reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Takie same miałam obawy ale znikły jakoś magicznie gdy się o Lilce dowiedziałam [emoji14]
Co tam w ogóle u ciebie nie odzywa się coo

cb7wugpju04jz4q8.png
pisałam w wątku o lekarzach ;)
ogólnie wszystko ok tylko waga mi za bardzo skacze lekarza to niepokoi ale malutka ładnie przybiera no i w końcu wybraliśmy imię trochę to trwało ale teraz już wołamy do brzuszka po imieniu

Antiope to dziwna historia. Ja wiem, że każda moja ciąża z tą przegrodą to skazana na łóżko, ale postanowiłam zaufać Bogu i oddałam mu moją płodność. Jak się zbliżała owulacja to owszem nie kochaliśmy się, ale tak żeby uważać szczególnie to też nie.
Wymieniliśmy stare auto na nowe na kredyt. Firmowe też na trochę młodsze i 7 osobowe, no bo trzeba było większe ale koniecznie osobowe bo inne często tu okradają. W lutym zrobiłam włosy. Pierwszego marca poszłam na zastępstwo za koleżankę, która była w ciąży. A 13 jak wynika z USG zaszłam w ciążę. teraz się super składa, bo dzieci skończyły klasy specjalne dla obcokrajowców i przepisałam je do szkoły którą mam pod nosem. Rodzice chociaż nie wiedzą o mojej ciąży sami chcieli zabrać dzieci na wakacje i super bo ze mną by się wynudzili.
Jak ładnie się wszystko układa.

Antiope to dziwna historia. Ja wiem, że każda moja ciąża z tą przegrodą to skazana na łóżko, ale postanowiłam zaufać Bogu i oddałam mu moją płodność. Jak się zbliżała owulacja to owszem nie kochaliśmy się, ale tak żeby uważać szczególnie to też nie.
Wymieniliśmy stare auto na nowe na kredyt. Firmowe też na trochę młodsze i 7 osobowe, no bo trzeba było większe ale koniecznie osobowe bo inne często tu okradają. W lutym zrobiłam włosy. Pierwszego marca poszłam na zastępstwo za koleżankę, która była w ciąży. A 13 jak wynika z USG zaszłam w ciążę. teraz się super składa, bo dzieci skończyły klasy specjalne dla obcokrajowców i przepisałam je do szkoły którą mam pod nosem. Rodzice chociaż nie wiedzą o mojej ciąży sami chcieli zabrać dzieci na wakacje i super bo ze mną by się wynudzili.
Jak ładnie się wszystko układa.
Pieknie to ujelas ♥

To, że ma się synów a nie corki nie oznacza np że jest się gorsza lub niespełniona kobieta.
Kiedyś za czasów królów bylabys uznawana za Matkę Królową Idealną!!!! Najbardziej pożądaną królową w całym królestwie :D
Ołłł jeeeee.
I ja też :D

Moje chlopaki zawojują świat!!!!
I będą te wasze córki zapladniac[emoji14]Hahaha
Dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] moje chłopaki też [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jestem bardzo wyczulona na owulacje, czasem mam wątpliwości ale tak kłuje, że nie da się przegapić. Tylko wiadomo plemniki żyją nawet do 5 dni. Skubańce.

reklama
Do góry