Antiope
Fanka BB :)
To u nas jest zdecydowanie gorzej niż przy koszeniu trawy.u nas tu kolo sklepu jak kosili trawe niedawno to tak halas byl, ze myslalam, ze oszaleje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u nas jest zdecydowanie gorzej niż przy koszeniu trawy.u nas tu kolo sklepu jak kosili trawe niedawno to tak halas byl, ze myslalam, ze oszaleje
o nie to nie chcialabym byc na Twoim miejscuTo u nas jest zdecydowanie gorzej niż przy koszeniu trawy.
moj kopie i przestac nie zamierza pewnie smakuje mu zywiec jablkowyja największy hałas mam chyba już za sobą, naprzeciwko naszego bloku robią chodnik. Grzebią się z tym już chyba od miesiąca, non stop przycinanie tej całej kostki..brrr... ale odpukać dziś już było cicho,liczę więc, że skończyli.
ja byłam na mega spacerze niemal 7km ! ale nóg nie czuję i teraz się kładę i będę leżeć plackiem! Mój Maluch chyba nie lubi spacerów (po tatusiu) bo zawsze mi gdzieś tam wlezie, że łapie mnie kolka, coś kuje itd. ale dziś do niego pogadałam i moje dziecię chyba przemyślało swoje zachowanie i poszło spać bo potem był spokój i mogłam sobie spacerować do woli.
u mnie tez duzo ciaz w rodzinie i wsrod znajomych co mnie bardzo cieszy, lubie jak sie rodza dzieciRozszalały sie się dzidziusie
A w ogóle to wysyp ciężarnych u mnie na osiedlu. Na placu trzy babki w ciąży, nasze dzieci się razem bawią. Terminy październik grudzień luty Faajnie będę miała z kim na kawki się spotykać
Tak ale ja akurat wyrazilam swoją opinie w strone kobiety ktora stwierdziła ze nie bd karmic bo bola ja sutki. A kogo na początku nie bola? ;/Sancia wszystko zależy od tego jak to się powie, czasem można ocenić nie wiedząc o tym, a matki ciężarne i karmiące wyczulone są na takie opinie. Jak ty byś się czuła gdybyś z jakiegoś powodu nie mogła kp a ktoś ci wypalił że idziesz na łatwiznę? Za każdym przypadkiem stoi inna historia.
Dzień dobry
Kobitki w Niemczech proszę się odezwać żeście bezpieczne, właśnie przeczytałam że jakiś wariat zabił maczetą ciężarną Polkę, tego już za wiele na moją głowę