moj chce dac na drugie synkowi imie swojego zmarlego taty, tak przynajmniej gadal caly czas
U mnie też jak będzie synek będzie miał drugie po dziadku, moim tacie [emoji173],
Tato mimo swoich wad był najlepszym tata i dziadkiem, oraz człowiekiem o złotym sercu. Nigdy nie widziałam aby był chciwy, zazdrosny, aby obgadywal kogoś albo komuś źle życzył. Jedyna jego wada był alkohol.walczyl z nim do końca. Miał wzloty i upadki.Umarł na zawal 24 lipca, teraz będzie 5 lat. Patryk w wieku 11 lat znalazł ukochanego dziadka na podłodze w środku nocy. To była nasza najgorsza tragedia. Dziecko przez dwa miesiące miało tiki nerwowe, przechylal glowe w lewą stronę jak by wytrzepywal wodę z ucha. Robił to oczywiście nieświadomie. Spotkania z psychologiem bardzo nam pomogly.
Do dziś dziecko ma wyrzuty sumienia, że może gł wstać w nicy szybciej siku może by wtedy pomógł dziadkowi a tak, twierdzi że dziadek umierał sam w domu pełnym ludzi. Bardzo za nim tęsknimy.
Jak będzie synek to będzie Fabian Mieczysław.
Córka znowu dostanie imię po mojej siostrze. Marta była by dwa lata starsza ode mnie. Nigdy jej nie poznałam. Była pierwszym dzieckiem moich rodziców.
Donoszona, zdrowa a przez błąd położnej żyła zaledwie 45 minut.ochrzczona z wody w szpitalu przez pielegniarke.
Położna w trakcie ważenia dziecka, wbija małej Marcie szpikulec od wagi w ciemniaczko[emoji33].Kiedyś były takie wagi.
Gdy jest mi ciężko zawsze o niej myślę, że jak bym miała siostrę myślę że była by moja najlepsza przyjaciółką.
Tak więc córcia dostałaby napewno Lena Marta.
Patryk ma na drugie Oskar. Mój chciał Oskara ja Patryka, więc doszliśmy do kompromisu jest Patryk Oskar.
Filip nie ma drugiego imienia [emoji23] no mój rejestrując dziecko zapomniał źr drugie imię można dziecku nadać [emoji23][emoji23][emoji23]