A ja dziś byłam na grzybkach. Chłopaki grali w nogę na boisku a ja w lesie naokoło grzybki zbierałam.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój P. to samo mówi, nie schodzę z obrotów, musi zrobić w tym tygodniu. Planujemy cały sierpień spędzić na wsi, we wrześniu i październiku czeka mnie sesja na studiach, a listopad i grudzień to wiadomoKleo ale ty gonisz z tym pokoikiem!! Super Te najpotrzebniejsze rzeczy juz masz a ja nic
Sorry ze draze temat ale mnie mocno zainteresowalyscie: a twoja mama w jakim banku to zalozyla?...
Tak jak pisałam, moja mama założyła lokaty dla wnuków. Tylko w związku z tym, że nie jest opiekunem prawnym, to są to lokaty przy jej koncie na 12 lat. Natomiast rodzice mogą założyć lokatę niezależną od konta. Nie orientuję się natomiast dokładnie co i jak.
ide jutro! zorganizowalismy silna grupe biore pasierba, tesciowa oraz babcie mojego meza (92 lata!!!) i maz ma wziac wolne. kocham zbierax grzyby! maz nie bardzo chcial mnie puszczac do lasu z uwagi na kleszcze ale jakos juz wyluzowal.A ja dziś byłam na grzybkach. Chłopaki grali w nogę na boisku a ja w lesie naokoło grzybki ....
przyszedl mi pas odciazajacy kregoslup mendela. nie jestem pewna czy to cos warte (???) ale pomyslalam ze na jesien mi cieplej chociaz bedzie))....
Oj mój kręgosłup, dawno tak nie dawał popalić.
Kleo ale ty gonisz z tym pokoikiem!! Super Te najpotrzebniejsze rzeczy juz masz a ja nic