mam w misce juz vifona 5 smakowDziekuje kochane
Dziwnie sie czuje tak lezac i nic nie robiac. Az mnie swierzbi, zeby cos porobic, ale dla Jasia odleze swoje
Ooo nieeeee !!! Za mna chodzi kurcze pieczone <3 mmmm....
Witaj w klubie, ja tez mam z tylu. Nie ma co sie martwic na zapas, wszystkie jestesmy heroskami - damy rade !
reklama
elifit
Moderatorka
muszę sie psychicznie nastawić, bo ja z własnego wyboru będę cierpiećWitaj w klubie, ja tez mam z tylu. Nie ma co sie martwic na zapas, wszystkie jestesmy heroskami - damy rade !
A jak człowieka boli to mówi różne głupoty, nie chcę stchórzyć
mmm ach te nasze ciazeMoja jest juz w brzuszku ! [emoji4] kategorycznie zabraniam pisania o zachciankach, bo za bardzo się udziela ! [emoji16]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Kochana, takie pukania od środka i bulgotanie dziecko przetransportowało się z prawej na lewą. Dziwny ten mój brzucho, rośnie tylko w przód.Oooo, czyli kopniaczki u Ciebie wróciły?
elifit
Moderatorka
NooJa w pracy jak tylko dam nogę na nogę i/lub bardziej pochylę się przed komputerem to zaraz jest takie pukanie w stylu "eeee matka weź się przesuń, gnieciesz mnie!"
Ja muszę się rozwalać na fotelu
Tuiles
Fanka BB :)
Kochana, takie pukania od środka i bulgotanie dziecko przetransportowało się z prawej na lewą. Dziwny ten mój brzucho, rośnie tylko w przód.
No to chyba dobrze, że nie na boki! w przód to niech sobie rośnie brzuszek!
U mnie też od czasu do czasu właśnie takie bulgotanie. Ale są i dni, że cichutko Maluszek siedzi.
MyDream
Fanka BB :)
Haha ja o ile bede mogla to tez bym nie chciala stchorzyc Caly czas sie nastawiam mega pozytywnie na porod, duzo czytam i ogladam. Staram sie oswoic z tematem i nie dopuszczam schizujacych mysli. I serio im wiecej o tym mysle to nawet jak czytam jakies hardcorowe historie to juz mnie to tak nie przeraza jak na poczatku Zobaczymy co bede mowic po, ale nie mozna sobie wkrecac przed. Poradzimy sobie, kto jak nie my? ;-)muszę sie psychicznie nastawić, bo ja z własnego wyboru będę cierpieć
A jak człowieka boli to mówi różne głupoty, nie chcę stchórzyć
Mialam ochote na kaszke manne, ruszylam do kuchni, mleko do garnka hyc, kasza wsypana i mieszam. Doslownie na sekunde oderwalam sie od mieszania zeby zerknac na opakowanie i co? Zjaralam kasze i garnek Zostaly mi kanapeczki z almette i pomidorem
reklama