reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ja największy hałas mam chyba już za sobą, naprzeciwko naszego bloku robią chodnik. Grzebią się z tym już chyba od miesiąca, non stop przycinanie tej całej kostki..brrr... ale odpukać dziś już było cicho,liczę więc, że skończyli.

ja byłam na mega spacerze niemal 7km ! ale nóg nie czuję i teraz się kładę i będę leżeć plackiem! Mój Maluch chyba nie lubi spacerów (po tatusiu) bo zawsze mi gdzieś tam wlezie, że łapie mnie kolka, coś kuje itd. ale dziś do niego pogadałam i moje dziecię chyba przemyślało swoje zachowanie i poszło spać :p bo potem był spokój i mogłam sobie spacerować do woli.

ja największy hałas mam chyba już za sobą, naprzeciwko naszego bloku robią chodnik. Grzebią się z tym już chyba od miesiąca, non stop przycinanie tej całej kostki..brrr... ale odpukać dziś już było cicho,liczę więc, że skończyli.

ja byłam na mega spacerze niemal 7km ! ale nóg nie czuję i teraz się kładę i będę leżeć plackiem! Mój Maluch chyba nie lubi spacerów (po tatusiu) bo zawsze mi gdzieś tam wlezie, że łapie mnie kolka, coś kuje itd. ale dziś do niego pogadałam i moje dziecię chyba przemyślało swoje zachowanie i poszło spać :p bo potem był spokój i mogłam sobie spacerować do woli.
moj kopie i przestac nie zamierza :D pewnie smakuje mu zywiec jablkowy

Rozszalały sie się dzidziusie :)

A w ogóle to wysyp ciężarnych u mnie na osiedlu. Na placu trzy babki w ciąży, nasze dzieci się razem bawią. Terminy październik grudzień luty :) Faajnie :) będę miała z kim na kawki się spotykać :) ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

Rozszalały sie się dzidziusie :)

A w ogóle to wysyp ciężarnych u mnie na osiedlu. Na placu trzy babki w ciąży, nasze dzieci się razem bawią. Terminy październik grudzień luty :) Faajnie :) będę miała z kim na kawki się spotykać :) ;)

cb7wugpju04jz4q8.png
u mnie tez duzo ciaz w rodzinie i wsrod znajomych co mnie bardzo cieszy, lubie jak sie rodza dzieci :D

Jeśli szukacie dobrych jakościowo tkaninto polecam Wam firmę KU KA. Dziewczyny nadrukują Waszą wymarzoną grafikę na jedną z kilku tkanin. Możecie stworzyć własne kocyki dla dzieci/zasłonki/ubranka.
ja też generalnie nie mam za dużo manualnego talentu, więc skorzystałam z ich galerii wzorów.
podrzucam link jeśli, któraś chciałaby sama poczytać Link do: KU-KA

całą masę malutkich ciuszków dla moich skarbów uszyłam z tkanin zamówionych w firmie KUKA. Dziewczyny nadrukowują grafiki na tkaniny- własne albowybrane z bazy projektów. Świetne jakościowo materiały (100% bawełna) nadają się na wszystko-zasłony, poszewki, ubranka.
podrzucam link dla tych które zaciekawiłam Link do: KU-KA

Moja lalunia poszalała rano, później chyba spała, a teraz rozmawiałam z mężem i pyta się jak nasza Marysia.. To mówię Mu, że chyba śpi :) a jak się z Nim żegnałam to mnie kopnęła :) śmiałam się, że chyba też Mu chciała powiedzieć "pa" :)

reklama
Sancia wszystko zależy od tego jak to się powie, czasem można ocenić nie wiedząc o tym, a matki ciężarne i karmiące wyczulone są na takie opinie. Jak ty byś się czuła gdybyś z jakiegoś powodu nie mogła kp a ktoś ci wypalił że idziesz na łatwiznę? Za każdym przypadkiem stoi inna historia.

Dzień dobry

Kobitki w Niemczech proszę się odezwać żeście bezpieczne, właśnie przeczytałam że jakiś wariat zabił maczetą ciężarną Polkę, tego już za wiele na moją głowę :(
Tak ale ja akurat wyrazilam swoją opinie w strone kobiety ktora stwierdziła ze nie bd karmic bo bola ja sutki. A kogo na początku nie bola? ;/

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry