reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zjechalam z rancza pod miastem i raportuje:
1) Mnie nic nie boli ani mi nie puchnie. Goraco mi za to dokucza.
2) Bylam dzis na krzywej cukrowej (wynik super) i tak mi sie slabo i niedobrze zrobilo po glukozie ze lezalam przez godzine w ambulatorium, a potem juz lepiej ale wzdecia i bekniecia przez kilak godzin i ucisk w brzuchu.
3) Juz wszystko ok. Leze w domu pod klimatyzatorem (kocham!!!) i biore sie za wcinanie obiadu
1469459595960.jpg

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Załączniki

• 1469459595960.jpg
    1469459595960.jpg
    70 KB · Wyświetleń: 233
No właśnie mam zamiar w czw omówić to z lekarzem, ja nawet mam takie rajstopy czy chyba pończochy, ale nie wiem jaki teraz stopień ucisku jest wskazany... na razie to śpię z nogami w górze + cieply/zimny prysznic :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Też mam pajączki i położna kazała kupić te rajstopy i sama nie wiem, bo za gorąco. też po pracy daję nogi w górę.
Czy zalecił ci jakieś leki lub maści? Bo sama nie wiem co z tym robić. Witamin mi nie brakuje bo jem dużo warzyw.
Jak ci coś zaleci to napisz mi to sobie ściągnę z Polski, bo szkoda mi moich nóg.

Ja bym chciała tak bliźniaki, ale niestety dla mnie to bez szans. Chociaż mam dwie sąsiadki, obie na imię mają Bernadki i obie mają bliźniaki. A mieszkają na wprost siebie.

Ostatnia edycja:
Jestem wściekła! Mam na dworze dziecko 7 lat. Matka za granicą siedzi poznala faceta urodzila dziecko 3 mies temu i ma wyjebane jezdzi sobie po niemczech . Babcia i dziadek siedza z nim . DziAdek ma schizofrenie babcia cale dnie ns rynku. Ten dzieciak lazi namawia inne na kase i zeby ten sie nie bawil z tym i.tak.ciągle. Teraz kupilam chrupki mojemu synkowi zawsze mówię<br /> Mu ze ma sie dzielic ale piciem i jesc po sobie nie ma prawa. No kur... przychodzi po 2 min bez Chrapek. Pytam synek gdzie Masz chrupki? Patrze ten je. Wolam go i mówię Olek moze Cie poczestowac owszem ale nie oddawac i srawiac od tego masz matke. Ja wiem ze to tylko dzieci ale dzis spotkałam matke dziewczyny i mi mówi ze wyszla Z portfelem i położyła go gdzieś a ten kase zabral a portfel w krzaki.

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym chciała tak bliźniaki, ale niestety dla mnie to bez szans. Chociaż mam dwie sąsiadki, obie na imię mają Bernadki i obie mają bliźniaki. A mieszkają na wprost siebie.

a ja mam siostrę bliźniaczkę

i mimo,że na początku nasza mama spała po 3 godziny dziennie, sporo chorowałyśmy i ogólnie nie miała z nami lekko, to teraz mówi, że warto było i po 30 latach cieszy się jeszcze bardziej z tego jej podwójnego szczęścia:]

ja sama nie wiem,czy chciałabym mieć bliźniaki, bo z jednej strony całe życie jestem do siostry porównywana ,ale z drugiej strony- nikt nigdy nie zrozumie mnie tak jak siostra- to naprawdę magiczna więź, rozumiemy się bez słów, mimo, że mieszkamy bardzo daleko od siebie.
Mało tego -jak siostra rodziła ( w nocy) obudził mnie skurcz i za pół godziny zadzwoniła moja mama ,że malutka jest już na świecie, a ja tylko spytałam, czy nie czasem o 4:20 się urodziła:D

Do góry