod, w ogole w srode caly dzien lezalam bo mialam twardy brzuch i mnie bolal wzielam nospe i lezalam totalnie nic nie robilam w ten dzien na drugi dzien juz bylo ok
od pon luby bedzie w delegacji a ja jade do mamy tydzien urlopu sobie robie mam w planach sie byczyc na plazy o ile pogoda dopisze dobrze, ze mam przerwe w pracy i terminy sie przesunely na za dwa tygodnie
od pon luby bedzie w delegacji a ja jade do mamy tydzien urlopu sobie robie mam w planach sie byczyc na plazy o ile pogoda dopisze dobrze, ze mam przerwe w pracy i terminy sie przesunely na za dwa tygodnie
Lola Lolitta
Dziewczyny są jeszcze implanty.
Kolo 1000zl kosztuje i na 3 lata spokój. Podobno nowa innowacyjna metoda dzieki ktorej nie masz okresu przez caly czas... Ja mialam 8 miesiecy i niespecjalnie mi pasowal, ale podobno pozytywnych opinii wiecej niz negatywnych. Poszukajcie
Dzięki temu wspaniałemu implantowi moja siostra w UK doczekała się pięknego syna
Lola Lolitta
A ja was witam z samego późnego poranka, jeszcze w pidżamie.
Mój bobas w brzuchu był grzeczny w kinie, mimo że hałas był niesamowity.
Zżarłam niezdrowy popcorn karmelowy mieszany z solonym. Wypiłam truciznę (czytaj pepsi).
I jestem bardzo zadowolona z filmu "Jason Bourne"
Dziś odbieram synka od dziadków.
Ehhh krótki ten weekend we dwoje był...
Mój bobas w brzuchu był grzeczny w kinie, mimo że hałas był niesamowity.
Zżarłam niezdrowy popcorn karmelowy mieszany z solonym. Wypiłam truciznę (czytaj pepsi).
I jestem bardzo zadowolona z filmu "Jason Bourne"
Dziś odbieram synka od dziadków.
Ehhh krótki ten weekend we dwoje był...
Jadwiga orłowska
Moje skurcze się wyciszyły, dziś próbuję bez nospy. Bierzecie magnez?
reklama