reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Trzasnelam dziś piękny obiadek. Młode ziemniaczki z koperkiem. Pierś kurczaka na majonezie z piekarnika i ofkors [emoji12] pomidorki z cebula i śmietana. Wszystko fajnie ale przyszło co do czego to ziemniaczkow malutko, piersi troszkę a pomidorów pół michy pocisnelam [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Chłopaki stwierdzili że teraz to jedzą więcej ode mnie.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hejka! kiedyś ktoras z Was pisala o magnezie który dorzuca się do kapieli? możecie podac nazwa, a może link? mam takie skurcze wszystkich miesni ze to jest nieporozumienie.... nie mogę się ruszac :/ biore magnez 4 razy dziennie i ZERO poprawy

Antiope a masz kaszel? bo ja mam
Nie mam. Od 3 dni mnie ból gardła męczy. U mnie to zawsze z chorobą tak wygląda, że najpierw boli mnie gardło, potem pojawia się katar, przechodzi gardło i pojawia się kaszel. A teraz cały czas mnie gardło boli i dopiero powoli pojawia się katar. Już bym chyba wolała ten katar i kaszel, bo bólu gardła nie cierpię najbardziej.

Nie mam. Od 3 dni mnie ból gardła męczy. U mnie to zawsze z chorobą tak wygląda, że najpierw boli mnie gardło, potem pojawia się katar, przechodzi gardło i pojawia się kaszel. A teraz cały czas mnie gardło boli i dopiero powoli pojawia się katar. Już bym chyba wolała ten katar i kaszel, bo bólu gardła nie cierpię najbardziej.
a nos masz zapchany?

Ludzie mnie rozwalaja :D weszlo dwoch kolesi, starszy i mlodszy, ten mlodszy daje mi jakas rosyjska ksiazeczke od jakiejs pily ruskiej rzecz jasna i mowi, ze chce lancuch...mowie no ale jak ja mam panu dobrac jak mam lancuchy na stihla, sklep oryginalny i jesli chce lancuch do tej pily, ktora ma to musi mi dac prowadnice i zebatke no i pile i moze mu jakis dobiore, jakie oburzenie!!!! zaczal krzyczec, ze jak przychodzi po lancuch to musze mu sprzedac!!! a ja mowie owszem jak jest jest to pila stihla to panu sprzedam, taki, ktory bedzie pasowac...lancuchow jest kilkadziesiat rozmiarow i ludzie mysla, ze jak przyjda z ruska pila kupiona od domokrazcow to gdzie pojda to sprzedawca jest wrozka i widzi na odleglosc pile i wie jaki by tam szlo dobrac :D

reklama
hejka! kiedyś ktoras z Was pisala o magnezie który dorzuca się do kapieli? możecie podac nazwa, a może link? mam takie skurcze wszystkich miesni ze to jest nieporozumienie.... nie mogę się ruszac :/ biore magnez 4 razy dziennie i ZERO poprawy
Hej, kup sześciowodny chlorek magnezu :) możesz dodawać do kąpieli albo rozpuścić i spryskiwać ciało. Znajdziesz w necie i sklepach z naturalnymi produktami, czasami mają też w aptekach :)

Do góry