reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Mężowi nie mówiłam do 14 tyg, ponieważ on cały czas kiwał głową, że nie chce 3 dziecka. My dopiero jakby na nowo sobie wszystko układamy. Od dwóch lat mieszkamy razem we Francji. Dopiero znalazłam pracę, nie mam jeszcze ubezpieczenia, a wszystkie ciąże w szpitalu.
A mój tatem jest mistrzem w krytykowaniu, wszystko zawsze na odwrót. A chciałabym spokojnie cieszyć się ciążą i przeżyć ja po swojemu.

Lux? !!!! czy tys dzisiaj nie wizytowala????!!! Dawaj natentychmiast znać!
Czy mi sue porąbalo coś???? [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tu specjalnie rano zaglądam, żeby zobaczyć czy lux się odezwała i co???
Echo!!!
Martwię się o nią, od wczoraj się nie odzywa, a miała wizytę wczoraj o ile dobrze kojarzę .
LUX co jest? Odezwij się!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc. Tez wlasnie sie zastanawiam jak tam Lux, nic nie pisala od wczoraj..

Ja sprzatam jak porabana od kilku dni, i chyba musze przystopowac bo dzis rano krew mi sie z nosa lała [emoji20]

Ach, jakas taka dzisiaj rozbita jestem..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

dobry na wizytowym opisze jak po wizycie
Sancia jak mi Cb zal Kochana, wiem co czujesz, bo mi mdlosci zyc nie daja :( trzymaj sie, w kncu to minie!!
Jadwiga ja wczoraj bylam u tesciowej i powiedzialam jej co mowila szwagierka, tesciowa nie uwierzyla, ale Tomek mowi, ze slyszal jak ona to powiedziala i tesciowa mowi, ze ona a do porzadku doprowadzi...bylo jej glupio za corke, aaaa i jeszcze po kazdym naszym wyjezdzie od nich od czasu jak zaszlam to ona faceta nagabuje o dziecko a on mowi, ze jedno starczy i ona sie wscieka i ryczy, ale co ja za to moge? a Ty dobrze zrobilas, ze tak postapilas, takich ludzi trzeba odsuwac, bo czlowiek sie stara i co? :(

Lux ehhh ludzie są dziwni i zawistni... A Byłaś na wizycie?

Ja np żałuję że rodzinie powiedziałam o ciąży, wszyscy wściekli i wkurzeni ( tylko moi rodzice mnie jako tako wspierają). Starsza o 8 lat siostra jak usłyszała o tym w Prima aprilis wydarla się przez telefon że ja jestem popierdzielina, głupia bo własnego kupionego domu nie mam...
A sama w UK mieszka na wynajmie....
I co? Oznajmiła wszystkim trzy tyg później, że ona też planuje drugie dziecko po ślubie..
.
Mnie ocenia a sama na wynajętym.
Teściowie źli, a teściowa już wyskoczyła że będzie "Beatka" - wybaczcie id tej pory nie lubię tego imienia bo mnie wręcz zmusza.... Pierwszego wnuka nie odwiedza, no ale jak wnuczka będzie to ona będzie przyjeżdżać.... Chore
Moi rodzice zadowoleni, ale planowali już że doktorat będę robić hahaha. A ja nie chcę, nie nadaje się.

A o reszcie rodziny żal gadać.
Mogłam nikomu nie mówić, bo sama krytyka... No cóż trzeba żyć dalej. Kiedyś żyłam dla innych, ale ta ciąża uświadomiła mi że mam żyć dla męża i synka oraz przyszłego dzieciątka :)
Olejcie wszystkich naprawdę.... Bo nie warto. Jesteście wartościowymi kobietami i to się liczy. Macie własne rodziny, związki co więcej trzeba? Utrzymywać kontakty owszem, ale żyć problemami i fochami innych? Nie

reklama
Do góry