reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Wiecie co ja z jedzeniem to też mam tragedie.
Wczoraj wymiotowalam i za bardzo nie miałam czym.
Niewiem czemu ale mój apetyt od miesiąca chyba o mnie zapomniał.
Czuję że jestem głodna, naprawdę ale jak zacz nam cokolwiek jeść to mi stoi i rośnie w buzi. Kanapkę jem na dwa podejścia bo nie mogę.
Obiad to rozgrzebie i trochę zjem. Niewiem czemu tak jest, taki ogromny apetyt miałam na początku a teraz nic kompletnie nic mi nie smakuje.
Najgorzej że ja czuję ten głód, ale jakoś nie mogę się przemóc do jedzenia.
I dlatego że jem jak Wróbel to kuzwa co chwile znowu czuje głód.
Mam ochotę na omlet ala pizza i kuzwa zrobię sobie ale ile z tego zjem to niewiem czy jest sens stać i dłubac w kuchni na dwa gryzy.
Waga stoi w miejscu od 1,5 miesiąca. Jak na początku przytulilam 3 kg tak teraz ani mniej ani więcej.
Jak wasze cycki?
Ja shizy mam! Bo mnie przestały boleć. Nawet jak dotykam. Tylko sutki są takie wrażliwe ale to i tak nie to co było na początku.
Oszaleje chyba.

h4zpgov3o3h14ll7.png

mnie bolały w pierwszych tygodniach, teraz już nie ale za to mega popękały mimo smarowania i sączy się siara :p

ps. brzuch mnie dalej boli i twardnieje.. :(

reklama
mnie bolały w pierwszych tygodniach, teraz już nie ale za to mega popękały mimo smarowania i sączy się siara :p

ps. brzuch mnie dalej boli i twardnieje.. :(

Kurcze a może z tym brzuchem to powinnaś jednak do lekarza się wybrać, co? Pewnie okaże się, że to nic takiego, ale lepiej dmuchać na zimne...

A ja juz nie mam sily. Odbija mi sie wymiocinami :( . Wymiotuje i mam mdłości. Nie mam sily do tego zgaga oszaleje

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie możesz porozmawiać z lekarzem o tych wymiotach, bo w sumie warto byłoby pomyśleć o jakichś lekach skoro ten stan tak się przedłuża...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

A nie możesz porozmawiać z lekarzem o tych wymiotach, bo w sumie warto byłoby pomyśleć o jakichś lekach skoro ten stan tak się przedłuża...

Tyle ,ze leki nie pomagaja i ja mam teraz tak ze tydzien jest ok a pozniej kilka dni znow... Nie mam pojęcia czemu tak jest :/

Ja od miesiąca przyjmuje na stałe leki (na recepte), żaden prevomit itd, bo u mnie też były za silne wymioty. Co jakiś czas odstawiam i sprawdzam, ale jak na razie u mnie bez leków tak jak u Ciebie :/ myślałam, że ten 2trym coś zmieni, ale niestety :( współczuję...

Kurcze a może z tym brzuchem to powinnaś jednak do lekarza się wybrać, co? Pewnie okaże się, że to nic takiego, ale lepiej dmuchać na zimne...

w czwartek mam IIprenatalne to o tym wspomnę, jak nic nie doradzi to przyspiesze wizyte u swojego lekarza :(

Mam pytanie do mam ktore czuja juz dzidzię w jakiej okolicy czujecie malwnstwo???

na dole w podbrzuszu i tak jakby pod pępkiem na całej szerokości jakby mi jeździł z jednego boku do drugiego :p

w czwartek mam IIprenatalne to o tym wspomnę, jak nic nie doradzi to przyspiesze wizyte u swojego lekarza :(

na dole w podbrzuszu i tak jakby pod pępkiem na całej szerokości jakby mi jeździł z jednego boku do drugiego :p
Bo właśnie ja nie wiem czy to nie moj glucio mi się wala tam bo czuje przy pepku samym i slysze takie bąble. Czyli jednak nie musze czuc az w dole tam. [emoji64][emoji64][emoji64][emoji173][emoji173][emoji173] jakie to cudowne

reklama

Ja panikara nie jestem a z tak uporczywym stawianiem się brzucha i to bolesnym bym do lekarza jechała.

Mam pytanie do mam ktore czuja juz dzidzię w jakiej okolicy czujecie malwnstwo???

A w którym jesteś tygodniu? W 12/13 czułam pod spojeniem łonowym, teraz (skończony 16tc) najwyżej jakieś 3 palce pod pępkiem.

Wiecie co ja z jedzeniem to też mam tragedie.
Wczoraj wymiotowalam i za bardzo nie miałam czym.
Niewiem czemu ale mój apetyt od miesiąca chyba o mnie zapomniał.
Czuję że jestem głodna, naprawdę ale jak zacz nam cokolwiek jeść to mi stoi i rośnie w buzi. Kanapkę jem na dwa podejścia bo nie mogę.
Obiad to rozgrzebie i trochę zjem. Niewiem czemu tak jest, taki ogromny apetyt miałam na początku a teraz nic kompletnie nic mi nie smakuje.
Najgorzej że ja czuję ten głód, ale jakoś nie mogę się przemóc do jedzenia.
I dlatego że jem jak Wróbel to kuzwa co chwile znowu czuje głód.
Mam ochotę na omlet ala pizza i kuzwa zrobię sobie ale ile z tego zjem to niewiem czy jest sens stać i dłubac w kuchni na dwa gryzy.
Waga stoi w miejscu od 1,5 miesiąca. Jak na początku przytulilam 3 kg tak teraz ani mniej ani więcej.
Jak wasze cycki?
Ja shizy mam! Bo mnie przestały boleć. Nawet jak dotykam. Tylko sutki są takie wrażliwe ale to i tak nie to co było na początku.
Oszaleje chyba.

h4zpgov3o3h14ll7.png

Moje cycki czuję ale nie bolą przy dotyku. Za to brodawki to jakiś hardkor! Karmienie mojej ssaczki jest bardzo przyjemne NOT ale ona się nie poddaje ;) z piersi, którą nie karmię sączy mi się siara i zdecydowanie zaczyna pachnieć mleczkiem. No dla mnie to nie smród, bynajmniej ;)

Dziś się nie obijałam, byłam na cmentarzu u szwagra, potem w H&M i kupiłam dwa super bikini na wakacje :D

Anetka gratuluję Rosalie :) mojeboje gratki udanej wizyty.

Miłego wieczoru kobietki :)

Do góry