aneta_ck
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko boska! przerażające to co piszesz o tej Polce.Sancia wszystko zależy od tego jak to się powie, czasem można ocenić nie wiedząc o tym, a matki ciężarne i karmiące wyczulone są na takie opinie. Jak ty byś się czuła gdybyś z jakiegoś powodu nie mogła kp a ktoś ci wypalił że idziesz na łatwiznę? Za każdym przypadkiem stoi inna historia.
Dzień dobry
Kobitki w Niemczech proszę się odezwać żeście bezpieczne, właśnie przeczytałam że jakiś wariat zabił maczetą ciężarną Polkę, tego już za wiele na moją głowę
ja bym sie bala wyjsc z domu pod Bogiem, dzis jak jechalam do pracy to stal na stopa facet, wygladem przypominal ni to Rumuna ni Roma a nawet Syryjczyka, czarne to bylo i jakas torbe mial, ja gaz do dechy i przed siebie hehe
i babcia ma racje, niestety zyjemy w chorym swiece, pelnym zawisciczesc dziewczyny,
no straszne rzeczy dzieją się na tym świecie. Aż nie do wiary. Ostatnio rozmawiałam z moją babcią i ona tak smutno stwierdziła, że ciężko teraz, ludzie zamiast sobie pomagać to patrzą jak drugiemu zaszkodzić, zabijają się w imię jakiejś chorej religii, po wojnie każdy się cieszył wolnością, tyle było zła, że ona myślała, że już nigdy nie będzie musiała tego wszystkiego oglądać. A nie trzeba wojny, aby codziennie słyszeć o śmierci niewinnych ludzi.
A na koniec dodała- oby wasz syn był dobrym i szczęśliwym człowiekiem.
Lubię sobie tak pogadać z babcią Mądra kobieta. Czasem powie proste słowa, które jednak dają do myślenia.
u nas dziś gorąco, niebo bezchmurne, spadam na spacer.
Mały mnie wczoraj skopał , tatuś już wyczuwa ruchy, cieszymy się jak dzieci
ja mam caly czas skurcze w nogach, ale jak mnie zlapia to masakra, az ruszyc sie nie moznaWitam się z pracy! U mnie ciepło, ale deszczowo. Ja też mam tak dziwne sny w tej ciąży, że głowa mała
ostatnio śnił mi się cały odcinek Kiepskich o cyckach Halinki
Jeśli chodzi o to co dzieje się na świecie, to ja nie oglądam już telewizji, codziennie jest jakiś zamach, albo coś innego złego się dzieje... Szkoda, że przyszło nam żyć w takich nie pewnych czasach.. Oby nam i naszym bliskim nic się nie stało, a dzieci wyrosły na dobrych i mądrych ludzi.
Znowu się przeziębiłam, a przez weekend po 30 stopni było... Nie wiem jak to możliwe.
Ostatnio uświadomiłam sobie, że mój próg bólu jest tak śmiesznie niski, że nie wiem jak przeżyje ten poród. W nocy złapał mnie pierwszy raz w życiu skurcz łydki, nie wiedziałam co się dzieje, zaczęłam płakać, P. się obudził i mi tą noge masował, mówił jak mam ułożyć, żeby nie bolało, a ja po prostu wyłam... Nie wiem czy mnie kiedyś coś tak bolało. Dramatycznie to o mnie świadczy, serio zaczęłam się tak srasznie bać porodu, że ogień...
moj wlacza tv ciagle na wiadomosci i pogode a ja bym mogla miec muze caly dzienKleo trzeba się nastawić do bólu porodowego w ten sposób że na końcu tego bólu będzie twój upragniony dzidziuś. A ból, zapominasz o nim dość szybko, pamięta się tylko skutki poporodowe typu szwy.
Ja tv w ogóle nie oglądam, u mnie w domu bajki i muzyka rządzi, ewentualnie jakiś kanał filmowy. Ale niestety w pracy chodzi radio i ludziekomentują na bieżąco.
No u mnie na osiedlu jakaś strefa noclegowa na SDM jest i pełno obcych się kręci. Trochę się boję, bo wiadomo, że w większości to pielgrzymi, ale wśród nich łatwo może się teraz ktoś ukryć. Mam nadzieję, że ten tydzień szybko minie.ja bym sie bala wyjsc z domu pod Bogiem, dzis jak jechalam do pracy to stal na stopa facet, wygladem przypominal ni to Rumuna ni Roma a nawet Syryjczyka, czarne to bylo i jakas torbe mial, ja gaz do dechy i przed siebie hehe
Ja zażywam magnez i na szczęście skurcze mi prawie przeszły. Tylko ostatnio mnie taki w całej stopie i łydce złapał, że nie wiedziałam co mam robić. No ale trochę jakoś tą nogę rozruszałam i przeszło.Witam się z pracy! U mnie ciepło, ale deszczowo. Ja też mam tak dziwne sny w tej ciąży, że głowa mała
ostatnio śnił mi się cały odcinek Kiepskich o cyckach Halinki
Jeśli chodzi o to co dzieje się na świecie, to ja nie oglądam już telewizji, codziennie jest jakiś zamach, albo coś innego złego się dzieje... Szkoda, że przyszło nam żyć w takich nie pewnych czasach.. Oby nam i naszym bliskim nic się nie stało, a dzieci wyrosły na dobrych i mądrych ludzi.
Znowu się przeziębiłam, a przez weekend po 30 stopni było... Nie wiem jak to możliwe.
Ostatnio uświadomiłam sobie, że mój próg bólu jest tak śmiesznie niski, że nie wiem jak przeżyje ten poród. W nocy złapał mnie pierwszy raz w życiu skurcz łydki, nie wiedziałam co się dzieje, zaczęłam płakać, P. się obudził i mi tą noge masował, mówił jak mam ułożyć, żeby nie bolało, a ja po prostu wyłam... Nie wiem czy mnie kiedyś coś tak bolało. Dramatycznie to o mnie świadczy, serio zaczęłam się tak srasznie bać porodu, że ogień...