reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Spokojnie, u mnie też waga ledwo drgnęła. Nie ma reguły na tycie. Tak jak nie ma reguły na wielkość brzucha. Wystarczy poczytać wątek z brzuszkami, żeby zobaczyć że jedne z nas mają już duże okrąglutkie, a po innych mało co widać. Tak samo z wagą. Luzik! ;)

reklama
Ja np dzisiaj bym mogla z lóżka nie wychodzic. Ciągle jestem spiaca i mnie jakos dzis Glowa boli..

Ktoras z was dzisiaj pisala ze nie przytyla czy cos? Ja to wgl waga stoi. Moze z pól kg od poczatku ciazy w porywach do 1 kg jak sie dobrze najem. Boje sie ze cos nie tak? Nie mam aż jakiegos wielkiego apetytu..
ja pisalam, ze tylko 80 dag i od trzech tygodniu stoje w miejscu

No wszystko jest w porządku a jem kiedy mam ochotę a nie "na sile".. No i ta waga stoi ;) w sumie pamiętam przed ciaza jak po pracy nieraz dobrze się najadlam to więcej wazylam niz teraz w ciąży ;):D hehe :p

Ja tak dziś nie mam siły ani fizycznie ani psychicznie :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Lux trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę. Mam nadzieję ze dowiesz wie kto w brzuszku mieszka :)

Ja przeżyłam załamanie jak na wage stanelam. Ponad 4 kg a agdzie tu do konca :D ciesze sie ze będziemy mieli córeczkę. Powoli sie nastawiam. Ale wiadomo różne są niespodzianki :)

A mnie wczoraj ugryzła pszczoła lub jakiś inny latający owad. Na początku trochę pobolało i delikatnie palec spuchł, ale dziś nie ma nawet śladu. To chyba nic poważnego, jeśli nie mam uczulenia i dziś jest ok?

Jakaś taka senność mnie złapała - nie wiem czy to pogoda czy powrót senności z początków ciąży.

Ja za to co zjem troche to czuje sie jakbym zjadla za 10 osob...:/ tez tak macie? Normlanie wczoraj np 2 kawalki pizzy co moglam kiedys cala i mi bylo za duzo ale tak ze mi sie odbijalo. Jak za duzo się opije tez jakbym jedna rzecz trawila caly dzien. Sikam jak szalona ja co godz max poltorej w nocy na siku. A slodycze? Bleee nic co slodkie. Nawet soki czasem sa dla mnie zbyt slodkie jakbym łyżka cukier jadla. Jutro wizyta u dentysty bd leczyć zęba. Czy zawsze sie zatrowa ząb? Przed plomba? Bo ja nie pamietam

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak masz kanalowe leczenie to wtedy chyba z reguły trują, ale przed zwykła plombą (jeżeli ząb w miarę zdrowy,oczyszczony) to nie. Ja tez i bez znieczulenia zazwyczaj robię plomby, wole chwile pocierpiec, bo nie lubię tego braku czucia buzi i języka. A jak Twoja rana po wyrwanym zebie? Wszystko się goi ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry