reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mi się tylko raz zdarzyło na początku ciąży , bo mój M kupił w pracy i mu połowę opędzlowalam :) a tak to jeszcze z tych niezdrowych to czasem frytki z maca [emoji32]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja też rzadko jadam takie rzeczy, ale czasem i na niezdrowe się ma ochotę ;) co do frytek to uwielbiam od dzieciństwa, cała moja rodzinka też lubi i im nie mogę się oprzeć:p z tym, że teraz jeśli już je jem to raczej pieczone

reklama
Kolega z pracy przekazał mi słowa ginekologa, że w połoznictwie historia lubi się powtarzać. No i ten kolega ma dwójkę dzieci z 37 tygodnia.... A jak to jest u Was mających już 2 dzieci? Jeśli u mnie się powtórzy to zamiast początku grudnia będzie ok połowa listopada.

A co do jedzenia to dzisiaj w pracy miałam bardzo smaczną tortillę z gyrosem - ale gyros taki z patelni a nie ten co się kręci. Do tego frytki ale już nie takie smaczne.

Kolega z pracy przekazał mi słowa ginekologa, że w połoznictwie historia lubi się powtarzać. No i ten kolega ma dwójkę dzieci z 37 tygodnia.... A jak to jest u Was mających już 2 dzieci? Jeśli u mnie się powtórzy to zamiast początku grudnia będzie ok połowa listopada.

A co do jedzenia to dzisiaj w pracy miałam bardzo smaczną tortillę z gyrosem - ale gyros taki z patelni a nie ten co się kręci. Do tego frytki ale już nie takie smaczne.
Mój młody urodził się dzień po terminie. Wolałabym jednak, żeby tym razem było trochę wcześniej, bo nie chcę trafić z porodem na Mikołaja...

Dziekuje kochane :)
Dziwnie sie czuje tak lezac i nic nie robiac. Az mnie swierzbi, zeby cos porobic, ale dla Jasia odleze swoje :)

mam taka ochote na zupke chinska Jezuuuu
Ooo nieeeee !!! Za mna chodzi kurcze pieczone <3 mmmm....

No lepiej nie hehe [emoji4] widzę, że większość z nas ma właśnie na przodzie, ja niestety z tyłu [emoji53]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Witaj w klubie, ja tez mam z tylu. Nie ma co sie martwic na zapas, wszystkie jestesmy heroskami - damy rade ;) !

pierwsze bobo 39/40tc , drugie 40/41 tc. Pierwsze 6 dni przed terminem, drugie 5 dni po.

reklama
Do góry