Lux ja mysle tak jak dziewczyny. Glowa do gory i bądź obojętna wobec niej. Zobaczysz to ja mocniej zaboli niz bys sie z nia klocila. A i dla Ciebie bedzie lepiej bo nie bedziesz się stresować
Ja wczoraj patrzylam na wydruki usg i tak jak zawsze mała od początku jest pare dni młodsza. Na usg było 17 plus 1 a ja mialam 17 plus 6. Ale nic to u mnie nie zmienia. Termin mam z om i nie mogę przenosic. Jak sie do terminu nie urodzi to od razu dostaje skierowanie na wywolanie. Tak było tez z synem. Mialam termin na 24 styczen to byl piatek wiec dostalam skierowanie na poniedzialek do szpitala na wywołanie. Na prawde wolalabym zeby samo sie zaczęło bo takie meczenie mnie i syna nie podoba mi sie. Trwało to u nas 4 dnu bo mlody wyjść nie chcial.
Ja mam tez problem z chrzesnymi. Nie mam tu kogo wziasc a do Polski jeszcze sie nie wybieram. No nic zobaczymy. Moze uda sie oboje razem ochrzscic.
no i nie bede z nia gadac, tesciowej tez to powiem, ze mam dosc na sile tworzenia cudownej rodziny
u mnie tez dziecko kilka dni mlodsze, ciekawe co dzis ginka mi powie, ja oczywiscie milion czarnych mysli