reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja za to co zjem troche to czuje sie jakbym zjadla za 10 osob...:/ tez tak macie? Normlanie wczoraj np 2 kawalki pizzy co moglam kiedys cala i mi bylo za duzo ale tak ze mi sie odbijalo. Jak za duzo się opije tez jakbym jedna rzecz trawila caly dzien. Sikam jak szalona ja co godz max poltorej w nocy na siku. A slodycze? Bleee nic co slodkie. Nawet soki czasem sa dla mnie zbyt slodkie jakbym łyżka cukier jadla. Jutro wizyta u dentysty bd leczyć zęba. Czy zawsze sie zatrowa ząb? Przed plomba? Bo ja nie pamietam

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym jedzeniem też tak mam. Kanapkę jem na 2 razy:) Albo mąż dojada. Słodycze mi nie przeszkadzają, ale jakoś mnie nie ciągnie.
Co do zęba, to wydaje mi się, że to zależy od wielkości i skomplikowania ubytku.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie wczoraj ugryzła pszczoła lub jakiś inny latający owad. Na początku trochę pobolało i delikatnie palec spuchł, ale dziś nie ma nawet śladu. To chyba nic poważnego, jeśli nie mam uczulenia i dziś jest ok?

Jakaś taka senność mnie złapała - nie wiem czy to pogoda czy powrót senności z początków ciąży.

Ja tez dzis jestem senna. Nie dość ze pospalam do godz 9rano to kolo poludnia na 2 h znów sie polozylam... Jakies chyba ciśnienie jest dzis kiepskie.

Jak masz kanalowe leczenie to wtedy chyba z reguły trują, ale przed zwykła plombą (jeżeli ząb w miarę zdrowy,oczyszczony) to nie. Ja tez i bez znieczulenia zazwyczaj robię plomby, wole chwile pocierpiec, bo nie lubię tego braku czucia buzi i języka. A jak Twoja rana po wyrwanym zebie? Wszystko się goi ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Było ciężko bo poranil mi boczne dziąsła od tego wyrywania ale dzięki Bogu juz ok...

Jak masz kanalowe leczenie to wtedy chyba z reguły trują, ale przed zwykła plombą (jeżeli ząb w miarę zdrowy,oczyszczony) to nie. Ja tez i bez znieczulenia zazwyczaj robię plomby, wole chwile pocierpiec, bo nie lubię tego braku czucia buzi i języka. A jak Twoja rana po wyrwanym zebie? Wszystko się goi ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Tak wgl. To boję się bo w 2 tyg normlanie tragedia tak mi się zeby zaczely sypać ;/ . mam nadzieje ze jak mnie nie boli zab to nie bd kanalowego bo jest drogie..

Zaliczyłam km spacer :) ostatnio nogi mi wariowały, jakieś bolące, zmęczone przez te upały. Kupiłam w rossmanie krem kurację do zmęczonych nóg i przy okazji balsam dla ciężarnych. Oby służyły godnie! Na obiad dziś kluski śląskie z pieczarkowym sosem. Pycha! Miłego popołudnia.

Tak dziś zdecydowanie słabe ciśnienie

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry