reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
jestem strasznie ciekawa plci! i modle sie by bylo zdrowe

Jeśli dobrze chodzi Twój suwaczek, to w 14+3 powinien Ci już lekarz zdradzić kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka. Chyba że Maluszek się zawieźmie i schowa! U mnie 12+3 nie było widać, ale 15+3 już był chłopak na całego!
I spokojnie, Maluch musi być zdrowy! Nie będzie inaczej! :)

Jeśli dobrze chodzi Twój suwaczek, to w 14+3 powinien Ci już lekarz zdradzić kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka. Chyba że Maluszek się zawieźmie i schowa! U mnie 12+3 nie było widać, ale 15+3 już był chłopak na całego!
I spokojnie, Maluch musi być zdrowy! Nie będzie inaczej! :)
u Tomka w rodzinie duzo chorych osob w tym brat wiec strach jest
a lekarka ma mega dobry sprzet wiec mysle, ze dojrzy kto mieszka w moim brzuszku :)

Powodzenia na wizycie!

Grama, to raczej zmęczenie. Ja się teraz męczę dużo szybciej niż zazwyczaj. W zasadzie to jest tak że tylko wyjdę z domu i już jestem wypompowana.
Jakiś czas temu też zrobiłam sobie dłuższy i wyczerpujący spacer to potem kilka godzin musiałam leżeć bo tak mnie brzuch bolał.
Miałam też raz wycieczkę ze wspinaczka, ale starałam się chodzić wolno i robić częste przerwy i wtedy było ok.

f2w3yx8d53zjrig5.png

Powodzenia na wizycie!

Grama, to raczej zmęczenie. Ja się teraz męczę dużo szybciej niż zazwyczaj. W zasadzie to jest tak że tylko wyjdę z domu i już jestem wypompowana.
Jakiś czas temu też zrobiłam sobie dłuższy i wyczerpujący spacer to potem kilka godzin musiałam leżeć bo tak mnie brzuch bolał.
Miałam też raz wycieczkę ze wspinaczka, ale starałam się chodzić wolno i robić częste przerwy i wtedy było ok.

f2w3yx8d53zjrig5.png
ja to zalezy od dnia, raz ma powera a inneo dnia spie na stojaco, nie wiem od czego to zalezy

No ja przed ciążą po górach lubiłam sobie biegać. Teraz przeszłam może z 15 min w górę i ciężko mi to szło, oj ciężko. Zawróciliśmy. Obecnie zdecydowanie lepiej sprawdzam się na płaskich terenach!

ja jak wracam z pracy to sie klade na kilku minut w potem czekaja domowe obowiazki, niezawsze mi sie chce hihi

Oooj, to u mnie po pracy jedyną czynnością którą jestem w stanie zrobić to się położyć ;P Ale poleżę z pół h - 1 h i jakoś wracają mi siły witalne, żeby upichcić coś na kolacyjkę :)

reklama
Ja np dzisiaj bym mogla z lóżka nie wychodzic. Ciągle jestem spiaca i mnie jakos dzis Glowa boli..

Ktoras z was dzisiaj pisala ze nie przytyla czy cos? Ja to wgl waga stoi. Moze z pól kg od poczatku ciazy w porywach do 1 kg jak sie dobrze najem. Boje sie ze cos nie tak? Nie mam aż jakiegos wielkiego apetytu..

Do góry