reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Kobitki, co tak mało wpisów jest o wymiarach naszych bobasów? :( a ja właśnie sobie tworzę taką komputerową ściągę :D w Wordzie robię listę wymiarów z poszczególnych etapów ciąży wraz ze zdjęciami z USG obok. Mam nadzieję, że będę miała co pokazywać Małej w przyszłości :)

reklama
Kobitki, co tak mało wpisów jest o wymiarach naszych bobasów? :( a ja właśnie sobie tworzę taką komputerową ściągę :D w Wordzie robię listę wymiarów z poszczególnych etapów ciąży wraz ze zdjęciami z USG obok. Mam nadzieję, że będę miała co pokazywać Małej w przyszłości :)

Może być fajna pamiątka. Można jeszcze dodać do tego zdjęcia brzucha z poszczególnych etapów:)
Ja tak zbieram, żeby dodać, ale jak jestem na forum, to nigdy nie mam przy sobie teczki z badaniami i tak mi się schodzi. Za tydzień mam wizytę, to będą aktualne pomiary:)

Ja jutro mam II prenatalne a dziś zaczynam 18tydzień więc jutro się dowiem jak urosło małe od 13tyg :) wtedy było 12,9cm i 59g :)

Anio sukcesywnie uzupelniam nasze wymiary ;)

Ja przeczytałam właśnie : Ból więzadła obłego jest bardzo częstą dolegliwością w dziewiętnastym tygodniu ciąży i nie zniknie w najbliższym czasie. Występuje on w dole brzucha lub w okolicach pachwin i jest opisywany jako ostry, przeszywający bądź tępy. Jest to normalna dolegliwość ciążowa na tym etapie, jednak nieprzyjemna, ale nie należy się tym martwić.

Brzmi znajomo - Tak jak te moje bóle. :(

reklama
Ja mam 8 lipca połówkowe, to uzupełnię.

Czy macie krwotoki z nosa? mnie dopadło w nocy i teraz lekkie naruszenie nosa i znowu coś się zaczyna.
Krwotoki nie, ale czasami, zwłaszcza na początku ciąży, budziłam się ze skrzepłą krwią w nosie.

Do góry