reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Trzasnelam dziś piękny obiadek. Młode ziemniaczki z koperkiem. Pierś kurczaka na majonezie z piekarnika i ofkors [emoji12] pomidorki z cebula i śmietana. Wszystko fajnie ale przyszło co do czego to ziemniaczkow malutko, piersi troszkę a pomidorów pół michy pocisnelam [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Chłopaki stwierdzili że teraz to jedzą więcej ode mnie.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hejka! kiedyś ktoras z Was pisala o magnezie który dorzuca się do kapieli? możecie podac nazwa, a może link? mam takie skurcze wszystkich miesni ze to jest nieporozumienie.... nie mogę się ruszac :/ biore magnez 4 razy dziennie i ZERO poprawy

Antiope a masz kaszel? bo ja mam
Nie mam. Od 3 dni mnie ból gardła męczy. U mnie to zawsze z chorobą tak wygląda, że najpierw boli mnie gardło, potem pojawia się katar, przechodzi gardło i pojawia się kaszel. A teraz cały czas mnie gardło boli i dopiero powoli pojawia się katar. Już bym chyba wolała ten katar i kaszel, bo bólu gardła nie cierpię najbardziej.

Nie mam. Od 3 dni mnie ból gardła męczy. U mnie to zawsze z chorobą tak wygląda, że najpierw boli mnie gardło, potem pojawia się katar, przechodzi gardło i pojawia się kaszel. A teraz cały czas mnie gardło boli i dopiero powoli pojawia się katar. Już bym chyba wolała ten katar i kaszel, bo bólu gardła nie cierpię najbardziej.
a nos masz zapchany?

Ludzie mnie rozwalaja :D weszlo dwoch kolesi, starszy i mlodszy, ten mlodszy daje mi jakas rosyjska ksiazeczke od jakiejs pily ruskiej rzecz jasna i mowi, ze chce lancuch...mowie no ale jak ja mam panu dobrac jak mam lancuchy na stihla, sklep oryginalny i jesli chce lancuch do tej pily, ktora ma to musi mi dac prowadnice i zebatke no i pile i moze mu jakis dobiore, jakie oburzenie!!!! zaczal krzyczec, ze jak przychodzi po lancuch to musze mu sprzedac!!! a ja mowie owszem jak jest jest to pila stihla to panu sprzedam, taki, ktory bedzie pasowac...lancuchow jest kilkadziesiat rozmiarow i ludzie mysla, ze jak przyjda z ruska pila kupiona od domokrazcow to gdzie pojda to sprzedawca jest wrozka i widzi na odleglosc pile i wie jaki by tam szlo dobrac :D

reklama
hejka! kiedyś ktoras z Was pisala o magnezie który dorzuca się do kapieli? możecie podac nazwa, a może link? mam takie skurcze wszystkich miesni ze to jest nieporozumienie.... nie mogę się ruszac :/ biore magnez 4 razy dziennie i ZERO poprawy
Hej, kup sześciowodny chlorek magnezu :) możesz dodawać do kąpieli albo rozpuścić i spryskiwać ciało. Znajdziesz w necie i sklepach z naturalnymi produktami, czasami mają też w aptekach :)

Do góry