reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Nie ogarniam takich złośliwych ludzi. U mnie raczej wszyscy się cieszą. A teściowa to już wogóle, a nie będzie to jej pierwszy wnuk. Jak przyjeżdża, to zawsze z owocami lub innymi smakołykami, na męża krzyczy, że ma mnie nie denerwować i dbać o mnie;) A moja mama to już wogóle, bo pierwszy wnuczek. Rodzeństwo męża i moje tak samo.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze, że chociaż teściowa powoli staje za Wami. Mimo wszystkich tych przykrosci jakie Was spotykają to chyba normalne, że każda z nas potrzebuje teraz wsparcia i wyrozumialosci. Chcąc niechcąc trochę dążymy do tego,żeby te relacje poprawić, rozmawiamy i szukamy przyczyn tej niechęci. Łatwo się od każdego odwrócić, ale jak zdarzy się, że mąż wyjedzie, dzieci pójdą do szkoły to mimo wszystko fajnie mieć jakąś siostrę czy kogos przy sobie.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
wczoraj tesciowa sama powiedziala, ze poki nie bylam w ciazy to szwagierka byla czesto u nas a jak jeszcze mieszkalismy kilka blokow obok nich to w wolne dni przesiadywala ciagle u nas...a teraz potrafi nam wykrzyczec takie cos :oo:
ja ją rozumiem, ona chce drugie dzicko, jej facet nie chce, boli ją to, ale na Boga przeciez ona nie moze innym kobietom zabronic zachodzic w ciaze, bo ona nie bedzie miec juz drugiego dziecka...my sie boimy, ze jak urodze to ona w jakas depesje popadnie, z jednej strony jest nam jej zal a z drugiej mamy ochote ja zabic za to zachowanie

Nie ogarniam takich złośliwych ludzi. U mnie raczej wszyscy się cieszą. A teściowa to już wogóle, a nie będzie to jej pierwszy wnuk. Jak przyjeżdża, to zawsze z owocami lub innymi smakołykami, na męża krzyczy, że ma mnie nie denerwować i dbać o mnie;) A moja mama to już wogóle, bo pierwszy wnuczek. Rodzeństwo męża i moje tak samo.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
moja rodzina sie baaaardzo cieszy, znajomi tez, tesciowa tez sie doczekac nie moze :)

U mnie jest też tak.
Bardzo to miłe.
Choć wiem że co niektórym żal dupe sciska i połowa rodziny nagle też ma w planach robienie dzieci.[emoji23]
Ale zlewam to!
Dla mnie najważniejsze jest to że te najbliższe i ważne dla nas osoby zareagowały bardzo pozytywnie i z troska o mnie i maluszka wydzwaniaja i pytają o samopoczucie.
A dla reszty co po kątach obgaduja i zazdroszczą ciąży polecam [emoji16]
1467275608-1d1mld.jpeg

Powiem Wam, że ciężko mi sobie wyobrazić takie relacje w rodzinie. To jest bardzo przykre, u mnie jest wręcz odwrotna sytuacja, każdy się cieszy, gratuluje, trzyma kciuki, dzwonią pytają jak się czuję... nie rozumiem jak można nie cieszyć się z czyjegoś szczęścia ! Jak dużo trzeba mieć w sobie zlosci,nienawiści.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Maz ma Polska firmę, wiec niby mieliśmy polskie ubezpieczenie. A teraz to juz nie wiem co z tego wyjdzie. Tutaj ściemniam, ze nie mam nic. Bo w sumie jak sie okazało to nie mam. Najwyżej będę musiała placic

reklama
Do góry