reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja za to co zjem troche to czuje sie jakbym zjadla za 10 osob...:/ tez tak macie? Normlanie wczoraj np 2 kawalki pizzy co moglam kiedys cala i mi bylo za duzo ale tak ze mi sie odbijalo. Jak za duzo się opije tez jakbym jedna rzecz trawila caly dzien. Sikam jak szalona ja co godz max poltorej w nocy na siku. A slodycze? Bleee nic co slodkie. Nawet soki czasem sa dla mnie zbyt slodkie jakbym łyżka cukier jadla. Jutro wizyta u dentysty bd leczyć zęba. Czy zawsze sie zatrowa ząb? Przed plomba? Bo ja nie pamietam

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym jedzeniem też tak mam. Kanapkę jem na 2 razy:) Albo mąż dojada. Słodycze mi nie przeszkadzają, ale jakoś mnie nie ciągnie.
Co do zęba, to wydaje mi się, że to zależy od wielkości i skomplikowania ubytku.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie wczoraj ugryzła pszczoła lub jakiś inny latający owad. Na początku trochę pobolało i delikatnie palec spuchł, ale dziś nie ma nawet śladu. To chyba nic poważnego, jeśli nie mam uczulenia i dziś jest ok?

Jakaś taka senność mnie złapała - nie wiem czy to pogoda czy powrót senności z początków ciąży.

Ja tez dzis jestem senna. Nie dość ze pospalam do godz 9rano to kolo poludnia na 2 h znów sie polozylam... Jakies chyba ciśnienie jest dzis kiepskie.

Jak masz kanalowe leczenie to wtedy chyba z reguły trują, ale przed zwykła plombą (jeżeli ząb w miarę zdrowy,oczyszczony) to nie. Ja tez i bez znieczulenia zazwyczaj robię plomby, wole chwile pocierpiec, bo nie lubię tego braku czucia buzi i języka. A jak Twoja rana po wyrwanym zebie? Wszystko się goi ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Było ciężko bo poranil mi boczne dziąsła od tego wyrywania ale dzięki Bogu juz ok...

Jak masz kanalowe leczenie to wtedy chyba z reguły trują, ale przed zwykła plombą (jeżeli ząb w miarę zdrowy,oczyszczony) to nie. Ja tez i bez znieczulenia zazwyczaj robię plomby, wole chwile pocierpiec, bo nie lubię tego braku czucia buzi i języka. A jak Twoja rana po wyrwanym zebie? Wszystko się goi ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Tak wgl. To boję się bo w 2 tyg normlanie tragedia tak mi się zeby zaczely sypać ;/ . mam nadzieje ze jak mnie nie boli zab to nie bd kanalowego bo jest drogie..

Zaliczyłam km spacer :) ostatnio nogi mi wariowały, jakieś bolące, zmęczone przez te upały. Kupiłam w rossmanie krem kurację do zmęczonych nóg i przy okazji balsam dla ciężarnych. Oby służyły godnie! Na obiad dziś kluski śląskie z pieczarkowym sosem. Pycha! Miłego popołudnia.

Tak dziś zdecydowanie słabe ciśnienie

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry