reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziekuje kochane :)
Dziwnie sie czuje tak lezac i nic nie robiac. Az mnie swierzbi, zeby cos porobic, ale dla Jasia odleze swoje :)

Ooo nieeeee !!! Za mna chodzi kurcze pieczone <3 mmmm....

Witaj w klubie, ja tez mam z tylu. Nie ma co sie martwic na zapas, wszystkie jestesmy heroskami - damy rade ;) !
mam w misce juz vifona 5 smakow :D

reklama
Ja w pracy jak tylko dam nogę na nogę i/lub bardziej pochylę się przed komputerem to zaraz jest takie pukanie w stylu "eeee matka weź się przesuń, gnieciesz mnie!" ;)
Noo
Ja muszę się rozwalać na fotelu ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

Kochana, takie pukania od środka i bulgotanie:) dziecko przetransportowało się z prawej na lewą. Dziwny ten mój brzucho, rośnie tylko w przód.

No to chyba dobrze, że nie na boki! :p w przód to niech sobie rośnie brzuszek!
U mnie też od czasu do czasu właśnie takie bulgotanie. Ale są i dni, że cichutko Maluszek siedzi.

muszę sie psychicznie nastawić, bo ja z własnego wyboru będę cierpieć ;)
A jak człowieka boli to mówi różne głupoty, nie chcę stchórzyć :p
Haha ja o ile bede mogla to tez bym nie chciala stchorzyc :p Caly czas sie nastawiam mega pozytywnie na porod, duzo czytam i ogladam. Staram sie oswoic z tematem i nie dopuszczam schizujacych mysli. I serio im wiecej o tym mysle to nawet jak czytam jakies hardcorowe historie to juz mnie to tak nie przeraza jak na poczatku :p Zobaczymy co bede mowic po, ale nie mozna sobie wkrecac przed. Poradzimy sobie, kto jak nie my? ;-)

Mialam ochote na kaszke manne, ruszylam do kuchni, mleko do garnka hyc, kasza wsypana i mieszam. Doslownie na sekunde oderwalam sie od mieszania zeby zerknac na opakowanie i co? Zjaralam kasze i garnek o_O Zostaly mi kanapeczki z almette i pomidorem :p

reklama
Do góry