reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ja największy hałas mam chyba już za sobą, naprzeciwko naszego bloku robią chodnik. Grzebią się z tym już chyba od miesiąca, non stop przycinanie tej całej kostki..brrr... ale odpukać dziś już było cicho,liczę więc, że skończyli.

ja byłam na mega spacerze niemal 7km ! ale nóg nie czuję i teraz się kładę i będę leżeć plackiem! Mój Maluch chyba nie lubi spacerów (po tatusiu) bo zawsze mi gdzieś tam wlezie, że łapie mnie kolka, coś kuje itd. ale dziś do niego pogadałam i moje dziecię chyba przemyślało swoje zachowanie i poszło spać :p bo potem był spokój i mogłam sobie spacerować do woli.

ja największy hałas mam chyba już za sobą, naprzeciwko naszego bloku robią chodnik. Grzebią się z tym już chyba od miesiąca, non stop przycinanie tej całej kostki..brrr... ale odpukać dziś już było cicho,liczę więc, że skończyli.

ja byłam na mega spacerze niemal 7km ! ale nóg nie czuję i teraz się kładę i będę leżeć plackiem! Mój Maluch chyba nie lubi spacerów (po tatusiu) bo zawsze mi gdzieś tam wlezie, że łapie mnie kolka, coś kuje itd. ale dziś do niego pogadałam i moje dziecię chyba przemyślało swoje zachowanie i poszło spać :p bo potem był spokój i mogłam sobie spacerować do woli.
moj kopie i przestac nie zamierza :D pewnie smakuje mu zywiec jablkowy

Rozszalały sie się dzidziusie :)

A w ogóle to wysyp ciężarnych u mnie na osiedlu. Na placu trzy babki w ciąży, nasze dzieci się razem bawią. Terminy październik grudzień luty :) Faajnie :) będę miała z kim na kawki się spotykać :) ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

Rozszalały sie się dzidziusie :)

A w ogóle to wysyp ciężarnych u mnie na osiedlu. Na placu trzy babki w ciąży, nasze dzieci się razem bawią. Terminy październik grudzień luty :) Faajnie :) będę miała z kim na kawki się spotykać :) ;)

cb7wugpju04jz4q8.png
u mnie tez duzo ciaz w rodzinie i wsrod znajomych co mnie bardzo cieszy, lubie jak sie rodza dzieci :D

Jeśli szukacie dobrych jakościowo tkaninto polecam Wam firmę KU KA. Dziewczyny nadrukują Waszą wymarzoną grafikę na jedną z kilku tkanin. Możecie stworzyć własne kocyki dla dzieci/zasłonki/ubranka.
ja też generalnie nie mam za dużo manualnego talentu, więc skorzystałam z ich galerii wzorów.
podrzucam link jeśli, któraś chciałaby sama poczytać Link do: KU-KA

całą masę malutkich ciuszków dla moich skarbów uszyłam z tkanin zamówionych w firmie KUKA. Dziewczyny nadrukowują grafiki na tkaniny- własne albowybrane z bazy projektów. Świetne jakościowo materiały (100% bawełna) nadają się na wszystko-zasłony, poszewki, ubranka.
podrzucam link dla tych które zaciekawiłam Link do: KU-KA

Moja lalunia poszalała rano, później chyba spała, a teraz rozmawiałam z mężem i pyta się jak nasza Marysia.. To mówię Mu, że chyba śpi :) a jak się z Nim żegnałam to mnie kopnęła :) śmiałam się, że chyba też Mu chciała powiedzieć "pa" :)

reklama
Sancia wszystko zależy od tego jak to się powie, czasem można ocenić nie wiedząc o tym, a matki ciężarne i karmiące wyczulone są na takie opinie. Jak ty byś się czuła gdybyś z jakiegoś powodu nie mogła kp a ktoś ci wypalił że idziesz na łatwiznę? Za każdym przypadkiem stoi inna historia.

Dzień dobry

Kobitki w Niemczech proszę się odezwać żeście bezpieczne, właśnie przeczytałam że jakiś wariat zabił maczetą ciężarną Polkę, tego już za wiele na moją głowę :(
Tak ale ja akurat wyrazilam swoją opinie w strone kobiety ktora stwierdziła ze nie bd karmic bo bola ja sutki. A kogo na początku nie bola? ;/

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry