xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Moja mama tez mysli ze jak wezmie jedna tabletke to juz bedzie zdrowa [emoji23] kochana, to ze 2-3 dni trwaNo, tak właśnie zrobiłam. Niestety nie pomogło
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama tez mysli ze jak wezmie jedna tabletke to juz bedzie zdrowa [emoji23] kochana, to ze 2-3 dni trwaNo, tak właśnie zrobiłam. Niestety nie pomogło
Moze bedziesz musiala isc do szpitala na kroplowki jak ja w pierwszej ciąży. Idz do lekarza, niech Ci da skierowanie na poziom magnezu i potasu. To naprawde wazne bo prowadzi do skurczy, a byc moze Ci sie z tabletek nie wchłania.. ja tak mialam.. miedzy czasie bierz witamine b6 bo poprawia przyswajalnosc magnezu a takze zmien magnez, bo widocznie ten Ci nie pasuje.. jedz tez produkty z magnezem i potasem, czyli ziemniaki, banany, pomidory.. i mniej soli [emoji6] bedzie dobrzehejka! kiedyś ktoras z Was pisala o magnezie który dorzuca się do kapieli? możecie podac nazwa, a może link? mam takie skurcze wszystkich miesni ze to jest nieporozumienie.... nie mogę się ruszac :/ biore magnez 4 razy dziennie i ZERO poprawy
Tantum verde, 2-3 tabletki i po klopocie [emoji6]Nie mam. Od 3 dni mnie ból gardła męczy. U mnie to zawsze z chorobą tak wygląda, że najpierw boli mnie gardło, potem pojawia się katar, przechodzi gardło i pojawia się kaszel. A teraz cały czas mnie gardło boli i dopiero powoli pojawia się katar. Już bym chyba wolała ten katar i kaszel, bo bólu gardła nie cierpię najbardziej.
Lepszy jest w pastylkach do ssaniaSolą już płukałam. A Argentin to nie wiem czy w ciąży można. Ja psikam Tantum Verde
Moja mama tez mysli ze jak wezmie jedna tabletke to juz bedzie zdrowa [emoji23] kochana, to ze 2-3 dni trwa
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ja bym wziela vicks i bylabym zdrowa na drugi dzien. No ale teraz to mi tylki domowe sposoby zostaja. Wtedy jak bylam u lekarza to sie chyba dopiero zaczynalo przeziebienie.. dzis to juz bie mam sily na nic, nogi mnie okropnie bola, i zaczyna mnie kaszlec [emoji20] i ten brzuszek boli dalej [emoji20]Dokładnie, czasu potrzeba, zwłaszcza, że nie możemy brać leków, które pewnie normalnie w takiej sytuacji byśmy wzięły Tantum verde, witamina C, inhalacje z soli fizjologicznej, może spróbuj *spam*, zwłaszcza wieczorem, zawsze chociaż rozgrzeje i przykryj się szczelnie kołderką, wypoć i powinno być ok w moim przypadku pomogło, ale trwało to kilka dni. Tylko katar nieustannie mnie męczy ostatnio, ale to u mnie prawie normalka. Zdrówka życzę
nie lubie takich snow, zaraz budze sie przerazonaCiężki dzień, cukier zaczął skakać po jedzeniu. Zmęczenie mnie dopadło, chciałabym już pobyć w domu i zająć się sobą, a tu praca...
straszny dziś miałam koszmar, śniło mi się, że w badaniach krwi ( dziś miałam pobranie) wyszło, że mam białaczkę. Pierwszy raz widziałam jak mąż płacze. Przepraszałam go i prosiłam, aby dobrze opiekował się dzieckiem... Okropnie realistyczny koszmar. Brrr
Lux to prawda.... Sen o którym trudno zapomnieć. Będzie dobrze.nie lubie takich snow, zaraz budze sie przerazona