elifit
Moderatorka
o ja taką ochotę miałam w pierwszym trymestrze jak byłam wrażliwa na zapachy. Nie przypominaj mi!mam taka ochote na zupke chinska Jezuuuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o ja taką ochotę miałam w pierwszym trymestrze jak byłam wrażliwa na zapachy. Nie przypominaj mi!mam taka ochote na zupke chinska Jezuuuu
O nawet nie wspominaj bo od razu nabrałam ochoty na ser w ziołachmam taka ochote na zupke chinska Jezuuuu
To tylko się cieszyć! Ja w pierwszej ciąży od 20. Łożysko i mięśniak blokują u mnie bardzo. Niestety. Każdy ruch mnie cieszy i uśmiecha
W poprzedniej ciąży miałam łożysko na przedniej scianie macicy i w sumie miałam tylko bóle z brzucha przy skurczu. Krzyżowych nie.
<3 teraz myślę tylko o tej zupce!mam taka ochote na zupke chinska Jezuuuu
No lepiej nie hehe [emoji4] widzę, że większość z nas ma właśnie na przodzie, ja niestety z tyłu [emoji53]Jak dla mnie może się sprawdzić
kuzwa ja takich rzeczy nie jadam za czesto, ale w ciazy mam mega chec na to<3 teraz myślę tylko o tej zupce!
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
ja mam chec na taka z vifona ostraO nawet nie wspominaj bo od razu nabrałam ochoty na ser w ziołach
Mi się tylko raz zdarzyło na początku ciąży , bo mój M kupił w pracy i mu połowę opędzlowalam a tak to jeszcze z tych niezdrowych to czasem frytki z maca [emoji32]kuzwa ja takich rzeczy nie jadam za czesto, ale w ciazy mam mega chec na to