reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja dziś byłam na grzybkach. Chłopaki grali w nogę na boisku a ja w lesie naokoło grzybki zbierałam.

1468871291-1d1mld.jpeg

1468871317-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wróciłam z maratonu zakupowego !:)))
Mam tapety do pokoju dziecięcego, poszłam w kawę z mlekiem, biel i szarość. Cieeeplutko!
Jedna ściana będzie taka jak zdjęcie, reszta kawa z mlekiem w kolorach sów. Oby fajnie wyszło.
upload_2016-7-18_21-55-10.png

Załączniki

• upload_2016-7-18_21-55-10.png
    upload_2016-7-18_21-55-10.png
    65,2 KB · Wyświetleń: 404
Kleo ale ty gonisz z tym pokoikiem!! Super Te najpotrzebniejsze rzeczy juz masz a ja nic
Mój P. to samo mówi, nie schodzę z obrotów, musi zrobić w tym tygodniu. Planujemy cały sierpień spędzić na wsi, we wrześniu i październiku czeka mnie sesja na studiach, a listopad i grudzień to wiadomo ;)

popływałam w śródziemnym, zaliczyłam jeden z najwyższych szczytów Alp i wracam do was. Niestety ale chyba nie nadrobię całej lektury, wysiadłam przy pączkach.
Oj mój kręgosłup, dawno tak nie dawał popalić.

f2w3gzu3glnqunnl.png

Ostatnia edycja:
...
Tak jak pisałam, moja mama założyła lokaty dla wnuków. Tylko w związku z tym, że nie jest opiekunem prawnym, to są to lokaty przy jej koncie na 12 lat. Natomiast rodzice mogą założyć lokatę niezależną od konta. Nie orientuję się natomiast dokładnie co i jak.
Sorry ze draze temat ale mnie mocno zainteresowalyscie: a twoja mama w jakim banku to zalozyla?

A ja dziś byłam na grzybkach. Chłopaki grali w nogę na boisku a ja w lesie naokoło grzybki ....
ide jutro! zorganizowalismy silna grupe:) biore pasierba, tesciowa oraz babcie mojego meza (92 lata!!!) i maz ma wziac wolne. kocham zbierax grzyby! maz nie bardzo chcial mnie puszczac do lasu z uwagi na kleszcze ale jakos juz wyluzowal.

....
Oj mój kręgosłup, dawno tak nie dawał popalić.
przyszedl mi pas odciazajacy kregoslup mendela. nie jestem pewna czy to cos warte (???) ale pomyslalam ze na jesien mi cieplej chociaz bedzie:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Dzień dobry,

Grama ja brzuch obwiązywać zamierzam chustą, odciąża kręgosłup. Też uwielbiam chodzić na grzyby a nie byłam chyba z 6 lat :O

ja też się nie wyspałam, 5 godzin snu to za mało. Pewnie padnę po południu. Mdli mnie od rana :(

Miłego wt

Kleo ale ty gonisz z tym pokoikiem!! Super Te najpotrzebniejsze rzeczy juz masz a ja nic

O matki kocham sowy. Nawet je szyję, ale takiej tapety to ja nie widziałam!!!
Ja mam jasna szara i kilka kolorowych pasów w kwiaty, takie esy floresy, naklejki z sowami i na parapecie figurki w sowy... Rożek w sowy...pudełka na niezbędniki w sowy... Obrazy w sowy... Matko przy pierwszej ciąży to wszystko w sowy musiało być. Teraz już się uspokoiłam :)

A dzisiaj miałam jechać na uczelnie i cisza... Nic nie wiadomo, tak samo z moimi okularami do odbioru :(

U nas pochmurnie, może się przejasni.

reklama
Dzień dobry dziewczynki.
My wstalismy, szykujemy śniadanko, a później idę z chłopakami na basen. Pogoda piękna, a Patryk jeszcze do końca tygodnia z nami. Później jedzie do babci do Pl, więc korzystamy jeszcze ze wspólnego towarzystwa. Później jak młody pojedzie mój w robocie to basen będę z małym zaliczać tylko na weekendy. Bo sama będę sie bała ze gdzieś zaslabne.

Trzymam kciuki za dziewczyny wizytujace!

Miłego dnia laseczki

Do góry