reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
jestem strasznie ciekawa plci! i modle sie by bylo zdrowe

Jeśli dobrze chodzi Twój suwaczek, to w 14+3 powinien Ci już lekarz zdradzić kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka. Chyba że Maluszek się zawieźmie i schowa! U mnie 12+3 nie było widać, ale 15+3 już był chłopak na całego!
I spokojnie, Maluch musi być zdrowy! Nie będzie inaczej! :)

Jeśli dobrze chodzi Twój suwaczek, to w 14+3 powinien Ci już lekarz zdradzić kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka. Chyba że Maluszek się zawieźmie i schowa! U mnie 12+3 nie było widać, ale 15+3 już był chłopak na całego!
I spokojnie, Maluch musi być zdrowy! Nie będzie inaczej! :)
u Tomka w rodzinie duzo chorych osob w tym brat wiec strach jest
a lekarka ma mega dobry sprzet wiec mysle, ze dojrzy kto mieszka w moim brzuszku :)

Powodzenia na wizycie!

Grama, to raczej zmęczenie. Ja się teraz męczę dużo szybciej niż zazwyczaj. W zasadzie to jest tak że tylko wyjdę z domu i już jestem wypompowana.
Jakiś czas temu też zrobiłam sobie dłuższy i wyczerpujący spacer to potem kilka godzin musiałam leżeć bo tak mnie brzuch bolał.
Miałam też raz wycieczkę ze wspinaczka, ale starałam się chodzić wolno i robić częste przerwy i wtedy było ok.

f2w3yx8d53zjrig5.png

Powodzenia na wizycie!

Grama, to raczej zmęczenie. Ja się teraz męczę dużo szybciej niż zazwyczaj. W zasadzie to jest tak że tylko wyjdę z domu i już jestem wypompowana.
Jakiś czas temu też zrobiłam sobie dłuższy i wyczerpujący spacer to potem kilka godzin musiałam leżeć bo tak mnie brzuch bolał.
Miałam też raz wycieczkę ze wspinaczka, ale starałam się chodzić wolno i robić częste przerwy i wtedy było ok.

f2w3yx8d53zjrig5.png
ja to zalezy od dnia, raz ma powera a inneo dnia spie na stojaco, nie wiem od czego to zalezy

No ja przed ciążą po górach lubiłam sobie biegać. Teraz przeszłam może z 15 min w górę i ciężko mi to szło, oj ciężko. Zawróciliśmy. Obecnie zdecydowanie lepiej sprawdzam się na płaskich terenach!

ja jak wracam z pracy to sie klade na kilku minut w potem czekaja domowe obowiazki, niezawsze mi sie chce hihi

Oooj, to u mnie po pracy jedyną czynnością którą jestem w stanie zrobić to się położyć ;P Ale poleżę z pół h - 1 h i jakoś wracają mi siły witalne, żeby upichcić coś na kolacyjkę :)

reklama
Ja np dzisiaj bym mogla z lóżka nie wychodzic. Ciągle jestem spiaca i mnie jakos dzis Glowa boli..

Ktoras z was dzisiaj pisala ze nie przytyla czy cos? Ja to wgl waga stoi. Moze z pól kg od poczatku ciazy w porywach do 1 kg jak sie dobrze najem. Boje sie ze cos nie tak? Nie mam aż jakiegos wielkiego apetytu..

Do góry