reklama
elifit
Moderatorka
Ma tlc jest program sześć córeka mi się śniło, że urodziłam pięcioraczki, same dziewuchy.
Sancia do dziadków powiedzieć i unikać towarzystwa tego chłopca.
Ja dopiero wróciłam z placu
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Sancia a potem się dziwić że patologia się tworzy, szkoda mi tego dziecka z jednej strony, ale widać że już cwaniaczy....
sancia880
Nie wiem mówiłam mu tak "Wiktor kazde dziecko jest równe. Nie ma lepszych i gorszych. Jesli kogos nie lubisz to nie baw się ,ale nie mów innym dzieciom z kim maja sie bawic." On ma w dupie. Oni to go o 7 rano juz puszczaja i tylko na obiad wolaja. Ja juz pomijam fakt, ze miesZkają na 9 piętrze on siedziSancia a potem się dziwić że patologia się tworzy, szkoda mi tego dziecka z jednej strony, ale widać że już cwaniaczy....
W oknie i zajmuje się nim dziadek ze schizofrenia. Widać nie trzeba byc biednym aby być patologia
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
K
Krasnal77
Gość
Ale wam zazdroszcze tych kopniaków, ja mialam jakiś czas wrażenie, że już się mój mały rusza, ale od 3 tygodni nie ma progresu. U mnie juz 19,4t i nic ciekawego się nie dzieje... Może raz na 3-4 dni cos poczuję, ale nawet nie wiem czy to to[emoji17]
Ja bym chciała tak bliźniaki, ale niestety dla mnie to bez szans. Chociaż mam dwie sąsiadki, obie na imię mają Bernadki i obie mają bliźniaki. A mieszkają na wprost siebie.
Jadwiga, ja nie myślałam, że będą bliźniaki. Nie leczylam się na nic. Hormonów też nie brałam a mam bliźniaki. W szoku byłam. Wszędzie szukałam odpowiedzi: dlaczego ja. I znalazłam. Jest kilka czynników, które na to wpływają. Najczęściej naturalnie zachodzą w ciążę kobiety które mają już za sobą 2, 3 porody, same są w wieku 31-39 lat. Są wysokie i krepe i takie co same urodziły się w mcu: styczeń - maj. Co dziwne, moja pani doktor, która prowadzi same ciążę bliźniacze mi to wszystko potwierdziła. Mówi, że większość jej pacjentek która zaszła w ciążę bliźniacza naturalnie spełnia te warunki. U mnie tylko jeden się nie zgadza. Jestem szczupła.
Na forach bliźniaczych to samo. Dużo mam w 3 ciąży z bliźniakami. Więc coś w tym musi być.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Zglodniałam i nie wiem co robić. Późno a nie chce mi się iść na dół do kuchni. Z drugiej strony jak teraz nie zjem to głód obudzi mnie o 5 rano.
Ostatnio mam straszne napady głodu. Najedzona jestem i jak za machnieciem różdżka, głodna do tego stopnia ze muszę szybko coś zjeść.
Lenam77, wypoczelas? Daj znać jak Ci będzie z poduszka.
Ostatnio mam straszne napady głodu. Najedzona jestem i jak za machnieciem różdżka, głodna do tego stopnia ze muszę szybko coś zjeść.
Lenam77, wypoczelas? Daj znać jak Ci będzie z poduszka.
reklama
Jadwiga orłowska
No to pierwsze 2 warunki spełniam, ale mam152/48. Ja nie mogę dużo zjeść bo nie mieszczę, ciagle czuje sie pełna.