reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Pink wysyła pozdrowienia 🤦 zaczynam żałować, że jednak odpuściłam betę... Na facelle rano tez miałam jakiegoś zwida i chyba faktycznie tam był, bo po czasie wyszedł cień 🤦🤦🤦. Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie....mam milon myśli na minutę ... Niby w cuda nie wierzę a jednak tli się we mnie jakiś mikrusek nadziei 🥺
Pink na zdjęciu po 3 minutach 🤷 no nigdy na nich nie widziałam takich rzeczy 😔 a zrobiłam chyba z 50 w ostatnich miesiącach. Może ktoś mnie sprowadzi na ziemię 🤷

Też widzę te cienie. Może masz gdzieś lab? Albo jutro! Trzymam kciuki! ✊🏻

reklama
Pink wysyła pozdrowienia 🤦 zaczynam żałować, że jednak odpuściłam betę... Na facelle rano tez miałam jakiegoś zwida i chyba faktycznie tam był, bo po czasie wyszedł cień 🤦🤦🤦. Trzymajcie mnie, bo wyjdę z siebie....mam milon myśli na minutę ... Niby w cuda nie wierzę a jednak tli się we mnie jakiś mikrusek nadziei 🥺
Pink na zdjęciu po 3 minutach 🤷 no nigdy na nich nie widziałam takich rzeczy 😔 a zrobiłam chyba z 50 w ostatnich miesiącach. Może ktoś mnie sprowadzi na ziemię 🤷
a masz możliwość podjechać na betę dzisiaj albo jutro?

Do 12 był labor, a teraz za chwilę jedziemy do pracy i wrócimy po 20 🤷. Pozostaje sikać w weekend. Może jutro okres przyjdzie i rozwiąże moja zagadkę 🤷 albo zacznie być coś sensownego na testach jakimś cudem

To jutro z rana skakaj na betę. Trzymam kciuki, by jutro kreska ściemniała jeszcze bardziej.
U mnie kreska dopiero zaczęła być widoczna przez te sk#&#^#łe okienko pinka jakoś w tym tygodniu, przy becie 100 😂 Wcześniej to taki cień jak u Ciebie był i musiałam rozbierać test

Hej dziewczyny ☺️

Wiele nad tym myślałam i chcialabym do Was powrócić. Dużo się dzieje, niestety przez te miesiące resetu właśnie jestem po cb. Ciąża numer pięć, dzieci brak 🤷‍♀️
Powiem szczerze, że już zgłupiałam i nie wiem co dalej robić.
Pomysł leczenia gina to:
-monitoring cyklu 3 miesiące
-biopsja endometrium, histeroskopia, hsg.
- przeanalizowanie czy uda się jakoś skorektować moją macicę dwurozną.

Powiem Wam, że mam ochotę już to jebać. Wszystko. Plan leczenia wyklucza nas już na prawie rok ze staraniami 🥴
Dla mnie to już jest za dużo. Mieliśmy właśnie przerwę roczną. Nie wiem dlaczego lekarz wcześniej nie zaproponował tych wszystkich badań, tylko dopiero teraz 🤷‍♀️ My już z mężem mamy ochotę to jebać i po prostu sie starać z lekami od immuno. Może za którymś razem wyjdzie.

Mam:
-podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego (pierwsze badania wyszły ze go mam, natomiast te potwierdzające już wyszły dobrze, że nie mam).
- brakujące kiry pomagające w implantacji.
- niskie komórki nk.
- trombofilia: haplotym m2 w genie anxa 5 w układzie heterozygotycznyn.
- macica dwurożna.

Ot, cały moj pojebany organizm🙈

Dziewczyny jestem załamana 😢 Jeszcze w ciąży zrobiłam cytologię płynną, bo wcześniej miałam Asc-us. Dziś dostałam taki wynik... Jestem już umówiona do szpitala na badane (10 stycznia) zrobiłam to już po pierwszym wyniku. Miała któraś z Was takie wyniki? Czy to nie jest przeciwwskazanie do starań?
Dwóch lekarzy dotychczas mówiło, że mogę zachodzić w ciążę, ale teraz się boję.

Załączniki

• 5f12ea45-5df9-49b9-8f75-bf9adb32e0c7.jpeg
    5f12ea45-5df9-49b9-8f75-bf9adb32e0c7.jpeg
    38,9 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Hej dziewczyny ☺️

Wiele nad tym myślałam i chcialabym do Was powrócić. Dużo się dzieje, niestety przez te miesiące resetu właśnie jestem po cb. Ciąża numer pięć, dzieci brak 🤷‍♀️
Powiem szczerze, że już zgłupiałam i nie wiem co dalej robić.
Pomysł leczenia gina to:
-monitoring cyklu 3 miesiące
-biopsja endometrium, histeroskopia, hsg.
- przeanalizowanie czy uda się jakoś skorektować moją macicę dwurozną.

Powiem Wam, że mam ochotę już to jebać. Wszystko. Plan leczenia wyklucza nas już na prawie rok ze staraniami 🥴
Dla mnie to już jest za dużo. Mieliśmy właśnie przerwę roczną. Nie wiem dlaczego lekarz wcześniej nie zaproponował tych wszystkich badań, tylko dopiero teraz 🤷‍♀️ My już z mężem mamy ochotę to jebać i po prostu sie starać z lekami od immuno. Może za którymś razem wyjdzie.

Mam:
-podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego (pierwsze badania wyszły ze go mam, natomiast te potwierdzające już wyszły dobrze, że nie mam).
- brakujące kiry pomagające w implantacji.
- niskie komórki nk.
- trombofilia: haplotym m2 w genie anxa 5 w układzie heterozygotycznyn.
- macica dwurożna.

Ot, cały moj pojebany organizm🙈
Wracaj do nas! Choć mam nadzieję, że jednak nie na długo. Bardzo dużo przeszłaś.
Mam nadzieję, że z nowym rokiem przyjdą nowe siły do starań 🤞

Do góry