sancia880
Fanka BB :)
To który tydz? Znasz płeć? :-)dziękuje dziewczyny za tak miłe powitaniee odrazuu lepiej się czuję
wśród was
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To który tydz? Znasz płeć? :-)dziękuje dziewczyny za tak miłe powitaniee odrazuu lepiej się czuję
wśród was
witaj pewnie, ze mozesz tu pisac mamy tez mamy z listopadahej dziewczyny Termin z USG wychodzi mi na pierwsze dni stycznia , ale mam wrażenie, że w styczniówkach nie mogę się odnaleźć każda z dziewczyn złapała ze sobą jakiś kontakt .. ja również próbowała się wdrążyć w grupę ale chyba nie przypadłam do gustu innym mamą nie wiem dlaczego.. czy jest szansa na akceptację wśród grudniowych mam, było by mi ogromnie miło ...
Pozdrawiam Grudniowe mamusie
ej no brawo dla synka!!! superEwna witaj. Jeli chcesz zostan z nami
Moj synus juz prawie tydzien zasypia w swoim łóżeczku. Dlugo mu to schodzi ale sie udaje takie duze juz mam dziecko
Czytam Was ostatnio caly czas ale nie mam za bardzo czasu pisac. Malutki ma ferie 3 tyg w przedszkolu i spedzamy czas razem. Głównie na spcerach i placach zabaw. Teraz jeszcze mama byla u nas to tez siedzialysmy razem u nas albo u ciotki.
Dla mnie wybor imienia to sprawa tylko rodzicow. Jesli im obojgu sie podoba to reszta może spadać na drzewo. I obojętnie czy jest to imię popularne polskie zagraniczne czy jeszcze inne. Nam ma sie podobac i tyle. Ja zawsze marzylam o małej Rozalce pewnie w Polsce bym ją Róża nazwała albo Rozalia a tu powstał kompromis i jest Rosalie
mnie tak mdli nadal na mieso, ze szok ;(Ewna toś ty nasza jesteś [emoji16]
Witamy z nami. My tu fajne babki jesteśmy [emoji6], wygonic nie wygonimy, napisz coś o sobie.
A mi coś dzisiaj źle, ciężko. Jakaś taka zamulona byłam, mój mi przyniósł z knajpy jedzenie. A mnie zaczęło cofać bo w ciul gyrosa tam było.
Chciał dobrze, mi przyjemnosc zrobić a ja prawie zwymiotowalam
Ehhh.
Jutro może będzie lepiej [emoji6]
przec ciaza mialam parcie na ryby, teraz jest masakra, sam zapach mnie odrzuca, kotlety z kuraka zjem, ale musza byc polane ketchupem i jakims sosemja ci powiem ze u mnie podobnie, choć zależy na jakie mieso.
np. kotleta z hamburgera wciagne i jeszcze powiem ze pycha., piers z kurczaka w jakiejś sałatce tez.
ale gyros, udka z kurczaka czy pieczone czy gotowane , skrzydełka , mielone , zeberka , wszystkie miesa z grilla od razu stoi mi w gardle i na sam widok czy zapach mnie odrzuca.
tak samo od kiełbas , kabanosów itp.
bleee
za to jak nie jadlam ryb tylko dorsza, teraz mogłabym kilkaraza w tygodniu.
uwielbiam dorsza i lososia !!!!
mój prywatny kucharz z mariotu czytaj . maz , wie już jakim sposobem lubie rybke zrobiona i tak stoi i smazy co najmniej dwa razy w tygodniu na kolacje rybke dla zonki.
zawsze mu powiem ze jest mistrzem w przygotowaniu ryby to az z checia ja dla mnie robi ahhahahah
moj jeszcze dzis nie kopie, pewnie obudzi sie jak zwykle kolo 9-tej i zacznie wariowac moj maly szogun